bóle jak na okres a ciąża
-
WIADOMOŚĆ
-
Mia 123 wrote:Jutro powinna mieć @ a mam mleczny śluz i nie wiem czy to cos wróży. Jak myślicieli?
Bajka91 wrote:łazienkowa - zazwyczaj wypada w połowie cyklu, ale 9dc pojawił się u mnie śluz (jednorazowo), dlatego postanowiłam wykonac test owu, ale wyszedl negatywny. Od tamtego dnia śluzu nie mam żadnego. Nie zaniedbujemy starań mimo to
z tego co wiem to te testy wychodza 24-48h przed owulacją. a ona tez nie zawsze jest jednoznaczna ze skokiem (może być +/- 3dni z tego co czytałam) wiec może być za wcześnie żeby wyszło. Ja korzystam dodatkowo z szyjki- najwięcej przytulanek wtedy kiedy jest otwartaJestem Paulina
30.09.11r córeczka
maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Dziewczyny ja zrobilam betę dzisiaj, czyli w 11dpo. Wynik 69,44.
NiecierpliwaKarolina, czy Ty również miałas bole jajników i ciagniecie w brzuchu od owulacji??
Napisz prosze swoje pierwsze objawy od dnia owulacji:-)Pola -
NiecierpliwaKarolina wrote:Bajka, Magdalenka, Agulka jeszcze troche nieśmiało i z obawą, ale dziękuję :-*
I trzymam mocno za Was kciuki!
Pola za Ciebie też!!!! A co do bólu to mam tak cały czas mozesz potwierdzić na moim wykresie.
dziekuje, u Ciebie wyszła krew w 25dc Ja mam dzis 21 dc i wlasnie palnuje we wtorek czyli w 25dc isc na Bete....chyba oszaleje przez te 4 dniPola -
MagdaLENKA89 wrote:Łazienkowa- a kiedy planujesz testować z moczu i z krwi bhcg robić?
planuje w poniedziałek zrobić sikacza. jak wyjdzie to od razu do miasta na krew i do gina co z luteiną. Zobaczę wcześniej też jaka będzie temperatura Może jak nie wytrzymam to zrobię w niedzieleJestem Paulina
30.09.11r córeczka
-
łazienkowa - ja niestety nie umiem jeszcze określić czy szyjka jest otwarta, czy zamknięta
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
-
Bajka91 wrote:łazienkowa - ja niestety nie umiem jeszcze określić czy szyjka jest otwarta, czy zamkniętaJestem Paulina
30.09.11r córeczka
-
No jak ja bym chciała wiedzieć o co chodzi mojej szyjce ;P Teraz mam śluz lepki a teoretycznie powinien już być płodny. Test owu jest bardziej + niż wczoraj ale to dalej negatyw. Jak nic dorwie mnie owulka na wyjeździe. Ale może namówię męża na co nieco jeśli u teściów wyjdzie pozytyw ;P Ale wysokość, miękkość, otwartość to na czuja robię i nie mam pojęcia czy dobrze mi się wydaje ;P
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Aasia85 wrote:byłam na usg
sa pechole i lekarka mi mowila ze tak jeszcze ze 4 dni i bedzie owulacja wiec ja juz teraz zaczynam dzialać
Agulka901 wrote:No jak ja bym chciała wiedzieć o co chodzi mojej szyjce ;P Teraz mam śluz lepki a teoretycznie powinien już być płodny. Test owu jest bardziej + niż wczoraj ale to dalej negatyw. Jak nic dorwie mnie owulka na wyjeździe. Ale może namówię męża na co nieco jeśli u teściów wyjdzie pozytyw ;P Ale wysokość, miękkość, otwartość to na czuja robię i nie mam pojęcia czy dobrze mi się wydaje ;P
Możecie też działać wcześniej tzn piątek- małe żołnierzyki poczekają w środku Hehe z moim mężem to tak samo jest
Ja mam taką metodę na szyjkę że jeśli palec chowa mi się tylko do tej kosteczki to jest szyjka nisko, jeśli dalej to wysoko. z miekkoscia tez bylo ciezko. noi otwartosc to juz napisalam. Najlepiej codziennie o tej samej porze (bo jak sprawdzałam o różnych porach to też kwiatki wychodziły ) no i w czasie okresu szyjka jest otwarta wiec raz sie przelamalam zeby to sprawdzić. i zapisywac codziennie spostrzezenia po owulacji tez szybko szyjka sie zmienia z miekkiej, wyosko, otwartej na nisko, zakmieta i twardaJestem Paulina
30.09.11r córeczka
-
łazienkowa22 wrote:Możecie też działać wcześniej tzn piątek- małe żołnierzyki poczekają w środku Hehe z moim mężem to tak samo jest
Może uda mi się męża namówić na igraszki przed wyjazdem jak synek będzie miał drzemkę xD
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Agulka901 wrote:Może uda mi się męża namówić na igraszki przed wyjazdem jak synek będzie miał drzemkę xD
Marteczka93 lubi tę wiadomość
Jestem Paulina
30.09.11r córeczka
-
Łazienkowa-ja mam dziś 24 dc. Chyba też zatestuje z moczu w niedzielę (bedzie 10 dpo) Trzymam kciuki.
Ps. Agulka ja też nie czaje szyjki swojej, nie czuj się samotna w swojej "szyjkowej niewiedzy" :pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 15:38
-
Mnie juz wszystko boli głowa, brzuch ( jak na okres) kręgosłup, cycki ... @ powinna przyjść w poniedziałek, dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test i był cień drugiej kreseczki tfu tfu tfu .... Trzymajcie kciuki dziewczyny ! Ale nerwy trzymam na wodzy ... Az boje sie pomysleć ze po ponad 2 latach sie udało ... Tfu tfu ...
łazienkowa22, NiecierpliwaKarolina, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
chyba będę musiała bardziej wnikliwie badać swoją szyjkę, może pomoże mi to lepiej ustalić swoje dni płodne.
Mrówka28, trzymam kciuki!!
16+2dni - 181g synek? , 20+2dni - 409g synek potwierdzony! , 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g