bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
oj powiem Wam ze my kobiety mamy przekichane... ja dzis wieczorem tak slabo sie czulam i czuje do teraz jutro ma byc @ nawet zauwazylam ze dzis taka wnerwiona chodze wszystko mnie denerwuje moze to ze stresu przed testowaniem ogolnie mam dylemat czy testowac jutro czy w piatek oczywiscie jak @ nie przyjdzie
-
Joaśka_87 wrote:Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie,ale pisałam że mam dziś wizytę u mojej ginekolog.
Na cud ciążowy nie liczyłam,ale okazało się,że mam dziś owulację i 2cm pęcherzyk
Sciągnełam męża z delegacji pod groźbą rozwodu nawet;p
Trzymajcie kciuki aby ten cykl był udany:) -
U mnie dziewczyny dzisiaj termin @ i ani widu ani słychu o niej test zrobiony dla świętego spokoju ale oczywiście czysta biel. Mogła by już przyjść.
Kaska21 życzę ci żeby ta wstrętna @ nie przyszła a test jak najbardziej pozytywny wyszedł -
Asiu powodzenia, chociaż i rąk pewnie już po fakcie piszę
Kaśka21 mam nadzieję, że zobaczysz II
Kasia1407 mi się @ spóźniała jak nigdy 2.dni, a po zrobieniu testu normalnie zwolnienie blokady i BUM. No ale u cb jeszcze nie wiadomo. Trzymam kciukasy!!! -
No negatywny test jest baaardzo często takim odblokowaniem @ robię test, jedna kreska i CHLUST! niemalże
Dziewczyny, przy okazji: odkryłam coś takiego jak tampon nowej generacji - są różne firmy, ale akurat wybrałam DivaCup (żadna reklama jakby co ) - zamiast tony śmieci z podpasek i tamponów jeden taki 'lejek' z silikonu, umieszcza się go w środku i raz na 12h opróżnia (rano i wieczorem) - nie przecieka, można pływać skakać biegać i służy dożywotnio -
pietruszek wrote:
Dziewczyny, przy okazji: odkryłam coś takiego jak tampon nowej generacji - są różne firmy, ale akurat wybrałam DivaCup (żadna reklama jakby co ) - zamiast tony śmieci z podpasek i tamponów jeden taki 'lejek' z silikonu, umieszcza się go w środku i raz na 12h opróżnia (rano i wieczorem) - nie przecieka, można pływać skakać biegać i służy dożywotnio
Ojej... nie slyszałam o niczym takim ale jak to? że tak z tym można chodzić? potem się myje to i zakłada czyste? A ciekawe jaka pojemność bo przy moich obfitych @ zapewne na długo by nie wystarczyło
Ale ciekawe, ciekawe, używałaś już?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
nick nieaktualnypietruszek wrote:No negatywny test jest baaardzo często takim odblokowaniem @ robię test, jedna kreska i CHLUST! niemalże
Dziewczyny, przy okazji: odkryłam coś takiego jak tampon nowej generacji - są różne firmy, ale akurat wybrałam DivaCup (żadna reklama jakby co ) - zamiast tony śmieci z podpasek i tamponów jeden taki 'lejek' z silikonu, umieszcza się go w środku i raz na 12h opróżnia (rano i wieczorem) - nie przecieka, można pływać skakać biegać i służy dożywotnio
Gdzie można nabyc takie cudo??
-
Joaśka_87 wrote:Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie,ale pisałam że mam dziś wizytę u mojej ginekolog.
Na cud ciążowy nie liczyłam,ale okazało się,że mam dziś owulację i 2cm pęcherzyk
Sciągnełam męża z delegacji pod groźbą rozwodu nawet;p
Trzymajcie kciuki aby ten cykl był udany:)
Zazdroszcze ze Twoj maz moze tak na zawołanie sie przytulać i trzymam kciuki!Pola -
Ja niestety sie stresuje, we wtorek dostała zastrzyk na pekniecie pecherzyk miał wtedy 22 mm i pekł wczoraj nastepnego dnia o 14. przytulanie było we wtorek a wczoraj w dniu owulacji niestety nie...., myslicie ze dzis jeszcze warto? mija 24 godz od pekniecia wiec chyba małe szanse...Pola
-
Ja znalazłam info o tym na eko stronie a kupiłam na Allegro, czekam na dostawę podobno nawet przy bardzo obfitych @ można nosić i po 12h nic nie przecieka. Potem dokładnie tylko sie to myje i wsadza znowu nie czuć tego w ogóle. Dam znać jak dojdzie - kosztowało mnie 75zl ale szybko sie zwróci i juz mam nadzieje nigdy nie kupować tamponów i podpasek
-
kurcze martwię się, bo robiłam dziś tsh,bo mi kazała, jak jeszce nie widziałam, ze jutro nie idę do niej i wyszło 3,66 norma w I trymestrz 2,32, ale nie zrobiłam tych ft3 i ft4 i teraz sama nie wiem czy to dużo za wysoko, czy tak może być... pisałam jej sms ale bez echa na razie