X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie bóle jak na okres a ciąża
Odpowiedz

bóle jak na okres a ciąża

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:
    Poznań :)
    Serio??? Tak żem czuł haha :D ja okolice Poznania :D ile masz lat Pietruszek, jeśli można wiedzieć? :)

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proponuję żebyśmy wszystkie pojechały do Moniqaa :D przy okazji zwiedzimy trochę świata :) Nie wiem co ona na to ale że tak powiem wprosimy się :D

Pietruszek może jeszcze jakieś tam szanse są ?

Moniqaa mam nadzieje że u ciebie @ nie przyjdzie i ja na twoim miejscu zrobiłabym ponownie teścik :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ zapraszam serdecznie drogie panie!!!!! ;)
    Fajnie chociaż pomyśleć jak mogłoby to wyglądać. Wszystkie w temacie, każda ma coś do powiedzenia hehe :)

Kasiu jeśli @ nie przyjdzie do jutra to testuję jutro rano. Ale jakoś nie wiem. ZERO objawów jak narazie, jak nigdy...

• Joaśka_87 Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joaska_87 nie walczcie, tylko sie kochajcie po prostu!! ;) trzymamy kciuki :) a skad masz takie pewne wiadomosci o owu? :)[/QUOTE]

Jakieś pół roku temu ściągnęłam sobie aplikację i mi wylicza i jak na razie przy obserwacji śluzu wydaję mi się,że dobrze trafiała;). Ten cykl mi się rozregulował i już sama nie wiem...
    Obiecałam sobie,że będę mierzyć temkę i guzik...

hchyskjo0gd79fi9.png
    9ltfxzdvug0k4lwp.png
    ex2bgu1rexupanat.png
    ex2bgu1rymc2zmq2.png
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymoteuszowa wrote:
    Serio??? Tak żem czuł haha :D ja okolice Poznania :D ile masz lat Pietruszek, jeśli można wiedzieć? :)

Tak formalnie to ja tez okolice :) lat 26 a Ty? :)

Tymoteuszowa lubi tę wiadomość

• kasioua Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh chyba nic z tego, plamie jeszcze dzisiaj siodmy dzien na jasniutko brazowo, jutro planowany @ i nic absolutnie mi sie nie dzieje! Nic mnie nie kluje, nie boli, piersi nic... chyba sobie daruje testowanie szkoda nerwow :(

Edytuje: zaczelam miec uczucie jakbym miala dostac @. Nie bol, to to specyficzne uczucie, ktore wszystkie dobrze znamy :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 13:53

7u22s65golimztyz.png
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś czytałam ze dziewczyny miały przed @ bóle głowy piersi itp itp a jak były w ciąży to właśnie nic, zero objawów Pms i po tym podejrzewały :)

Nadzieja umiera ostatnia!! :)

Ja myśle (ale wiecie ja jestem hipochondryczką zawsze mam wszystkie choroby :)) ze u mnie to plamienie to niedomaga lutealna - za niski progesteron. Poproszę żeby mi to właśnie zbadali. W tym przypadku sa brązowe plamienia przed @ i nawet jak dochodzi do zapłodnienia i zagnieżdżenia to jest za mało hormonu żeby te ciąże utrzymać. Ja sobie lubię wkręcać rożne rzeczy i bazując na tej podstawie myśle ze juz 2 razy sie zagnieździło u mnie ale nie wytrzymało niskich hormonów ale to wiecie tylko moje wymysły :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pietruszek to mamy pewnie do siebie bliżej niż myślimy :) 22 prawie mam :p

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To musimy pogadać na pw :D może nawet mieszkamy koło siebie i nie wiemy ;)

Tymoteuszowa lubi tę wiadomość

• kasioua Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynyyyyyy!!!
    Jak pisalam wczesniej czuje sie jakbym miala dostac @ (przewidywany na jutro) a od 7 dni mialam krwisto-brazowe plamienie.
    No i wlasnie teraz mnie zalalo, myslalam ze @ przyszla, wiec poszlam smutna do toalety a tu tona bialego sluzu podbarwiona leciusienko na brazowo. Co myslicie? Ja chyba zwariuje.

7u22s65golimztyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nam się wątek rozwinął :) u mnie cisza na razie pewnie @się przesunęła o 1 dzień i będzie jutro.... zero plamień za to sporo białego śluzu eh. nie mam na co liczyć po tej becie ujemnej w 12 dpo ale powkręcać się zawsze można.

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za szybko beta Audo siedź i czekaj spokojnie :p
    Kasioua pamiętaj ze taki biały śluz jest tez przed @ a takie zalanie to może być czop sluzowy

Ja wszystkich w tym tygodniu racjonalnie ściągam na ziemie żebyście sie nie nakręcały za bardzo i nie stresowaly :p to wszystko w trosce o Wasze przyszłe potomstwo :)

Co nie zmienia faktu ze kciuki trzymam mocno za wszystkie z Was <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 16:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czuję czasami takie dziwne skurcze więc pewnie przyjdzie w nocy. zawsze przychodzi jak musze wstac o 5 i wtedy cała noc nieprzespana.

• kasioua Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest takie cos jak czop sluzowy? Jezu te objawy (nie)ciazy powinny byc bardziej jednoznaczne :P

7u22s65golimztyz.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wyszłam ze sklepu. Zakupiłam następujące:
    -podpaski
    - test ciążowy
    Hmm....

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyś te podpaski mogła oddać koleżance!! :)

Audo ze mną tez @ sie bawi w chowanego :/ znowu brazowego jak na lekarstwo. idziemy łeb w łeb :)

• kasioua Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqaaa trzymam kciuki, zeby podpaski sie juz nie przydaly :)

Ja juz mialam kupic test... juz bylam w drodze, ale stchorzylam :(

7u22s65golimztyz.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasioua no co Ty. A masz zamiar jeszcze przeczekac z testowaniem?

Kobiety też mam nadzieję, że mi się te podpaski nie przydadzą, ale przeczucie mam dziwne. Z jednej strony jeszcze nie zdarzyło mi się żeby @. się spóźniała. Jak coś to przychodzi dzień wcześniej. Przeważnie punktualnie. No ale z drugiej strony brzuch zaczął mnie dzisiaj boleć jak na @ więc już sama nie wiem. Jak narazie 1 dzień spóźnienia.

Coś nam dziewczyny w tym miesiącu wszystko pod górkę idzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:38

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czytam Was cały czas i bardzo mocno zaciskam kciuki! Musi sie udac!

Pietruszek, ja poprosze o sprowadzenie na ziemie :-)

albo od Was wszystkich jakies rady jak się nie nakręcać i czym się zająć, żeby wciąż o tym nie myśleć... ehhhh

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Karolina nie da się nie nakrecać. Gdzieś tam w środku w naszej głowie siedzi taki stworek, który gdy coś nas zaboli, coś poczujemy, wmawia nam, że to objawy. On tam zawsze jest, czuwa....;) :)

Ja sobie teraz myślę... Wiem, że to żadne objawy- strasznie bolą mnie uda i jedno miejsce koło pępka. Jakieś dziwactwa się ze mną dzieją.
    Widzicie ja wiem, że to nie objawy, a ten stworek szepcze mi do ucha....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:54

Aasia85 lubi tę wiadomość

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ