Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny miejmy nadzieje, ze Wasze meki szybko zostana Wam wynagrodzone.
Reset watroba na cale szczescie sie regeneruje. Cokolwiek to nie jest to oby szybko zniknelo i Cie nie denerwowalo.
A gdyby ktoras potrzebowala zrobic zapas testow to na gemini jest dzien darmowej dostawy. -
Zapomniałam Wam opowiedzieć ze lezalam na sali z dziewczyną ktora ma dwójkę dzieci ale jej starania o dzieci były ciężkie. Przeszła 3IUI i in vitro w Warszawie ale chyba bez szerszej diagnostyki przed i oczywiście nie udawało się. Wróciła wykończona do naszego doktora który ja opierniczyl i zrobil laparo. Po 4 miesiącach po zabiegu byla w ciąży a drugie dziecko to wpadka po pierwszej ciąży...
Moze gdyby ktoś w klinice zaproponował jej wszystkie metody leczenia to nie musialaby przechodzić calych procedur, tylu rozczarowań i nie wydałaby tyle kasy.
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Anna Stesia wrote:Auć! To nieciekawie! Możesz brać coś na usmierzenie tych dolegliwości czy musi przejść samo? Potrzebujesz czegoś?
KochanaNic nie potrzebuję, M. wziął urlop i się mną opiekuje. Ale dziękuję, że pytasz!
Lekarz uprzedzał, że tak może być, więc staram się to mniej czy bardziej dzielnie znosić, a poza przeciwbólowymi dorzuciłam dziś sobie probiotyk i elektrolity, by się dodatkowo nie osłabiać.
Ale z każdą godziną jestem silniejsza.
Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyDziewczyny śle modlitwy za Was do Najwyższego, mam nadzieję, że szybko dojdziecie do zdrowia...
Reset na wątrobę mistrzem jest ostropest! Jak mój tato miał teraz problemy z wątroba i zaczął pić olej z ostropestu, mielone nasiona mama dawała do past kanapkowych itp to w ciągu miesiąca wyniki mu się tak poprawiły, że nie musi już brać swoich leków. -
Dziewczyny, ja wyniki mam dobre, próby wątrobowe idealne. To, co lekarze znaleźli to wg znajomego lekarza będzie jakiś tłuszczak, gruczolak lub naczyniak. W większości przypadków to niezłośliwe, no ale jakieś tam nerwy są.
Jasne, dieta, suple itp. nie zaszkodzą, ale najpierw muszę wiedzieć, co to. Część tych zmian uaktywnia się pod wpływem hormonów, w tym estrogenów, a jak wiecie od kwietnia do stymulacji brałam tego wszystkiego sporo (plus wcześniej latami tabletki).
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReset, w środę będę mocno trzymała kciuki! Domyślam się, ze sporo teraz masz nerwów, ale dobrze ze tak szybko udało ci się załatwić konsultacje.
Daj znać prosze w środę po wizycie!
Meska, dobrze, ze u Ciebie Ok, teraz czekamy na owoce działań lekarzy -
Dobry wieczor Dinusie
Jak mija Wam weekend?
U mnie prawdziwa sobota dzien mopa. Malz wyjechal a ja, jak przystalo na super imprezowa zone, zamiast zrobic pizama party to wzielam sie za porzadki.. takie z impregnowaniem plytek i w ogole. Troche wprowadzilam grobowy nadtroj do mieszkania, bo okazslo sie ze juz nie mam impregnatu do blatow i ratowalam sie pasta do pomnikow, ale efekt jest zaskakujaco dobryjutro jeszcze kuchnia i salon mnie czeka (dzis jedna lazienka zajela mi 5h - jakis niechlubny rekord) wiec nudzic sie nie bede.
Zaraz odpalam voica i znienawidzone zelazko i moze chociaz pradowanie dokoncze.
Buziaki znad sciery -
Małgonia, podziwiam i zazdroszczę że masz teraz pięknie posprzątane. Jakbyś mieszkała blisko, to bym do Ciebie wpadła ma wieczór, żeby nie siedzieć u siebie w syfie i bałaganie!
Mam nadzieję że mąż doceni Twoją pracę i sam też zrobi coś od siebie -
Malgonia wrote:Nika mi wystarczy, ze nie zrobi balaganu
Ale oczywiscie zapraszam jak bedziesz chciala pooddychac warszawskim smogiem.
A Twój mąż ma z Tobą za dobrze! -
No nie ma zle
No a jak tam z tym powietrzem u Was? My nawet kiedys myslelismy czy nie uciec do trojmiasta, ale ponoc tez tam jakas niecka jest i wcale tego syfu nie wywiewa.
Ciekawe kiedy maseczki na twarzy stana sie norma i u nas
-
Malgonia wrote:No nie ma zle
No a jak tam z tym powietrzem u Was? My nawet kiedys myslelismy czy nie uciec do trojmiasta, ale ponoc tez tam jakas niecka jest i wcale tego syfu nie wywiewa.
Ciekawe kiedy maseczki na twarzy stana sie norma i u nas
A dalej już jest fajnieJa mieszkam już przy wylocie na Żuławy to mam dobre powietrze. Najlepiej mają ci, co mieszkają blizej morza- tam to się dobrze oddycha.
Ja jestem fanką trójmiasta, bardzo dobrze się tu mieszka. Są atrakcje, a jednocześnie przestrzeń i luz. Ta atmosfera destynacji wakacyjnej ładnie się utrzymuje cały rok i ludzie jakoś mniej pędzą, więcej chillująWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 22:36
-
Mi chyba najbardziej podoba sie Gdynia. Sopot widzialam tylko przejazdem, ale jak slucham jak narzekaja tam na turystow to wolalabym nie sprawdzac na wlasnej skorze. A gdynia jest spokojna i miejska zarazem. Jesli nie bedziemy musieli sprzedac mieszkania, zeby zrobic sobie dziecko to kto wie
Ta ciepla zima tez kusi..
Dobrej nocy Dinki. Niech Wam sie przysnia bobasyStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Malgonia, w takim razie zapraszam do mnie
To piękne gdy mieszkasz w mieście a masz zielono dookoła, las blisko, morze (zatoka) również. Już nie mogę się doczekać gdy będę mogła zabrać po raz pierwszy małą na plażę. Moją ulubioną plażą jest ta w Orłowie przy klifie w Gdyni. -
nick nieaktualnyO Malgonia dawaj do mnie posprzątać! Albo lepiej! Ty będziesz trzymać Florka, zabawiać Tysia, a ja w spokoju, ze słuchawkami na uszach, mp3 w kieszeni będę sobie sprzątać ten syfilis...
My niby mieszkamy na wsi, ale sąsiedzi palą kij wie czym i nawet przewietrzyć domu nie mogę! Także na spacery też nie wychodzimy....
Ja zawsze marzyłam o domku w górach, kocham góry, uwielbiam ten widok, to powietrze, tych ludzi... Ale cóż... Mąż kocha swoje pole... Także niiigdy to marzenie się nie spełni...
Boćku czy Ty żyjesz? Wszystko ok? Jak się czujesz?
-
Jak przyjade do trojmiasta to na pewno sie odezwe
Frez nie wiem czy bym ogarnela dwojke dzieci w tak roznym wieku. Pewnie z Tysiem by mi poszlo troche lepiej, ale czy mlodszego bys dostala w calosci potem to nie wiem
Bociek chyba nie cgce zeby jej w zachodzeniu w ciaze przezzkadzacalbo szykuje dla nas niespodzianke.
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Aksamitna wiem, ze latwo sie mowi, ale postaraj sie jeszcze nie zalamywac. U mnie cisza moze nie skobczyla sie sukcesem, ale nie na etapie badania bet. Jeden przyrost mialam 57% a wszystkie pozostale ponad 100. Oby u Ciebie ten kolejny tez Cie uspokoil.
-
frezyjciada wrote:
Boćku czy Ty żyjesz? Wszystko ok? Jak się czujesz?przed iui dopadło mnie straszne zapalenie zatok i mimo że od końca infekcji minął już prawie tydzień to ja cały czas dochodzę do siebie... Jestem okrutnie zmęczona, nie mam na nic siły ani apetytu... Więc niespodzianki raczej nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 13:47
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny