bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobity testujcie!! Z was trzech nie ma bata, że żadna nie będzie w ciąży COME ON!!!!
Ja dzisiaj zrobiłam test dwa dni po terminie @ i nic....
@ nie ma, testuj pozytywnego też...
Nigdy wcześniej mi się nie spóźnił, to chyba psychika działa.
Któraś jeszcze testuje??? Fajnie słyszeć dobre wieści jak u Skali.gratulacje kochana i trzymam kciukasy, czekamy z Tobą do piątku
-
Skali to naprawdę wspaniałe wiadomości, gratuluję
trzymamy kciukiach ten piątek
okaże się sądny dla wielu z nas
suuuper! Czekamy
Moniqaaa dzięki za dodanie otuchy, też tak uważam u którejś na pewno zaskoczytylko u Ciebie jeszcze jedna wielka niewiadoma... pozostaje czekać, tak jak i nam
w kupie raźniej
Igor - nasze szczęścieur. 9.12.2016 r.
3430 g
54 cm
-
Pisalam pare dni temu...w czwartek mam dostac okres dzisiaj slabo sie czuje czesto robie siku a piersi to mi eksploduja bardzo bola mnie gruczoly mleczne ten cykl jest naprawde inny niz wszystkie ehh ale trzeba czekac mam nadzieje ze wam sie uda
-
cześć,
ja jestem tutaj nowa..
@ spóźnia się 2 dni, bóle jajników, olbrzymi apetyt, senność i poranne mdłości to tylko niektóre moje dolegliwości pewnie większość z nich jest urojona przeze mnie. Kiedyś jak przeczytałam (na wyśmiewczym forum), że jednym z objawów ciąży jest ból stawów (bo niby dzidzia zabiera wapń) to mnie kolano bolało przy chodzeniu
Myślałam o testowaniu jutro, ale boję się, że znów tylko jedna krecha będzieSzczęściu trzeba pomagać.. -
kasioua wrote:Skali gratuluje!!! Jak ja kocham takie wpisy czytac, jak sie komus udalo to jakos mi to dodaje otuchy!
Piatek wielki dzien dla nas wszystkich - zeby tez okazal sie szczesliwywszystkim Wam dzięki, za jeszcze jestem umiarkowana czekam do wizyty w piątek, chociąż i tak będzie za wcześnie pewnie na potwierdzenie.
Co objawów to zdecydowanie oprócz tego, że bola mnie piersi to bolą mnie sutki ale tak, że jakbym otwartą ranę miała jak ich dotknę
-
Skali89 jeżeli jeszcze nie gratulowałam to gratuluję
i cicho zazdroszczę fasoleczki w brzuszki.
U mnie 2 dni temu skończył się okres i chyba zaczęła mi sie owulacja bo mam bardzo dużo śluzu.
Tak w ogóle to taki dziwny ten okres teraz miałam :pierwszy dzień obfity, drugi lekkie plamienie, trzeci znów leciało a czwarty i piąty znów plamienie no i spóźniony po 5 dniach.
Jutro wizyta u mojej ginekolog zobaczymy co powie
Ja będę testować za 2 tygodnie dopiero:(Skali89 lubi tę wiadomość
-
kika77 wrote:cześć,
ja jestem tutaj nowa..
@ spóźnia się 2 dni, bóle jajników, olbrzymi apetyt, senność i poranne mdłości to tylko niektóre moje dolegliwości pewnie większość z nich jest urojona przeze mnie. Kiedyś jak przeczytałam (na wyśmiewczym forum), że jednym z objawów ciąży jest ból stawów (bo niby dzidzia zabiera wapń) to mnie kolano bolało przy chodzeniu
Myślałam o testowaniu jutro, ale boję się, że znów tylko jedna krecha będzie
-
Temperaturki nie mierzę, ale już pojawiło się plamienie, jutro będzie @
Dziwne trochę, bo ostatnio moje cykle były regularne: @ przychodziła 10 równo z wypłatą
No nic może kolejnym razem się uda..
A jeśli mam cykle 30dniowe to jest szansa, że owu będzie przed 24/01?Patricia lubi tę wiadomość
Szczęściu trzeba pomagać.. -
Skali89 nie ma się co martwić na zapas, bo na pewno to nie sprzyja Maleństwu. Też czytałam, że takie bóle na początku ciąży się zdarzają, więc relaks do piątku, a po wizycie u gina sama radość - życzę z całego serducha żeby wszystko poszło okSzczęściu trzeba pomagać..