bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniqaaa wiesz tyle sie dzialo z moimi plamieniami i dziwactwami i az mam dosc. Bo jesli to nie ciaza to cos sie zlego dzieje i bede musiala latac po lekarzach... poza tym tak jak sie do dzis nakrecalam to jak przyszlo mi zrobic test to nagle przestalam czuc wszelkie objawy, stwierdzilam ze na bank nie jestem w ciazy i musze przestac sobie wymyslac. Chyba troszke dolka zalapalam jesli miesiaczka nie przyjdzie jutro to poczekam moze do soboty jeszcze i zatestuje.
-
kasioua wrote:Moniqaaa trzymam kciuki, zeby podpaski sie juz nie przydaly
Ja juz mialam kupic test... juz bylam w drodze, ale stchorzylam
Kasiu ja kupilam test, mimo ze jak u Ciebie zadnych objzwow, dzis rano troche czerwone plaienia, potem duzo sluzu z brazowym... calyczas macam sie po piersiach, sprawdzam czy bola i czekam z testowaniem do piatku Ty tez testuj, bo masz dlugie cykle, wiec powinno juz wskazac w terminie spodziewanej @Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Dziewczyny mam takie oto postanowienie:
- test dopiero jak nie dostanę okresu (ciężko będzie ale muszę dać radę)
- nie szukam objawów (doświadczenie mi mówi że objawy mam zawcze a @ i tak przychodzi)
- jedyne co będę robić to mierzyć temp i sprawdzać śluz aż nie zaobserwuje owulacji
Jeśli zacznę Wam wymyślać to macie mnie przywrócić do porządku ;P dziś 3dc więc zobaczymy jak długo będę trwać w postanowieniach ;P
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
kurczę dziewczyny już 2 dni brzuch mnie nie bolał a dziś zaczął tak dziwnie znwou jak na @ i do tego boli mnie głowa, ale M mówi, że dziś jest takie ciśnienie niskie, że szok. Sprawdzam, czy nie plamię, ale na razie ok, ale boję się. Mam nadziję, że dotrwam do piątku bo wtedy mam wizytę
-
Proszę nie pitolić i brać przykład z Agulki tak :p większość objawów które mamy wskazuje tez na @.
Skali mąż ma racje w całej Polsce sa niekorzystne warunki biometeo - ja tez juz mam bóle głowy a tu sie okazuje ze to pogoda a nie @... Czekamy cierpliwie do dnia okresu i oszczędzamy na małe śpioszki a nie beta i beta !!Anda05 lubi tę wiadomość
-
To co Kasiu, zostałam sama? choć też zadnych nowych objawów nie mam, a i dziś nie plamiłam... Tylko śluzu dużo.
Wiec jeśli to nie ciąża to i tak do lekarza muszę się wybrać po @ bo w takim razie jest coś nie tak skoro plamię... a wiem, że mam polipa, więc muszę uważać i się zbadać... Ale zatestuje i tak w piątek, a co! Ide też w piątek na morfologię, to i betę zrobię
Dziewczyny, więcej optymizmu! proszęęęęę
BTW. Miała któraś z Was doświadczenia z polipem?
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
NiecierpliwaKarolina wrote:Skali jak sie czujesz?
-
Eh Wianna nie wiem probuje byc obiektywna. Pewnie jeszcze zmienie zdanie 50 razy do piatku. Zonaczymy, moze nagle zaczne bełtać jak nienormalna a i tak stwierdze, ze pewnie cos zjadlam haha
pociesza mnie to, ze kolezanka z pracy powiedziala mi, ze nie miala zadnych objawow, nawet piersi jej nie bolaly. Wiec nadzieja zawsze jest -
Skali89 wrote:Raczej dobrze, tylko brzuch mi czasem dokucza. W okolicach @ miałam normalne bóle małpowe. Wczoraj też, ale na szczęście odpukać nie plamię bo dopiero w piątek mam pierwszą wizytę u gin, a i tak pewnie jeszcze mi nie potwierdzi bo za wcześnie.
Udało się? Masz dwie krechy? Opowiedz coś bliżej, podziel się co i jak kiedy miałaś ost @, owu i kiedy testowałaś... Nie widziałam nic od Ciebie, chyba przegapiłam Twoje posty...Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna wrote:Udało się? Masz dwie krechy? Opowiedz coś bliżej, podziel się co i jak kiedy miałaś ost @, owu i kiedy testowałaś... Nie widziałam nic od Ciebie, chyba przegapiłam Twoje posty...
kurrr własnie się opisałam całą historię chciałam zacytować w jednym poście drugą osobą i mi wcieło cały post niech to szlak....
ogólnie udzielam się po cichu i nie śmiało ale upatrzylam sobie wasz temat bo tu symaptycznie i głównie was czytam;p hehe więc pewnie nie widziałaś, a dopiero dziś wstawiałam sobie suwaczek. Ostania @ od 9 grudnia, ovu okolice 20-21 grudnia, potwierdziłam testem, nie mierzyłam w tym cyklu wyjątkowo temperatury, więc pewna nie jestem ale w 12 dc miałam pozytywny test.
Nie spodziewałam się drugiej kreski bo miałam wysoką prolaktynę w tym cyklu w 20 dc ok 75, więc go spisałam na straty. Ale ogólnie piersi mnie bolały bardzo szybko po ovu co zwalałam na prl, bóle @ miałam jakieś 5 dni przed @ i w sumie do teraz jeszcze coś mnie pobolewa.
Testowałam w 24 dc(cykle 26), jakieś 12 dpo, 2 dni przed terminem @ 2kreska jasna ale wyraźna, beta w tym dniu 56 po 48h 176 więc przyrosła. Więcej nie sprawdzałam, czekam do piątku na pierwszą wizytę u gin i zobaczymy co mi powie.