Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze podskoczy . Wyprzedziłam Cię mocno w tym miesiącu z tym moim krótkim cyklem, to ogarniające tam temat! Ja się nie chce jakoś super nakręcać, fakt, ze w tym miesiącu mam już nadzieje i czuje się gotowa, ale boje się tez kurde ze wyjdzie np beta 1,5 i to będzie oznaczało ze coś tam jest nie tak dalej2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa to nie nakrecam, ale kciuki trzymam
Izape przypominam jak mi tu pisalyscie, ze moje 8mm jest spoko, wiec prosze mi tu o marnych 9 nie pisac owocnych staran -
To jednak nie był pink tylko jakiś baby boom, 25 czułość, zrobiłam oczywiście bo stwierdziłam że akurat jak pójdę pod prysznic to będzie się robił ;P no i jak nie wyjdzie rano to mnie nie zdemotywuje do pójścia na betę, no i biały. Przez chwilę niby mi tam nawet jakiś duch ducha błysnął ale chyba sobie go wyobraziłam bardziej. Fakt, że większa czułość, no ale już tak trochę luźniej jutro do tego wyniku podejdę. I tak się przyda sprawdzić tą betę
Edit: Jednak bobo też ma taką samą czułość, no ale wiadomo że one pokazują też bardzo małą a nawet wymyślająWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 21:05
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Nowa- u mnie poczasiaków nigdy nie było, więc ja bym namawiała na betę rano No i zawroty głowy 9 dpo miałam również, choć to był 28 lutego, więc o upał ciężko było
Planujesz poza APS zrobić też białko c i s? Proga planowałaś badać?
Iza- NIGDY nie miałam takiego endometrium. Jak widać jak zarodek chce to i do mniejszego się przyczepi, więc wy róbcie swoje, a mały siłacz da radę Poza tym endometrium teraz jeszcze rośnie... weź pod uwagę, że dziewczyny po punkcji, a przed transferem mają zalecenie jeszcze pić wino itp. A transfer mają zazwyczaj 3 lub 5 dni po punkcji, czyli nasze 4 - 6 dpo!Izape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Właśnie nie wiem, w zasadzie i tak jestem przekonana do brania heparyny, więc się właśnie zastanawiam, nie mam też pojęcia ile te badania wszystkie jutro wyjdą $$ , widziałam że dobre kilkaset pójdzie, pomyślę jutro, najwyżej jakby beta wyszła pozytywnie to przy drugiej dorobię. Proga nie planowałam ale poprzednio był cienki więc też jakby wyszła pozytywna to wolę go mieć2019 początek - strata, 10 tc
Frez, o kurczaki to się u Was porobilo... Mam nadzieje ze chociaż mąż pomimo nawału pracy Cie wspiera? Jestes mega siłaczką i świetną mamą i wierzę że ze wszystkim sobie poradzicie, i ze Florus dobrze to wszystko zniesie.
Reset, co za słodki Pączuszek!
Iza, wieki Cie nie czytałam :p ale ze wpadasz z takimi wiadomościami, to jesteś usprawedliwiona. Działajcie!
Nowa, kciuki, kciuki, kciukimi88, nowa na dzielni, Izape_91 lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Ok, krew upuszczona . Zobaczymy co tam wyjdzie, zrobiłam tez proga i te wszystkie anty, białej na razie nie robiłam bo i tak 600 zł wyszło, zrobię potem. Trochę długo trzeba czekać na wyniki ;/ od 4 do 12 dni roboczych
Cabrera lubi tę wiadomość
Noooo, ja myślę Godzina 14.00 max, może wcześniej
Malgonia, reset lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyCzłowiek tu wcześniej spać pójdzie, a tu takie newsy...
Nowa , bardzo dobrze zrobiłaś z betą, tylko ona prawdę Ci powie, a kosztuje tyle, co dwa Bobki z Rossmanna
Po ubiegłym Twoim cyklu nie chcę Cię już nakręcać. Powiem tylko tyle, dziś będę odświeżała tą stronę jakbym na swoją betę czekała. Ogromnie trzymam kciuki
Iza - to to bardzo ładne endonowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Też właśnie się nie nakręcam, nie chce mi się wierzyć, że ta mikro beta się tak utrzymała, ale jest taka możliwość. Jest też możliwość, że to fałszywa krecha, w końcu po 10 a nie po 5 minutach. Zobaczymy, fakt jest taki, że zrobiłam, bo czułam się trochę ciążowo a gdyby się udało, to chcę wiedzieć jak najszybciej żeby włączyć wspomaganie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 09:50
Niestety negatywna, <1,2, prog 14. Czyli może faktycznie jakieś debilne 0,5 mi krąży albo jednak miałam pecha i miałam poczasiaka. No trudno, teraz już też będę nauczona, żeby czekać na wynik w przepisowym czasie Za 2 dni dla "pewności" jeszcze siknę i tyle. Drugi miesiąc z rzędu robię zamieszanie i nic z tego nie wynika ;P2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualny
-
No może, w każdym razie bobo o kant dupy, zamawiam nordy No w sumie nie wiem jak ten prog spada, ale 14 to dla mnie dosyć wysoko, jakby się dłużej podtrzymał2019 początek - strata, 10 tc
Nie no, kurde 9 dpo to mogłam mieć po prostu wyjątkowo ładną owulację i prog np. 18. Dzisiaj brałam ostatniego dupka, teraz do piątku pobiorę w razie czego luteinę i w sobotę zrobię dla formalności żeby spokojnie odstawić
Teraz jak Wam pokażę jakąś kreskę to tylko grubego różowego drągala ;P bo te duchów i cieni mam dość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 13:05
nick nieaktualny
-
Nowa- mnie bobo wykrył betę w moczu jako pozostałość po Ovi, gdy we krwi była 0.45! Może jesteś takim przypadkiem jak ja, że wolno Ci znika z moczu i może ta Twoja beta dopiero spadła...
Co do testów i zamieszania - pokazuj ile wlezie! (chyba, że za bardzo Cię nakręcamy?) Każda z nas tu nieraz byłą w takiej sytuacji (ja dwa razy zrobiłam aferę po Ovi, że to na pewno ciąża, a w tej ciąży jak wrzuciłam zdjęcie to czułam się jak idiotka, bo nawet ja tym zdjęciu 9 dpo nic widziałam - na żywo mi zamajaczyło, ale zdjęcie to była porażka:)).
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.