Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia wrote:Siwulcu to wez jeszcze jakies spiochy podeslij zeby ciaza zdrowo rosla
Ba ! Załatwione 🍼
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Małgonia mówiłam że teraz kolej na Ciebie. A może to mój bocian przyniósł taki malutki powiew wiosny na forum hehe
Izulku szkoda że tak się to potoczyło, ale oby szybko zaskoczylo znów. Trzymaj się 😘
A ja miałam wczoraj robić proga, ale zaspałam i zamknęli laboratorium. W sumie to czy była ta owu czy nie to już mi wszystko jedno. Tyle cykli było na lekach, z podglądem, zastrzykiem, z badaniami i seksem na czas i nic z tego nie wyszło, że teraz ta wiedza i tak mi nic nie daje. Co ma być to będzieMalgonia lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9bfad8961f0.jpg
Brak mi slow tak jestem szczesliwa
Kurde czułam po kościach ze zupełnie niesłusznie skreślisz ten cykl i coś tam będzie !!Malgonia lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Powiem Wam, ze bylam tak pewna, ze sie nie udalo i ze to evsp byl rano ze az nie wierzylam jak zobaczylam ten drugi test.
Troche sie stresuje wyjazdem, ale moze szybciej mi czas zleci. Tak to bym bety robila i kminila a tak polece i 3 najgorsze tygodnie zleca. -
nick nieaktualnyMalgonia-! Ale się cieszę! Jak chcesz to ja też wysyłam zaraz w poniedziałek jakieś śpioszki
Sikasz rano też co?
A odwiedzisz lekarza przed wylotem ? Wiem że może nie po USG ale żeby zapytać co i jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 17:18
-
Spokojnie, nue jestem taka narwana zeby nie isc. No szkoda ze nie do Wrony, no ale trudno
W sumue to nie chce mu truc dupy, ale moze napusac do niego? Sama juz nie wiem. On i tak nie pamieta mojego przypadku bez karty a nie sadze by juz zaczal przyjmowac od razu po egzaminie. No ale przejde sie do lekarki z pzu do ktorej chodze, a jak od niej nie wysepie czego chce to mam jeszcze jedna w zanadrxu ktora juz mnie w poprzedniej ciazy ratowala. -
nick nieaktualny
-
Agulineczka dziekuje
Emek spokojnie. Cieszy sie, ale eie, ze to poczatek drogi. Dla mnie juz sam fakt ciazy to sukces wiec patrze na to inaczej. Ten jeden dzien jestem mamusia mojego kropeczka i nikt mi tego nie odbierze
A jeszcze przestawilam flo na tryb ciaza i mi pokazuje jak wyglada moja kruszynka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9121edd01b4.png
Czyz nie jest sliczny?Cabrera, Achia, Siwulec, StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Małgonia a może zadzwoń do którejś z przychodni gdzie przyjmuje Wrona i zapytaj czy już można się do niego umawiać po urlopie. Tak wiesz, żeby wybadać kiedy wraca do pracy
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Ustalilismy z mezem jeszcze nim zaczelismy sie starac, ze nawet jak sie uda to na wakacje lecimy, tylko ustawimy plan tak by nie byc w zbyt upalnych miejscach i nie chodzic za duzo.
Ale eee tam, nad tym to pomyślisz później, teraz napawaj się ciążą, leż i pachnij, każ mężowi się rozpieszczać - niech nie myśli że swoje odwalił i ma wolne
Gratuluję i bardzo się cieszę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2019, 21:10
-
nick nieaktualny
-
Bylam w azji juz 6 razy. Na wszystko na co warto sie szczepic juz jestem wyszczepiona. To nie jest tak, ze Azja to jakis 3 swiat. Czesto jest bardziej cywilizowanie niz u nas.
Zaluje tylko, ze nie sprobuje eggcoffe, ale sie poswiece :p
P.s. mam swiadomosc tez tego, ze jutro, za 3 dni, za tydzien moge nie byc juz w ciazy z zupelnie innego powodu. Moge popasc w paranoje i wpasc w depresje lub chociaz udawac, ze jestesmy normalni. Poprzednia ciaze przelezalam i efekt byl jaki byl.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Banaszewska z instagrama jest właśnie w Wietnamie i wrzuca storiesy cały czas, cudnie tam! Tez mi się zachciało Tylko ona w jakiś resortach2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny