bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobity testujcie!! Z was trzech nie ma bata, że żadna nie będzie w ciąży COME ON!!!!
Ja dzisiaj zrobiłam test dwa dni po terminie @ i nic....
@ nie ma, testuj pozytywnego też...
Nigdy wcześniej mi się nie spóźnił, to chyba psychika działa.
Któraś jeszcze testuje??? Fajnie słyszeć dobre wieści jak u Skali .gratulacje kochana i trzymam kciukasy, czekamy z Tobą do piątku -
Skali to naprawdę wspaniałe wiadomości, gratuluję
trzymamy kciuki ach ten piątek okaże się sądny dla wielu z nas suuuper! Czekamy
Moniqaaa dzięki za dodanie otuchy, też tak uważam u którejś na pewno zaskoczy tylko u Ciebie jeszcze jedna wielka niewiadoma... pozostaje czekać, tak jak i nam w kupie raźniejIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Pisalam pare dni temu...w czwartek mam dostac okres dzisiaj slabo sie czuje czesto robie siku a piersi to mi eksploduja bardzo bola mnie gruczoly mleczne ten cykl jest naprawde inny niz wszystkie ehh ale trzeba czekac mam nadzieje ze wam sie uda
-
cześć,
ja jestem tutaj nowa..
@ spóźnia się 2 dni, bóle jajników, olbrzymi apetyt, senność i poranne mdłości to tylko niektóre moje dolegliwości pewnie większość z nich jest urojona przeze mnie. Kiedyś jak przeczytałam (na wyśmiewczym forum), że jednym z objawów ciąży jest ból stawów (bo niby dzidzia zabiera wapń) to mnie kolano bolało przy chodzeniu
Myślałam o testowaniu jutro, ale boję się, że znów tylko jedna krecha będzieSzczęściu trzeba pomagać.. -
kasioua wrote:Skali gratuluje!!! Jak ja kocham takie wpisy czytac, jak sie komus udalo to jakos mi to dodaje otuchy!
Piatek wielki dzien dla nas wszystkich - zeby tez okazal sie szczesliwy
Co objawów to zdecydowanie oprócz tego, że bola mnie piersi to bolą mnie sutki ale tak, że jakbym otwartą ranę miała jak ich dotknę
-
Skali89 jeżeli jeszcze nie gratulowałam to gratuluję i cicho zazdroszczę fasoleczki w brzuszki.
U mnie 2 dni temu skończył się okres i chyba zaczęła mi sie owulacja bo mam bardzo dużo śluzu.
Tak w ogóle to taki dziwny ten okres teraz miałam :pierwszy dzień obfity, drugi lekkie plamienie, trzeci znów leciało a czwarty i piąty znów plamienie no i spóźniony po 5 dniach.
Jutro wizyta u mojej ginekolog zobaczymy co powie
Ja będę testować za 2 tygodnie dopiero:(Skali89 lubi tę wiadomość
-
kika77 wrote:cześć,
ja jestem tutaj nowa..
@ spóźnia się 2 dni, bóle jajników, olbrzymi apetyt, senność i poranne mdłości to tylko niektóre moje dolegliwości pewnie większość z nich jest urojona przeze mnie. Kiedyś jak przeczytałam (na wyśmiewczym forum), że jednym z objawów ciąży jest ból stawów (bo niby dzidzia zabiera wapń) to mnie kolano bolało przy chodzeniu
Myślałam o testowaniu jutro, ale boję się, że znów tylko jedna krecha będzie
-
Temperaturki nie mierzę, ale już pojawiło się plamienie, jutro będzie @
Dziwne trochę, bo ostatnio moje cykle były regularne: @ przychodziła 10 równo z wypłatą
No nic może kolejnym razem się uda..
A jeśli mam cykle 30dniowe to jest szansa, że owu będzie przed 24/01?Patricia lubi tę wiadomość
Szczęściu trzeba pomagać.. -
Skali89 nie ma się co martwić na zapas, bo na pewno to nie sprzyja Maleństwu. Też czytałam, że takie bóle na początku ciąży się zdarzają, więc relaks do piątku, a po wizycie u gina sama radość - życzę z całego serducha żeby wszystko poszło okSzczęściu trzeba pomagać..