Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › bóle jak na okres a ciąża
Odpowiedz

bóle jak na okres a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Aasia85 Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joaska owocnej nocy zycze

64f7de94773fbbdc4660731f105c08f8.png
  • kaska21 Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj powiem Wam ze my kobiety mamy przekichane... ja dzis wieczorem tak slabo sie czulam i czuje do teraz jutro ma byc @ nawet zauwazylam ze dzis taka wnerwiona chodze wszystko mnie denerwuje moze to ze stresu przed testowaniem ogolnie mam dylemat czy testowac jutro czy w piatek oczywiscie jak @ nie przyjdzie

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joaśka_87 wrote:
    Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie,ale pisałam że mam dziś wizytę u mojej ginekolog.
    Na cud ciążowy nie liczyłam,ale okazało się,że mam dziś owulację i 2cm pęcherzyk :)
    Sciągnełam męża z delegacji pod groźbą rozwodu nawet;p
    Trzymajcie kciuki aby ten cykl był udany:)
    No to upojnej i jak najbardziej owocnej nocy wam życzę :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziewczyny dzisiaj termin @ i ani widu ani słychu o niej test zrobiony dla świętego spokoju ale oczywiście czysta biel. Mogła by już przyjść.

Kaska21 życzę ci żeby ta wstrętna @ nie przyszła a test jak najbardziej pozytywny wyszedł :)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu powodzenia, chociaż i rąk pewnie już po fakcie piszę ;)

Kaśka21 mam nadzieję, że zobaczysz II :)

Kasia1407 mi się @ spóźniała jak nigdy 2.dni, a po zrobieniu testu normalnie zwolnienie blokady i BUM. No ale u cb jeszcze nie wiadomo. Trzymam kciukasy!!!

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No negatywny test jest baaardzo często takim odblokowaniem @ :D robię test, jedna kreska i CHLUST! niemalże :)

Dziewczyny, przy okazji: odkryłam coś takiego jak tampon nowej generacji - są różne firmy, ale akurat wybrałam DivaCup (żadna reklama jakby co :)) - zamiast tony śmieci z podpasek i tamponów jeden taki 'lejek' z silikonu, umieszcza się go w środku i raz na 12h opróżnia (rano i wieczorem) - nie przecieka, można pływać skakać biegać i służy dożywotnio :)

• wianna Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:

Dziewczyny, przy okazji: odkryłam coś takiego jak tampon nowej generacji - są różne firmy, ale akurat wybrałam DivaCup (żadna reklama jakby co :)) - zamiast tony śmieci z podpasek i tamponów jeden taki 'lejek' z silikonu, umieszcza się go w środku i raz na 12h opróżnia (rano i wieczorem) - nie przecieka, można pływać skakać biegać i służy dożywotnio :)

Ojej... nie slyszałam o niczym takim :P ale jak to? że tak z tym można chodzić? potem się myje to i zakłada czyste? A ciekawe jaka pojemność bo przy moich obfitych @ zapewne na długo by nie wystarczyło :P
    Ale ciekawe, ciekawe, używałaś już?

Igor - nasze szczęście <3 ur. 9.12.2016 r. <3 3430 g <3 54 cm <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:
    No negatywny test jest baaardzo często takim odblokowaniem @ :D robię test, jedna kreska i CHLUST! niemalże :)

Gdzie można nabyc takie cudo??

• Agulka901 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pietruszek gdzie takie cudo? Ja urzywam pieluch wielorazowych dla syna wiec testem eko i bardzo by mnie to interesowalo :P

p19uskjo06b2cvyq.png

Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
    Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noi dupa blada muszę czekać do poniedziałku na pierwszą wizytę bo jutro jednak nie przyjmuje.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Aasia85 Przyjaciółka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali może w poniedziałek coś Ci więcej powie juz na usg ( czasem warto poczekać ) , wiem ze czasem jest to trudne

64f7de94773fbbdc4660731f105c08f8.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem jutro pewnie jeszcze nie byłoby nic widać, hehe bardziej się wkurzyłam bo nastawiłam się na wolny piątek;p

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Pola1111 Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joaśka_87 wrote:
    Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie,ale pisałam że mam dziś wizytę u mojej ginekolog.
    Na cud ciążowy nie liczyłam,ale okazało się,że mam dziś owulację i 2cm pęcherzyk :)
    Sciągnełam męża z delegacji pod groźbą rozwodu nawet;p
    Trzymajcie kciuki aby ten cykl był udany:)

Zazdroszcze ze Twoj maz moze tak na zawołanie sie przytulać:-) i trzymam kciuki!

Pola
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co Ty Skali...wytrzymasz ;)

• Pola1111 Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety sie stresuje, we wtorek dostała zastrzyk na pekniecie pecherzyk miał wtedy 22 mm i pekł wczoraj nastepnego dnia o 14. przytulanie było we wtorek a wczoraj w dniu owulacji niestety nie...., myslicie ze dzis jeszcze warto? mija 24 godz od pekniecia wiec chyba małe szanse...:-(

Pola
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze warto Pola!!!! Przytujcie się jak najczęściej, toż to sama przyjemność:) na pewno nie zaszkodzi!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:16

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znalazłam info o tym na eko stronie a kupiłam na Allegro, czekam na dostawę :) podobno nawet przy bardzo obfitych @ można nosić i po 12h nic nie przecieka. Potem dokładnie tylko sie to myje i wsadza znowu :) nie czuć tego w ogóle. Dam znać jak dojdzie - kosztowało mnie 75zl ale szybko sie zwróci i juz mam nadzieje nigdy nie kupować tamponów i podpasek :)

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na YouTube jest film co i jak - Diva Cup :)

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez zaciekawiłaś Pietruszek. Czekamy na Twoją opinię jak już to wypróbujesz ;)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze martwię się, bo robiłam dziś tsh,bo mi kazała, jak jeszce nie widziałam, ze jutro nie idę do niej i wyszło 3,66 norma w I trymestrz 2,32, ale nie zrobiłam tych ft3 i ft4 i teraz sama nie wiem czy to dużo za wysoko, czy tak może być... pisałam jej sms ale bez echa na razie

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ ‹ 38 39 40 41 42 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ