bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, no i zrobiłam głupotę. Poszłam dzisiaj zrobić betę. Cierpliwości to ja nie mam za grosz. Teraz aby do 15-16 poczekać na wyniki. Wiem, wiem w 10 dniu po owu beta - śmiech na sali, no ale to chyba jakaś zjawa mnie tam zaprowadziła
Ale jest jeden tego plus! Przynajmniej będę pewna czy mam odstawić dupka, czy go dalej przyjmować.. -
Hej , Jestem tu nowa nigdy nie korzystałam z forum więc proszę o wyrozumiałość. Opiszę krótko moją sytuację ... Mam od zawsze regularne cykle 28 dni. Współżyjemy z partnerem regularnie kilka razy w tygodniu. Nie stosujemy zabezpieczenia tylko stosunek przerywany nie staramy się na siłę o dzidzie ale też jak się pojawi będzie cudnie Okres powinnam dostać wczoraj a tu brak. Wczoraj miałam bardzo duże białe upławy wodniste białe ,ból piersi tak jak na @. Dziś od rana trochę mniejsze upławy ale okresu dalej brak. Boli mnie głowa i mam biegunkę. Test zrobiłam bo nie wytrzymałam ale wyszedł negatywny.... czy możliwe , że może coś tak się zaczynać we mnie wiercić ? Dwa tygodnie temu miałam zapalenie pęcherza i brałam urofuraginę. A tak zdrowa regularna i nic więcejMońka Zośka
-
Mońka nie chcę cie straszyć, ale u mnie też się zaczęło podobnie: białe upławy i zapalenie pęcherza..w głębi duszy marzyłam by były to objawy ciąży a co do czego po kilku dniach zaczęły mnie boleć wargi sromowe tak bardzo, że nie mogłam ich dotykać. Okazało się, że miałam grzybicę..dostałam leki i przeszło.
Ale nie martw się, u ciebie trzymam kciuki by objawy te oznaczały ciążę.
Jeśli się zastanawiasz, to zrób bete-HCG..w dniu miesiączki wyjdzie juz na pewno -
hej dziewczyny mam pytanko nie wiem co myslec:) moje cykle trwaja z regóły 25-28 dni dzis mamy 33 dc okresu nie mam ale po koleji on dpon nawiedzaly mnie delikatne brazowe plamienia na wkladce przy podcieraniu nic do środy w srode poczulam mocny bol brzucha jak na okres wiec pomyslalam ze to on poszlam do lazienki zrobilam siku podtarlam sie a tam krew wiec mysle okres brzuch przestal bolec zalorzylam podpaske w nocy czysta wczoraj terz czysto dzis to samo tylko rano mialam plamke brazową robilM DZIS TEST NEGATYWNY nie wiem co myslec owu mialam 30,31 grudniakamila
-
Czy ktorejs z was tez sie cisnienie podnosi jak widzicie posty typu: spalam z chlopakiem z prezerwatywa, nie wszedl we mnie tylko dotknal mnie lekko łokciem w plecy - czy moge byc w ciazy?
Specjalnie przesadzam, ale wiecie o co chodzi zawsze znajdzie sie ktos taki na forum dla staraczek uhhNiecierpliwaKarolina, łazienkowa22 lubią tę wiadomość
-
kamila11 nie o Tobie, bron Boze! Mowie o nastolatkach i ich chlopakach z supersperma przenikajaca przez wszystkie powierzchnie
Sorki wystraszylam sie, ze myslalas, ze napisalam moj ostatni post o Tobie bo tak czasowo wyszloWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 21:42
-
Dziewczyny, byłam dzis tj piatek 16.01 o 19 na usg i okaqzuje sie ze pecherzyk ma ok 20 mm i nieregularny kształt i lekarz stwierdził ze własnie peka, czy to mozliwe????? zastrzyk miałam we wtorek o 19 stej i pecherzyk miał wtedy 22 mm, znaczyłoby to ze rósł jeszcze. Wesz jak pekaja pecherzyki? moze to głupie pytanie ale sadziłam ze pekaja nagle i juz jest płyn w zatoc e a nie ze zmniejszaja sie i zmieniaja kształt....?
Powiedzcie prosz ejak to jest, zastrzyk miałam podany w ramie niestety wiec moze to spowolniło działanie?Pola -
Sorki, Pola, ale wolę się nie wypowiadać, bo znawcą nie jestem i jeszcze coś ci namieszam bezpotrzebnie. Ale na pewno znajdą się. dziewczyny bardziej zaglebione w temacie.
Piwtruszek mam nadzieję, że wszystko ok i że się dobrze czujesz. Powodzenia jutro
Śpijcie dobrze dziewczyny i śnijcie o przyszłych brzuszkach