bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny proponuję żebyśmy wszystkie pojechały do Moniqaa przy okazji zwiedzimy trochę świata Nie wiem co ona na to ale że tak powiem wprosimy się
Pietruszek może jeszcze jakieś tam szanse są ?
Moniqaa mam nadzieje że u ciebie @ nie przyjdzie i ja na twoim miejscu zrobiłabym ponownie teścik -
Ależ zapraszam serdecznie drogie panie!!!!!
Fajnie chociaż pomyśleć jak mogłoby to wyglądać. Wszystkie w temacie, każda ma coś do powiedzenia hehe
Kasiu jeśli @ nie przyjdzie do jutra to testuję jutro rano. Ale jakoś nie wiem. ZERO objawów jak narazie, jak nigdy... -
Joaska_87 nie walczcie, tylko sie kochajcie po prostu!! trzymamy kciuki a skad masz takie pewne wiadomosci o owu? [/QUOTE]
Jakieś pół roku temu ściągnęłam sobie aplikację i mi wylicza i jak na razie przy obserwacji śluzu wydaję mi się,że dobrze trafiała;). Ten cykl mi się rozregulował i już sama nie wiem...
Obiecałam sobie,że będę mierzyć temkę i guzik...
-
Ehhh chyba nic z tego, plamie jeszcze dzisiaj siodmy dzien na jasniutko brazowo, jutro planowany @ i nic absolutnie mi sie nie dzieje! Nic mnie nie kluje, nie boli, piersi nic... chyba sobie daruje testowanie szkoda nerwow
Edytuje: zaczelam miec uczucie jakbym miala dostac @. Nie bol, to to specyficzne uczucie, ktore wszystkie dobrze znamyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 13:53
-
Kiedyś czytałam ze dziewczyny miały przed @ bóle głowy piersi itp itp a jak były w ciąży to właśnie nic, zero objawów Pms i po tym podejrzewały
Nadzieja umiera ostatnia!!
Ja myśle (ale wiecie ja jestem hipochondryczką zawsze mam wszystkie choroby ) ze u mnie to plamienie to niedomaga lutealna - za niski progesteron. Poproszę żeby mi to właśnie zbadali. W tym przypadku sa brązowe plamienia przed @ i nawet jak dochodzi do zapłodnienia i zagnieżdżenia to jest za mało hormonu żeby te ciąże utrzymać. Ja sobie lubię wkręcać rożne rzeczy i bazując na tej podstawie myśle ze juz 2 razy sie zagnieździło u mnie ale nie wytrzymało niskich hormonów ale to wiecie tylko moje wymysły -
nick nieaktualny
-
Dziewczynyyyyyy!!!
Jak pisalam wczesniej czuje sie jakbym miala dostac @ (przewidywany na jutro) a od 7 dni mialam krwisto-brazowe plamienie.
No i wlasnie teraz mnie zalalo, myslalam ze @ przyszla, wiec poszlam smutna do toalety a tu tona bialego sluzu podbarwiona leciusienko na brazowo. Co myslicie? Ja chyba zwariuje. -
nick nieaktualny
-
Za szybko beta Audo siedź i czekaj spokojnie :p
Kasioua pamiętaj ze taki biały śluz jest tez przed @ a takie zalanie to może być czop sluzowy
Ja wszystkich w tym tygodniu racjonalnie ściągam na ziemie żebyście sie nie nakręcały za bardzo i nie stresowaly :p to wszystko w trosce o Wasze przyszłe potomstwo
Co nie zmienia faktu ze kciuki trzymam mocno za wszystkie z WasWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 16:45
-
nick nieaktualny
-
kasioua no co Ty. A masz zamiar jeszcze przeczekac z testowaniem?
Kobiety też mam nadzieję, że mi się te podpaski nie przydadzą, ale przeczucie mam dziwne. Z jednej strony jeszcze nie zdarzyło mi się żeby @. się spóźniała. Jak coś to przychodzi dzień wcześniej. Przeważnie punktualnie. No ale z drugiej strony brzuch zaczął mnie dzisiaj boleć jak na @ więc już sama nie wiem. Jak narazie 1 dzień spóźnienia.
Coś nam dziewczyny w tym miesiącu wszystko pod górkę idzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:38
-
Hehe Karolina nie da się nie nakrecać. Gdzieś tam w środku w naszej głowie siedzi taki stworek, który gdy coś nas zaboli, coś poczujemy, wmawia nam, że to objawy. On tam zawsze jest, czuwa....
Ja sobie teraz myślę... Wiem, że to żadne objawy- strasznie bolą mnie uda i jedno miejsce koło pępka. Jakieś dziwactwa się ze mną dzieją.
Widzicie ja wiem, że to nie objawy, a ten stworek szepcze mi do ucha....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:54
Aasia85 lubi tę wiadomość