Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolcia90 wrote:Witam dziewczyny 😁 ja już po pracy, nie mam normalnie weny do życia 😅 ta pogoda mnie wykończy.
Aaaa...i albo, proszę ja was, DOZy się że mnie nabijają albo coś w końcu jest na rzeczy ✊✊✊💚💚🍀🥺🙏
POKAZUJ raz dwa!!verliebtindich, Marta100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJolcia90 wrote:Witam dziewczyny 😁 ja już po pracy, nie mam normalnie weny do życia 😅 ta pogoda mnie wykończy.
Aaaa...i albo, proszę ja was, DOZy się że mnie nabijają albo coś w końcu jest na rzeczy ✊✊✊💚💚🍀🥺🙏
Robiłaś test? Kupowałaś moze te z Gemini? ✊✊✊✊✊ Wierzę że będzie dobrze✊✊✊✊✊ -
nick nieaktualnyTedka ja Cię rozumiem, ja raz rodziłam to wiem, że mogę zajść. Wychodzą mi co miesiąc blade kreski raz ciemnieją raz nie, ale są, więc wiem, że coś się dzieje, że mogę. Jednak mam nadzieję, że jak dojdzie co do czego w Twoim przypadku, to nie będzie tych biochemów i niepewnych kresek, tylko jak się pojawi to każdego dnia ciemniejsza. To się w końcu u Ciebie wydarzy, wierzę w to, bo jesteś zdeterminowana i masz dużo siły. Ja gdybym była na Twoim miejscu najpewniej po pół roku bym się poddała i tak by było, po pół roku zaszłam w ciążę, gdybym w nią nie zaszła wtedy to bym już nawet dalej nie próbowała. Ty próbujesz, niepoddajesz się, więc już jesteś na wygranej pozycji. Ja już się zastanawiam czy nie zrezygnować, słaba jestem.
-
Marta100 wrote:Dziewczyny już nie mogę doczekać się wizyty 3.03 😊 Podobno u kropka juz powinno być słychać serduszko. Pamiętam jak ryczałam słysząc je w pierwszej ciąży 😊😉 Trzymajcie za mnie kciuki by było wszystko dobrze. Zawsze ta pierwsza wizyta jest stresująca 😊
Też mam wizytę 3 marca. Który to będzie dokładnie Twój tydzień z dniami? ☺️ -
nick nieaktualnyTedka wrote:Powiem Wam, choc to może być nie na miejscu i z góry przepraszam, ale... zazdroszczę Wam tych cieni i biochemów. Nie życzę nikomu źle, wiecie o tym, sobie samej również, ale... zobaczyć choć raz cień cienia, choć raz... byłabym może choć trochę usatysfakcjonowana. U mnie to chyba nic nawet nie zaskakuje nigdy.
Sam fakt że się nie podajesz jestes bohaterka 😊 To musi być w końcu wynagrodzone dwoma kreseczkami 😊 Innej opcji nie ma 😊 Ja w to mocno wierze i trzymam z serca kciuki ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊ -
Jolcia pokaz! Ile dpo jesteś? ☺🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Jolcia90 wrote:Witam dziewczyny 😁 ja już po pracy, nie mam normalnie weny do życia 😅 ta pogoda mnie wykończy.
Aaaa...i albo, proszę ja was, DOZy się że mnie nabijają albo coś w końcu jest na rzeczy ✊✊✊💚💚🍀🥺🙏Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
Dzięki Wam dzięki za dobre słowo!
Ja Wam wszystkim życzę żadnych biochemów, tylko twarde dane!
Jolcia, pokazuj, lubimy wpatrywać się w teścikiStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Jestem, ale miałam lekki atak paniki chyba... 😅 Za dużo dziś emocji na raz...jak patrzę sobie na te zdjęcia to myślę, że za dużo sobie już wkręcam. Proszę o uziemienie
https://zapodaj.net/63362f062dc48.jpg.html
https://zapodaj.net/b43a9192fdf5c.jpg.html -
Jolcia90 wrote:Jestem, ale miałam lekki atak paniki chyba... 😅 Za dużo dziś emocji na raz...jak patrzę sobie na te zdjęcia to myślę, że za dużo sobie już wkręcam. Proszę o uziemienie
https://zapodaj.net/63362f062dc48.jpg.html
https://zapodaj.net/b43a9192fdf5c.jpg.html
Widzę na tym pierwszym różową a na drugim białą? Nie słyszałam, żeby DOZy oszukiwały i sama nie widziałam na nich nigdy żadnej nawet fabrycznej kreski. Myślę, że to bardzo dobry znak, ale proszę Cię, postaraj się podejść do tego na spokojnie 🙏 oddychaj! 🥰 -
nick nieaktualny
-
Jolcia90 wrote:https://zapodaj.net/773201d62267e.jpg.html
Mam na prawdę słaby aparat w telefonie, nie zdziwię się jak wy nic nie zobaczycie, ale przysięgam że ja tam coś dostrzegam...o matyldo 🙏
Kurcze no tutaj całkiem dobrze widać. Oby to było to ✊✊✊ masz jeszcze jednego na jutro? -
Jolcia kochana dla mnie to negatyw ale pewnie jest jeszcze wcześnie?
Mój negatywny doz miesiąc temu :
https://zapodaj.net/8c21c5dbf84cd.jpg.html
Dziewczyny tu coś widziały ale niestety się nie sprawdziło🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Próbowałam na kilka sposobów ująć je na zdjęciach i na tym co widzisz biała to pięknie się lampa odbiła 😅 no może i to fabryczna, poczekamy zobaczymy 🤭 ale przyznam wam szczerze, że jak coś mi przez to okienko zaczęło prześwitywać to mialam nagle uderzenie gorąca 🤪 takie emocje poplątane...zmęczona jestem ostatnio okropnie, bo dużo się dzieje, jestem biometeowariatka i jakby przez chwilę pomyślałam sobie "na prawdę? Uda się? W końcu się uda?" Nooo dobrze, że was mam! I mogę to tu napisać, bo z kim mam pogadać? Już jest ok, ogólnie i dochodzą do mnie normalne racjonalne emocje 😁🤣 czyli...oddycham i mam na wielkiej uwadze to, że być może to jest kreska fabryczna. One mnie lubią 😂
-
Jolcia90 wrote:https://zapodaj.net/773201d62267e.jpg.html
Mam na prawdę słaby aparat w telefonie, nie zdziwię się jak wy nic nie zobaczycie, ale przysięgam że ja tam coś dostrzegam...o matyldo 🙏
Jolciu na 2 pierwszych nic nie widzę, natomiast z doza już jakby coś mi się widzi 😁👌 kciukasy trzymam! -
Wjedzma wrote:Kurcze no tutaj całkiem dobrze widać. Oby to było to ✊✊✊ masz jeszcze jednego na jutro?
Kirra, no faktycznie u ciebie też coś tam się przebija...już mam świadomość, że to może być kreseczka płatająca mi figla 😩 ale gdzieś tam w głębi serca wierzę, że jeszcze jeszcze w tym cyklu zobaczę ta piękną rozowa krechę, która nie będzie budziła moich wątpliwości. Póki co to wgapiam się w test i się z siebie trochę śmieje 😅 dobrze, że nikogo w chacie nie było 😂😂😂😂