bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Szpital dzień drugi zaraz kolejne pobrania. W nocy przywieźli taka dziewczynę której odeszły wody i ma skurcze - ile sie ta bidulka tutaj naprzeklinala ze pierwsze i ostatnie, ze nigdy więcej...! Pomagałam co mogłam ale i tak zazdroszczę - zaraz będzie miała synka
A u mnie 7 ukłuć za mną i 4 przede mną - cos 'nie wyszly' badania obciążenia prolaktyny i dzisiaj mam powtarzane... Jutro obciążenie glukoza i wizyta lekarza. Myślałam ze wyjdę od razu po glukozie ale jak sie okazuje może to potrwać do południa
Kolejny edit: mam tak złe wyniki prolaktyny ze podejrzewali ze w laboratorium cos pokręcili... Dlatego dzisiaj powtórka. Padło hasło długie leczenie i oczekiwanie na wyniki 2-4 tygodnie. Ale podłapałam dołkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 08:32
-
pietruszek wrote:Szpital dzień drugi zaraz kolejne pobrania. W nocy przywieźli taka dziewczynę której odeszły wody i ma skurcze - ile sie ta bidulka tutaj naprzeklinala ze pierwsze i ostatnie, ze nigdy więcej...! Pomagałam co mogłam ale i tak zazdroszczę - zaraz będzie miała synka
A u mnie 7 ukłuć za mną i 4 przede mną - cos 'nie wyszly' badania obciążenia prolaktyny i dzisiaj mam powtarzane... Jutro obciążenie glukoza i wizyta lekarza. Myślałam ze wyjdę od razu po glukozie ale jak sie okazuje może to potrwać do południa
Kolejny edit: mam tak złe wyniki prolaktyny ze podejrzewali ze w laboratorium cos pokręcili... Dlatego dzisiaj powtórka. Padło hasło długie leczenie i oczekiwanie na wyniki 2-4 tygodnie. Ale podłapałam dołka
Nie martw sie, myslami jestesmy z Tobą Pomysl sobie ze od razu zrobia Ci wszystkie badania i nie bdziesz musiała robic tego prywatnie i biegac po labolatoriach.Pola -
Pietruszek - podziwiam Twoja cierpliwosc i sile! Jestesmy z Toba, jakby nie bylo to na pewno to cale klucie przyniesie wspomagacze i juz niedlugo bedziesz w ciazy! Zycze Ci tego z calego serca!
Wychodzi na to, ze ten cykl nie jest pomyslny, ALE! Mamy szanse na wspanialy prezent Walentynkowy, wiec nie poddajemy sie i dzialamy! Owocnych staran kochane! ))
-
pietruszek wrote:Masz na myśli za sitka, bo w to sie właśnie zmieniły całe moje ręce
Dzięki dziewczyny
Może uda mi sie wyprosić lekarza o cokolwiek na obniżenie prolaktyny juz teraz żeby nie tracić całego miesiąca
Trzymaj się cieplutkoIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Aasia85 wrote:Kurcze dziwny ten @ ja zawsze zazwyczaj mam od 6 dni to dziś mam tylko plamienie i to tak delikatne
Ale zdały mi się i 4 dni ( wtedy cykl miałam krótki -
Kurcze myślałam ze @ sie skoczył bo wczoraj było bardzo delikatne plamienie (raczej bardzo śluz pozbawiony krwią ) a dziś znowu mam @.
Przytulanek nie było
Dobrze ze mam usg w piątek i lekarza w poniedziałek za tydzień
Zaczyna mnie to martwićWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 09:39
-
Dziewczyny, zauwazylyscie ze te cykle po nowym roku jakies dziwne? Albo trwaja za dlugo albo przychodza za szybko i sama @ tez inna niz zazwyczaj... Ja mam nadzieje ze w tym cyklu juz nie bedzie takich rewolucji
łazienkowa22 lubi tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Agulka901 wrote:Dziewczyny, zauwazylyscie ze te cykle po nowym roku jakies dziwne? Albo trwaja za dlugo albo przychodza za szybko i sama @ tez inna niz zazwyczaj... Ja mam nadzieje ze w tym cyklu juz nie bedzie takich rewolucji
Ja w tym cyklu nie wiem czego sie spodziewac, az jestem ciekawa co bedzie hehe -
Dziewczyny jaki może być inny powód bóli okresowych w drugiej fazie cyklu? Mnie obecne boli od 18dc do teraz (21dc). Do okresu jeszcze tydzień. Czy jakieś nieprawidłowe stężenia hormonów, torbiele lub inne cuda mogą powodować rakie bóle? Nie za bardzo chciałabym mieć tak co miesiąc
-
Hmmm ciezko stwierdzic. Ja w poprzednim cyklu mialam takie bole ale wmawialam sobie implantacje. Okres przyszedl a ja nie wiem co to bylo bo co jak co ale ze mnie cos boli to sobie nie wmawialam. Czekam co bedzie w tym cyklu i jesli znowu mnie cos zaniepokoi to chyba znowu bede musiala truc tylek ginekologa
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)