bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali mi tez sie wydaje, że to normalne, przecież umiejscawia się tam Dzidzia, to jakies zmiany tam zachodzą
Nie martw się na zapas
U mnie dziś plamienia ustały jest za to śluz rozciągliwy, trochę wodnisty.. Jak na złość nie mogę sobie przypomnieć jaki mam śluz przed @Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 20:24
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Skali89 wrote:kolejny wieczór i kolejne bóle brzucha, w ciągu dnia jest ok a pod wieczór się zaczyna, gdyby nie ten test to typowe @ bóle, boje się, że coś jest nie tak...z drugiej strony czytałam, że tak może być...
To jest naturalne. Rozciąga się macica i te bóle w I trymestrze są naturalne . Ja je miałam jak w jednej tak i w drogiej ciąży -
wianna wrote:Skali mi tez sie wydaje, że to normalne, przecież umiejscawia się tam Dzidzia, to jakies zmiany tam zachodzą
Nie martw się na zapas
U mnie dziś plamienia ustały jest za to śluz rozciągliwy, trochę wodnisty.. Jak na złość nie mogę sobie przypomnieć jaki mam śluz przed @
dzięki dziewczyny:) wcięło mnie na trochę-> usnęłam;p teraz brzuch się wyciszył.
Co do śluzu to wam nie pomogę, bo ja nie zauważyłam jakiś zmian, z wyjątkiem może jednej, ale nie wiem dokładnie kiedy to było na pewno po ovu może koło 21 dc miałam śluz taki serowaty( jk np pod infekcji), ale nic mnie nie swędziało. Kurczę wcześniej prowadziłam zapiski, mierzyłam temp rano, a w tym cyklu jak na złość nic.
-
Skali ro odpoczywaj kiedy się tylko da , w pracy też
Moja @ właśnie do mnie dotarła. Jak nigdy spóźniona, narobiła zamieszania i przyszła jak gdyby nigdy nic
Teraz tak sobie myślę, że może to i nawet lepiej. Jak będę testować za miesiąc to może uda się podarować najlepszy prezent walentynkowy -
Pietruszek, a ile Ci się już spóźnia @?
Jakieś niesamowite rzeczy rzeczywiście się dzieją w tym cyklu.
Ja już nawet przez sen sprawdzam, czy piersi mnie nie bolą na @! O zgrozo, bo wczesniej piersi były zawsze moją wyrocznią kiedy dostanę @, zaczynały boleć i równo tydzien po tym dostawałam @. A teraz nic, chyba że wyjątkowo długi ten cykl będzie...
Przykro, że do Was @ przyszła, ja zaczynam już też tracić nadzieję...
Skali, te umowy zlecenia są okropne, ale mam nadzieję, że masz rozsądnego szefa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 07:18
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
No zobaczymy jak zareaguje, będę chciała żeby mnie zgłosił do dobrowolnego ubezpieczenie dodatkowego, bo wszystko oprócz tego mi opłaca. Ale to jeszcze za wcześnie.
Dziewczyny trzymam za was kciuki, a tymczasem biorę się za robotę bo mam dziś masę, a z rana jestem rześka potem jest gorzej, cały czas przed kompem o 15 już zasypiam, będe musiała chyba skrócić czas pracy.
-
nick nieaktualnyPietruszek nadal jedziemy na tym samym wózku haha u mnie też nic. Odrobine bezowego w srodku. Na wkladce czysto. Piersi niedługo mi się urwia, sikam jak najeta.... Wczoraj zrobiłam test po południu ale negatyw, tylko mało wiarygodny bo dużo pilam w ciągu dnia i causa czas sikalam.... Nie Wien co się dzieje.... Mogłaby już tą @przyjść to bym zaczęła nowy cykl
-
Trzymam nadal kciuki dziewczyny ze Wam sie uda!!!
Ja równiez działam, dzis 12 dc od 2 do 6 dc brałam Clo. Wczoraj w 11 dc byłam na usg i jest jeden pecherzyk 22 mm i endometrium 7,3 nie za małe???
Dostałam tez wczoraj zastrzyk ovitrelle na pekniecie i lekarz kazał dzialac wczoraj, dzis i jutro:-)a w piatek mam isc na usg zobaczyc czy pekły, staram sie o tym nie myslec ale nie moge przestac, całe dnie czytam fora i sie nakrecam....
Pola -
kaska21 wrote:U mnie @ ma przyjsc jutro piersi bola bardzo sa ciezkie mam zgage bol podbrzusza sennosc jutro albo w piatek zatestuje i zobaczymy co to bedzie:) mam nadzieje ze jezeli ma przyjsc @ to niech przyjdzie bym mogla zaczac nowy cykl
mam nadzieje ze nie przyjdzie@ bo zgaga i sennosc to typowe objawy ciąży:-)Pola -
Tak szczerze to maz nawet nie spodziewa sie ze moge byc w ciazy zawsze interesuje sie moim cyklem a teraz nic nie mowil tylko dzialal bez zabezpieczenia bynajmniej on nie zyje wstresie czy to juz sie udalo przypominam ze to pierwszy miesiac staran wiec jakby co to byloby naprawde wielkie szczescie