bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
kaska21 wrote:Tak szczerze to maz nawet nie spodziewa sie ze moge byc w ciazy zawsze interesuje sie moim cyklem a teraz nic nie mowil tylko dzialal bez zabezpieczenia bynajmniej on nie zyje wstresie czy to juz sie udalo przypominam ze to pierwszy miesiac staran wiec jakby co to byloby naprawde wielkie szczescie
I bardzo dobrze, Ja tez Mojejmu nic nie mowiłam nawet jak brałam Clo, ale niestety dowiedział sie wczoraj o Mojej wizycie i usg wiec powiedziałam ze mamy sie starac od piatku a nie teraz zeby nie stresował sie meżulek:-) chociaz wydaje mi sie ze cos podejrzewa ale nic nie mowi:-)Pola -
Hej dziewczyny, przepraszam jestem w pracy wiec nie mam czasu odpisac wam, ale zrobie to wieczorkiem.
Tylko szybciutko was sie zapytam - czy takie chwilowe bole w piersiach moga cos znaczyc? Taki bol od zewnetrznej strony mnie lapie, troszke piekacy i tak na chwilke (nie przy dotyku, o tak sam z siebie). Czy to normalne? Wiem, wiem potrzebuje wrozki Ale moze ktoras tak miala??? -
Kasiu, a to w obu piersiach tak samo? Ja mam czasem tak po stronie serca, do tego klucie.
U mnie wczoraj bez plamien, dziś też... Tylko teraz ze sluzem na czerwono podczas siusiania, ale nie dużo... Poza tym dziś podbrzusze mnie bolało. Tak dziwnie... Nie na @, bardziej jak na owu. Masakra chce juz piątek!!Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
kasioua wrote:Hej dziewczyny, przepraszam jestem w pracy wiec nie mam czasu odpisac wam, ale zrobie to wieczorkiem.
Tylko szybciutko was sie zapytam - czy takie chwilowe bole w piersiach moga cos znaczyc? Taki bol od zewnetrznej strony mnie lapie, troszke piekacy i tak na chwilke (nie przy dotyku, o tak sam z siebie). Czy to normalne? Wiem, wiem potrzebuje wrozki Ale moze ktoras tak miala???
Ja tak kiedys miałam w 1 cyklu i byłam pewna ze jestem w ciazy bo nigdy tak nieczułam, ale niestety nie byłam...mam nadzieje ze u Ciebie bedzie inaczejPola -
Wianna tak w obu, raz jedna, raz druga. Wydaja sie trooooszeczke obolale przy dotyku teraz... ale moze tyle sie macam po tych piersiach, zeby sprawdzic czy bola, ze zaczely bolec!
widze, ze tobie tez cialo psikusy jakies robi. Jeszcze 2 dni do wielkiego testowania
Pola ja tez znam to uczucie, tylko tak sobie mysle, ze moze tym razem jest spowodowane czyms innym -
NiecierpliwaKarolina wrote:Wianna testuj!
Wiecie, że odkąd się staramy (czyli drugi cykl), to nie mogę rozpoznać swojego ciała... Naprawdę dziwnie się zachowuje, nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale wcześniej miałam wszystko przewidywalne, wiedziałam co za objaw i co on oznacza. A zarówno w pierwszym cyklu jak i teraz w drugim, wszystko jakieś takie inne, dziwne, nie mojeIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna wrote:W piatek zatestuje..
Wiecie, że odkąd się staramy (czyli drugi cykl), to nie mogę rozpoznać swojego ciała... Naprawdę dziwnie się zachowuje, nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale wcześniej miałam wszystko przewidywalne, wiedziałam co za objaw i co on oznacza. A zarówno w pierwszym cyklu jak i teraz w drugim, wszystko jakieś takie inne, dziwne, nie moje
bo to taki psikus ja miałam taką sytuację, już gdzies o niej pisałam, ale powtórze się;p wczęśniej zanim zaczeliśmy się starać miałam cykle 28 dniowe jak w zegarku, żadnych bóli piersi. Po ok 3 miesiącach starań tydzień przed @ zaczynały mnie boleć piersi, po pół roku poszłam do gin, zrobiłam wczesniej prolaktynę i wyszła wysoka. Mówię mu panie doktorze: prl niby wysoka, ale cykle mam jak w zegarku. I co? Kolejny cykl trwał 23 dni, a później wskoczyło mi na 26. I tak można znać swoje ciało.
-
Skali ja mam pytanie, przepraszam, bo nie znam Twojej historii, ale... gdy czekalas na ten ostatni okres to mialas przeczucie, ze sie udalo? Bo mnie martwi to, ze jestem przekonana, ze sie nie udalo. Nie czuje sie w ciazy, wiec pewnie nie jestem. Testowac bede bardziej, zeby upewnic sie w moim przekonaniu niz z nadzieja na 2 krechy. (Sorki jesli wszystkich znowu doluje )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 19:00
-
kasioua wrote:Skali ja mam pytanie, przepraszam, bo nie znam Twojej historii, ale... gdy czekalas na ten ostatni okres to mialas przeczucie, ze sie udalo? Bo mnie martwi to, ze jestem pzekonana, ze sie nie udalo. Nie czuje sie w ciazy, wiec pewnie nie jestem. Testowac bede bardziej, zeby upewnic sie w moim przekonaniu niz z nadzieja na 2 krechy. (Sorki jesli wszystkich znowu doluje )
miałam obajawy jak na @ ból brzucha -( nawet w sylwestra mówiłam do męża, że mnie brzuch bol) i ból piersi - co zwalałam na prl, a byłam przekonana, że się nie udało bo w tym cyklu jak sprawdzałam prl miałam 75, nawet byłam u gin w 20 dc i mi przepisała badania do zrobienie podczas @. A test tak na prawde zrobiłam bo w nocy mi się śnił wózek dziecięcy i rano stwierdziłam, że to na pewno znak noi były 2 kreski. Mina mojego męża była bezcenna myślał, że go wkręcam heheh
Więc ja raczej przeczucia nie miałam, tym bardziej, że to był okres Świąteczno - noworoczny więc głowa była czym innym zajęta.
-
U mnie bóle się nasilają chyba pekne i zatestuje jutro, bo to okropne... Nie wiem co się ze mną dzieje... Bo może to ten cholerny polip się rozwija i tak mi dokucza... Ale znowu jak zrobię jutro i będzie negatywny, to i tak się będę zastanawiała czy prawdę powoedzial, bo stężenie beta mogło być jeszcze za małeIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
wianna wrote:U mnie bóle się nasilają chyba pekne i zatestuje jutro, bo to okropne... Nie wiem co się ze mną dzieje... Bo może to ten cholerny polip się rozwija i tak mi dokucza... Ale znowu jak zrobię jutro i będzie negatywny, to i tak się będę zastanawiała czy prawdę powoedzial, bo stężenie beta mogło być jeszcze za małe
-
Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie,ale pisałam że mam dziś wizytę u mojej ginekolog.
Na cud ciążowy nie liczyłam,ale okazało się,że mam dziś owulację i 2cm pęcherzyk
Sciągnełam męża z delegacji pod groźbą rozwodu nawet;p
Trzymajcie kciuki aby ten cykl był udany:)
Skali89, Agulka901 lubią tę wiadomość