X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie bóle jak na okres a ciąża
Odpowiedz

bóle jak na okres a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Joaśka_87 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    a mi już się @ zakończyła i zaczynamy dziś (a co tam!!) starania.
    7 cykl już i mam nadzieję,że ostatni:)
    Dziewczyny ciężko jest,ale się nie załamujmy. Damy radę!!Bo jak nie my to kto?!;p
    Czytam i czytam te forum i wciąga,że szoK:)
    Za tydzień pełna owulacja a mała owulacja od wtorku-szkoda tylko,że mąż w tym czasie nie w domu,ale na pełnej będziemy razem i całą noc "walczyć";p;p

hchyskjo0gd79fi9.png
    9ltfxzdvug0k4lwp.png
    ex2bgu1rexupanat.png
    ex2bgu1rymc2zmq2.png
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wianna oczywiscie, ze napisze. Mam postanowienie ze bede testowac w piatek zeby byc pewna, ze wynik wiarygodny... no, ale wiadomo jak to jest z cierpliwoscia i testowaniem - nigdy nie ida w parze :P

7u22s65golimztyz.png
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jeszcze takie pytanie... czy ktoras budzila sie w nocy zlana potem? Ja obudzilam sie o 3 rano i doslownie sie ze mnie lało! Tragedia, bo w domu zimnica a ja zlana potem od stop do glow, az przescieradlo bylo mokre :O przypadek czy mozliwy objaw? :P

7u22s65golimztyz.png
  • wianna Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasioua, to chyba razem w piatek bedziemy testowac :) w sobote mamy impreze i wole juz wiedziec, nawet jakby to miala byc blada kreseczka, dajaca choc cien szansy :) bo podobno i takie sie zdarzaja :) kiedy mialas ostatnia @?

Joaska_87 nie walczcie, tylko sie kochajcie po prostu!! ;) trzymamy kciuki :) a skad masz takie pewne wiadomosci o owu? :)

Igor - nasze szczęście <3 ur. 9.12.2016 r. <3 3430 g <3 54 cm <3
  • wianna Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasioua wrote:
    Dziewczyny a jeszcze takie pytanie... czy ktoras budzila sie w nocy zlana potem? Ja obudzilam sie o 3 rano i doslownie sie ze mnie lało! Tragedia, bo w domu zimnica a ja zlana potem od stop do glow, az przescieradlo bylo mokre :O przypadek czy mozliwy objaw? :P

Kasiu, ja wczoraj marzlam za to :) w domu cieplo, wyzsza temp niz zwykle byla, a mi zimno bylo :P takze moze personalne odczuwanie temp sa objawem :D hehe ;)

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pietruszek no nie wierzę ... byłam przekonana że będziesz miała dla nas dobre wieści. Kurczę to dlaczego ta tempka się utrzymuje? Tulę cię mocno :*

Moniqaa brawo za genialny pomysł, byłoby o czym gadać :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• kasioua Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wianna - czyli jakiekolwiek ekstremalne odczucie temperatury wrozy ciaze - i w to wierzmy :P haha

Joaśka_87 - powodzenia i milej 'pracy' :)

Nie chce mi sie spac, tylko czytalabym forum, chcialabym zeby ktoras przyniosla radosne wiesci!

7u22s65golimztyz.png
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wianna zapomnialam dodac - ostatnia @ mialam 10go Grudnia a cykle mam 34/36 dniowe a krwawienie zaczelo mi sie dokladnie w 9tym dniu po zekomej (wyliczonej) owulacji czyli 5goStycznia wieczorem i dzisiaj sie skonczylo. Ale tak jak juz pisalam - nie bylo obfite, czyste no i wszystkie odcienie czerwieni i brazu :P modle sie tylko ze nie byla to slaba wczesna @. A jak z toba? Kiedy @, owulacja? Jak dokladnie wyglada to twoje krwawienie?

7u22s65golimztyz.png
  • wianna Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam ostatnio @ 16 grudnia, cykle mam tez d,ugie choc ostatnio 30 dniowe, owu zwyliczen mialam 1 stycznia, a plamien wczoraj dostalam, czyli 9 stycznia. Plamienia sa czerwone i brazowe,razem z rozciagliwym sluzem. U mnie raczej niemozliwe,zeby to byla slaba @, bo zawsze mam baaardzo obfita, ze skrzepami i litrami krwi.

fajnie naprawde tu z Wami pisac, z kims sie podzielic tym, swoimi watpliwosciami, myslami, dolegliwosciami, bo maz nie wie o czym mowa, a przyjaciolka 'niestarajaca sie' w temacie tez nie jest :) a tu kozna spotkac sie z Waszym zainteresowaniem i zrozumieniem :)

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj dalej temp podwyższona - a drugiego dnia plamienia juz powinna sie obniżyć do mojego bazowego 36,6.
    Okresu brak i w sumie plamienia tez - patyczek jest leciutko beżowy.
    Niech sie dzieje co chce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 07:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre wieści :) u mnie też czysto na froncie. Mam sporo rzadkiego śluzu. Czekamy :)

• Aasia85 Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was czytam i ściskam kciuki

Ja czekam tez . Miałam się nie nakręcić a jednak jest inaczej heh . Wczoraj na WOŚP poprostu jakoś mi się smutno zrobiło i zaczęłam wyć a chwilę później zaczęłam się śmiać . Wiem ze to może być równie dobrze objaw zbliżającej się @

Środa czwartek powinna być @

64f7de94773fbbdc4660731f105c08f8.png
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Update: brązowo na całego równa sie jutro @. Audo trzymam kciuki za Ciebie tak mocno jak tylko mogę :)

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wiadomo pieteuszek, jeszcze nie wiadomo ;)
    Asiu za Ciebie też ściskamy kciuki, mocno!!!
    Do mnie @.powinna zawitać wczoraj i jak narazie NIC. Pożyjemy, zobaczymy.

• Pola1111 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze wszystkie mamy podobnie, Ja juz wczoraj po kryjomu w telefonie czytałam forum zeby maz nie myslał ze sie nakrecam:-)

pietruszek..strasznie mi przykro, po Twoich postach sadziłam ze juz dzidziuś jest u Ciebie:-(

Ja w tym cyklu w ogole nie rozmawiam z mezem na temat kiedy bedzie ovu, zeby nei wywierac na nim presji bo w zeszłym miesiacu pierwszy raz miał jakas blokade:-)
    nawet jak brałam teraz tabletki to nic nie mowiłam, a jutro mam usg po CLO, nie moge sie juz doczekac co tam urosło, chociaz jajniki czuje mocno juz od 4 dni:-)

Co do spotkania gdzies na winko to baaardzo dobry pomysł, powiedzcie prosze skad jestescie? Ja z Wawy

Pola
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poznań :)

• Pola1111 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj..to juz widze ze bedzie ciezko ale nie wazne skad jestesmy, najwazniejsze zeby nam sie udało zobaczyc II kreseczki:-)

Pola
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Londyn :) :)

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale przyznaj ze raban byłby niezły jakbyśmy tak wszystkie usiadły i zaczęły nadawać o lekarzach testach badaniach próbach itp :D

• Pola1111 Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to prawda, byłoby niezapomniane spotkanie:-)

Pola
‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ