Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jolcia90 wrote:No właśnie nie mam doza na jutro 😅 zostały mi horrienty ale pewnie na mieście jak będę to coś kupię 😁
Kirra, no faktycznie u ciebie też coś tam się przebija...już mam świadomość, że to może być kreseczka płatająca mi figla 😩 ale gdzieś tam w głębi serca wierzę, że jeszcze jeszcze w tym cyklu zobaczę ta piękną rozowa krechę, która nie będzie budziła moich wątpliwości. Póki co to wgapiam się w test i się z siebie trochę śmieje 😅 dobrze, że nikogo w chacie nie było 😂😂😂😂
Ja mam tak samo jak Ty, niby wiem, że może mi się po prostu w oczach mienić fabryczna, ale jakoś tak wierzę, że będzie dobrzeObyśmy miały rację ✊ Ja ogólnie postanawiam poczekać do 10 dpo już teraz, trochę mi jednak szkoda tych wszystkich testów 😂 dołączasz do mnie?
Marta100 lubi tę wiadomość
-
Wjedzma i Jolcia w tym cyklu miałyśmy tego samego dnia owu i każda z nas ma dobre przeczucie, że tym razem to jest to 😁 ja wam mówię razem testujemy i razem na porodówkę trafimy 😂👌
Wjedzma, Jolcia90, Marta100 lubią tę wiadomość
-
Dominisia35 wrote:Wjedzma i Jolcia w tym cyklu miałyśmy tego samego dnia owu i każda z nas ma dobre przeczucie, że tym razem to jest to 😁 ja wam mówię razem testujemy i razem na porodówkę trafimy 😂👌
A w międzyczasie potrójna sesja ciążowa!
Dominisia35, Jolcia90, Marta100 lubią tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:A w międzyczasie potrójna sesja ciążowa
!
?
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
To dziewczyny wszystko przed Wami ☺🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
No właśnie...
Ja! Uczestniczka forum ovu! Staraczka od 7 cykli o drugiego bobasa! Obiecuję! Przed wszystkimi tu zgromadzonymi oraz przed sobą sama! W przyszłym cyklu NIE BEDE TESTOWAC TAK WCZEŚNIE!
Tak mi dopomóż Panie Boże i czuj czuj czuwaj!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Tedka, Milixx, verliebtindich, paull97, Vanilliowaczekolada, Kasiak89, Anka1312 lubią tę wiadomość
-
Jeśli rzeczywiście jest 7 dni po owu to fizycznie jest niemożliwe żeby test sikany wyłapał hormon. Przy dobrym scenariuszu dopiero dochodzi do zagnieżdżenia a potem kilka dni na wydzielanie hormonu.
Ale jeśli daje Wam to spokoj to cudownie ❤
Z tego co czytałam to nawet na betę z krwi może być za wcześnie 🧐
Mam nadzieję że właśnie u mnie hormon jest w fazie produkcji 🤣 ale emocje mi opadły jakoś już🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Kirra wrote:Jeśli rzeczywiście jest 7 dni po owu to fizycznie jest niemożliwe żeby test sikany wyłapał hormon. Przy dobrym scenariuszu dopiero dochodzi do zagnieżdżenia a potem kilka dni na wydzielanie hormonu.
Mam nadzieję że właśnie u mnie hormon jest w fazie produkcji 🤣 ale emocje mi opadły jakoś już -
Jolcia90 wrote:A przypomnisz mi ile Ty jesteś DPO?🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Kirra wrote:Jeśli rzeczywiście jest 7 dni po owu to fizycznie jest niemożliwe żeby test sikany wyłapał hormon. Przy dobrym scenariuszu dopiero dochodzi do zagnieżdżenia a potem kilka dni na wydzielanie hormonu.
Mam nadzieję że właśnie u mnie hormon jest w fazie produkcji 🤣 ale emocje mi opadły jakoś już
Nie powiedziałabym, że niemożliwe, raczej bardzo mało prawdopodobne. Jest też opcja, że owu była wcześniej niż nam się wydaje. No różnie bywa po prostu i z jednej strony wiem, że szanse nikłe, a z drugiej ciężko się powstrzymać
A Ty planujesz jeszcze testować? -
Jolcia ja widzę cień bez mrozenia oczu na wszytskich trzech✊🏻✊🏻✊🏻
Jolcia90, Marta100, Karolaaa8 lubią tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:Nie powiedziałabym, że niemożliwe, raczej bardzo mało prawdopodobne. Jest też opcja, że owu była wcześniej niż nam się wydaje. No różnie bywa po prostu i z jednej strony wiem, że szanse nikłe, a z drugiej ciężko się powstrzymać
A Ty planujesz jeszcze testować?
Ja dziś według apki i testów owu jestem 10 dpo ( ale równie dobrze może być to 9 jeśli np była dzień później).
Narazie się wstrzymuje. Zrobię bliżej 🐒
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Powiem wam że bierze mnie jakieś zwątpienie. Złapał nerwa na drukarkę ale też na inną sprawę i się zastanawiam czy nie odpuścić sobie. Skoro natura mi utrudnia to po co... Może przestać brać leki i czekać sobie spokojnie parę lat może na menopauzę...*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny