X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie bóle jak na okres a ciąża
Odpowiedz

bóle jak na okres a ciąża

Oceń ten wątek:
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, no i zrobiłam głupotę. Poszłam dzisiaj zrobić betę. Cierpliwości to ja nie mam za grosz. Teraz aby do 15-16 poczekać na wyniki. Wiem, wiem w 10 dniu po owu beta - śmiech na sali, no ale to chyba jakaś zjawa mnie tam zaprowadziła :P

Ale jest jeden tego plus! Przynajmniej będę pewna czy mam odstawić dupka, czy go dalej przyjmować.. :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka 10 dni po owulacji jest już ok ;) 3maj kciuki

Marteczka93 lubi tę wiadomość

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc jestem! Tak jak mówiłam - kulka w łeb :P

Beta-HCG 0.1 mlU/ml a progesteron 11.80 nmol/l
    więc zostało mi tylko czekać na miesiączkę.. :( eh

Rzeczywiście ten miesiąc nie jest nasz :(

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • kaska21 Debiutantka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj @ przyszla ehh a juz myslalam ze cos z tego bedzie smutno mi ale zaczal sie nowy cykl :)

• Mońka Zośka Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , Jestem tu nowa nigdy nie korzystałam z forum więc proszę o wyrozumiałość. Opiszę krótko moją sytuację ... Mam od zawsze regularne cykle 28 dni. Współżyjemy z partnerem regularnie kilka razy w tygodniu. Nie stosujemy zabezpieczenia tylko stosunek przerywany nie staramy się na siłę o dzidzie ale też jak się pojawi będzie cudnie :) Okres powinnam dostać wczoraj a tu brak. Wczoraj miałam bardzo duże białe upławy wodniste białe ,ból piersi tak jak na @. Dziś od rana trochę mniejsze upławy ale okresu dalej brak. Boli mnie głowa i mam biegunkę. Test zrobiłam bo nie wytrzymałam ale wyszedł negatywny.... czy możliwe , że może coś tak się zaczynać we mnie wiercić ? :) Dwa tygodnie temu miałam zapalenie pęcherza i brałam urofuraginę. A tak zdrowa regularna i nic więcej :)

Mońka Zośka
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba mam jakiś kryzys i gdybym miała odpowiedzieć to bym Ci odpowiedziała: może byc a może nie być :( dookoła mnie ludzie rodzą i łapie tylko dola w tym szpitalu :(

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mońka nie chcę cie straszyć, ale u mnie też się zaczęło podobnie: białe upławy i zapalenie pęcherza..w głębi duszy marzyłam by były to objawy ciąży a co do czego po kilku dniach zaczęły mnie boleć wargi sromowe tak bardzo, że nie mogłam ich dotykać. Okazało się, że miałam grzybicę..dostałam leki i przeszło.
    Ale nie martw się, u ciebie trzymam kciuki by objawy te oznaczały ciążę. :)

Jeśli się zastanawiasz, to zrób bete-HCG..w dniu miesiączki wyjdzie juz na pewno :)

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pietruszek, a mogę spytać czemu jesteś w szpitalu? Coś poważnego?

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzają dlaczego od roku nie wychodzi :) juz 5 pobrań krwi za mną i dwie dziwne tabletki :) jutro i pojutrze kolejne badania...

• kamila111 Znajoma

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny mam pytanko nie wiem co myslec:) moje cykle trwaja z regóły 25-28 dni dzis mamy 33 dc okresu nie mam ale po koleji on dpon nawiedzaly mnie delikatne brazowe plamienia na wkladce przy podcieraniu nic do środy w srode poczulam mocny bol brzucha jak na okres wiec pomyslalam ze to on poszlam do lazienki zrobilam siku podtarlam sie a tam krew wiec mysle okres brzuch przestal bolec zalorzylam podpaske w nocy czysta wczoraj terz czysto dzis to samo tylko rano mialam plamke brazową robilM DZIS TEST NEGATYWNY nie wiem co myslec :/ owu mialam 30,31 grudnia

kamila
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktorejs z was tez sie cisnienie podnosi jak widzicie posty typu: spalam z chlopakiem z prezerwatywa, nie wszedl we mnie tylko dotknal mnie lekko łokciem w plecy - czy moge byc w ciazy?
    Specjalnie przesadzam, ale wiecie o co chodzi :/ zawsze znajdzie sie ktos taki na forum dla staraczek uhh

NiecierpliwaKarolina, łazienkowa22 lubią tę wiadomość

7u22s65golimztyz.png
  • kamila111 Znajoma

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe rozumiem
    Cb

kamila
  • kasioua Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamila11 nie o Tobie, bron Boze! Mowie o nastolatkach i ich chlopakach z supersperma przenikajaca przez wszystkie powierzchnie :P
    Sorki wystraszylam sie, ze myslalas, ze napisalam moj ostatni post o Tobie bo tak czasowo wyszlo :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 21:42

7u22s65golimztyz.png
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila - takie plamienia to zmiany hormonalne - niepożądane przy próbach zajścia ale tez nie uniemożliwiajace. Opowiedz o tym lekarzowi :)

• kamila111 Znajoma

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe zrozumiałam o co ci chodzi ze nie o mnie hehe ;)

kamila
  • kamila111 Znajoma

Wysłany: 15 stycznia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pietruszek nigdy nie miałam takich problemów, a jest możliwość ze to ciąża? Bo mam taka nadzieje ze poprostu test pózniej wyjdzie

kamila
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest aczkolwiek sa dwie szkoly - jedna ze plamienie ciążowe jest różowe a druga ze właśnie brunatne/ brązowe :)

Ja tez kiedyś nie miałam - to ma cos wspólnego jeśli dobrze pamietam z niskim progesteronem i może utrudniać rozwój zarodka

• Marteczka93 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pietruszek trzymaj się ciepło :)
    Ja nienawidzę szpitali, przy pierwszej igle już mdleję. Dlatego podziwiam Cię, że jesteś już po 5 pobraniach a dalej jesteś przy życiu.. :D <3 Ja bym tego nie przeżyła :P

Olaf <3
    43kt3e5e15hj57fc.png
  • Pola1111 Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny, byłam dzis tj piatek 16.01 o 19 na usg i okaqzuje sie ze pecherzyk ma ok 20 mm i nieregularny kształt i lekarz stwierdził ze własnie peka, czy to mozliwe????? zastrzyk miałam we wtorek o 19 stej i pecherzyk miał wtedy 22 mm, znaczyłoby to ze rósł jeszcze. Wesz jak pekaja pecherzyki? moze to głupie pytanie ale sadziłam ze pekaja nagle i juz jest płyn w zatoc e a nie ze zmniejszaja sie i zmieniaja kształt....?
    Powiedzcie prosz ejak to jest, zastrzyk miałam podany w ramie niestety wiec moze to spowolniło działanie?

Pola
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 02:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki, Pola, ale wolę się nie wypowiadać, bo znawcą nie jestem i jeszcze coś ci namieszam bezpotrzebnie. Ale na pewno znajdą się. dziewczyny bardziej zaglebione w temacie.

Piwtruszek mam nadzieję, że wszystko ok i że się dobrze czujesz. Powodzenia jutro :)

Śpijcie dobrze dziewczyny i śnijcie o przyszłych brzuszkach ;)

‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ