Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez mam taka nadzieje. Twoja ptzypinka dalej wirusuje mi lozko (chyba ja bede dzis nosic ze soba), a ta od Siwulca wirusuje testy
Achia lubi tę wiadomość
-
Małgoniu, kciuki zaciśnięte! Obyś miała powód rezygnować z Wiegnamu
Izulku, tak się czaję od wczoraj i nie wiem co napisać. Serce mi pęka. Też myślę, że kropeczka musiała trafić na niewygojone miejsce. A skoro laparo-histero faktcznie poprawiła sytuację, warto od nowego cyklu wprowadzić wszelkie zabezpieczenia. Nie przestaję Ci kibicować!Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Tez mam taka nadzieje. Twoja ptzypinka dalej wirusuje mi lozko (chyba ja bede dzis nosic ze soba), a ta od Siwulca wirusuje testy
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Ustalilismy z mezem jeszcze nim zaczelismy sie starac, ze nawet jak sie uda to na wakacje lecimy, tylko ustawimy plan tak by nie byc w zbyt upalnych miejscach i nie chodzic za duzo.
JustynaG, Achia, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
W Wietnamie chyba nie jest najgorzej jeżeli chodzi o zagrożenia dla ciąży . Ja teraz zrezygnowałam z wakacji i za dużo mi to nie dało jak widać.
Małgoś trzymam bardzo bardzo mocno kciuki, kreseczkę ładnie widac, niech nabiera koloru i mocy!Malgonia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Chociaż Zika jednak jest, na pewno musielibyście się dobrze przed komarami zabezpieczać, po prostu zamieniłabym surwiwalowe miejscówki na jakieś hotele .2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Małgonia jako specjalistka od nordow powiem Ci ze to jest pozytywny test:) mam nadzieję że kreska będzie ciemniala.
A u mnie jak na złość jak odstawilam luteine pięknie czysto się zrobiło. Rano w łóżku bolał mnie brzuch @ a teraz jak gdyby nigdy nic. Czysto pięknie bezboleśnie he he... Mma nadzieję że dzisiaj dostanę @Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nowa na dzielni wrote:A ile Ci teraz Izka wyszła ta beta?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Wtorek 6,90, środa 7,69 a wczoraj 6,40
Ech, no ale faktycznie przynajmniej wiesz, ze raczej biolchem i nie musisz się już za dużo martwić i zastanawiać. W sumie chyba kilka dni taka mała beta może się jeszcze utrzymać. Ciekawe w jakim tempie w ogóle beta spada.
Ja zrobię test za tydzień i mam nadzieje na śnieżna biel . Będziemy kochana razem startować z jak to mówią - organizmem nastawionym na ciąże . Oby zaskoczyło. Mój gin mówił, żeby się strasznie nie nastawiać na to ze zaskoczy w pierwszym cyklu, ale on tez ma nadzieje na to ze zaskoczy w ciągu najbliższych kilku miesięcyIzape_91 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny
-
Malgonia, ja na zdjęciu mojego pierwszego norda do dziś kreski nie widzę. Na żywo, po kilku godzinach, wydawała mi się szaro-fioletowa, a beta była wówczas 6.47.
Zrób dziś porządny zapas testów! 😁
I oczywiście trzymam kciuki 😘nowa na dzielni lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziekuje
Boje sie, ze sie powtorzy sytuacja z sierpnia. Tam kreska byla wyraznie rozowa a beta negatywna.pewnie w innych okolucznosciach bylabym pewna i kazdej innej mowilabym to samo co Wy mi mowicie.
Cos czuje, ze sytuacja juz sie za kilka godzin rozwiaze. -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Dziekuje
Boje sie, ze sie powtorzy sytuacja z sierpnia. Tam kreska byla wyraznie rozowa a beta negatywna.pewnie w innych okolucznosciach bylabym pewna i kazdej innej mowilabym to samo co Wy mi mowicie.
Cos czuje, ze sytuacja juz sie za kilka godzin rozwiaze.nowa na dzielni, Malgonia lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9bfad8961f0.jpg
Brak mi slow tak jestem szczesliwaSiwulec, Cabrera, Cheresta, frezyjciada, nowa na dzielni, Jeżowa, Achia, pilik, summer86, Minnie89, Kaczorka, JustynaG, Bajkaaa, bazylkove, Yoselyn82, mi88, Karletka, Rucola, reset, Lusesita, Lunaris, Bocianiątko, Aga9090, Jedna_z_Wielu, sliweczka92, golonat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9bfad8961f0.jpg
Brak mi slow tak jestem szczesliwa
Jakbym wiedziała to szybciej bym załatwiła ta przypinke
Achia - piona ! Dobra robota
Malgonia już wiem czemu nikt nie chce ode mnie ciuszków kupić na olx
Malgonia, Achia lubią tę wiadomość