Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam się po weekendzie
W sobotę zaczęliśmy 20 tydzień, a ja wciąż czekam na ruchy. No, ale w lipcu to już się na pewno doczekam, to pocieszające
Phnappy bardzo się cieszę, że u Twoich Groszków wszystko w porządkuUdanych wakacji! My za 3 tygodnie mamy urlop i liczymy na to, że uda nam się jakieś okazyjne last minute złapać.
Malka, jeszcze moment i poznasz Malutką
Malwas, piękne wieściPhnappy, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Moniska ja sie pozbylam w 2 dni. Doustnie nic nie bralam. Mylam sie, dokladnie osuszalam a potem przykladalam wacik basaczony olejem migdalowym z kilkoma kroplami olejku z drzewa herbacianego
moniśka... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwas super córeczka
Phnappy bardzo się cieszę, że z groszkami wszystko ok i do tego parka!
Ja upiekłam sernik i się zdenerwowałam... Po pierwsze dopiero do 27.07 mogę dostać zasiłek. A po drugie babka od szkoły rodzenia napisała do mnie SMS "w związku z brakiem odpowiedzi uznaje to za rezygnację z zajęć". Tylko że nie dostałam żadnej wiadomości, więc na co miałam odpowiedzieć?Phnappy lubi tę wiadomość
-
Lamka, zadzwoń do szkoły rodzenia i ustal o co chodzi, może to jakaś pomyłka?
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Na razie odpowiedzialam na SMS, ale nic już nie odpisała. Jutro zadzwonię. Szkoła się zaczyna 8.08.
A zus tak późno bo dopiero 27.06 dostali w końcu poprawnie wypełniony ten formularz z3...
To jeśli masz siły to rób jak ja dzwoń co kilka dni np w piątek zapytaj jak twoja sprawa bo jak dzwonisz i pytasz to oni to szybciej robią przynajmniej u mnie tak było, ja też miałam nerwy bo jednego dnia mi powiedzieli ze po terminie coś dostarczyła szefowa a ja już byłam pewna że przelew lada dzień a ty u mi mówią że do miesiąca... A wcześniej nie było mowy że czegos im brakuje... A okazało się że miałam tydzień później bo klepneli i poszło zlecenie przelewu, oby u cię ie też tak było -
Na gorze precelek to dziewuszka
Jestem tak wzruszona, ze mam lzy w oczach jak pomyślę o tych malcach u mnie pod serduszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11b517e59427.jpgJuicyB, Malwas, Aga9090, Achia, Luna1993, Yoselyn82, Lunaris, JustynaG, olik321, lamka, Kaczorka, Ania1003, Amal, veritaserum, Lena21, Flowwer, Siwulec, moniśka..., blue00, KateHawke, Bajkaaa, Nadzieja22, Rucola, StaraczkaNika, Emiilka, Lusesita, Madzik34, Barbarka1984, Karma88, Bocianiątko, Czrna 81, Jeżowa, Sarna84, Tosia2323, pilik, Anna Stesia, Angelika83, ja1986 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MAlwas
zdrowa córeczka i jaka ładna
super!
Phnappy ale słodziaki! To niesamowite co potrafi ludzki organizm- wyprodukować dziecko a nawet dwoje!
Same dobre wiadomości w poniedziałekLenka jak Wam w domu ?
Pilik jak u Ciebie po całym dniu? Malka jak Ci w szpitalnym łóżku?
Mnie przeziębienie rozkłada na maxa! Najadłam się czarnej porzeczki, witaminę C sobie jeszcze zaaplikuję chyba i nie wiem co jeszcze... koc i kotaChciałam poleżeć jutro ale muszę się ruszyć do kadr jeszcze
Phnappy lubi tę wiadomość
-
Admiralka próbowałaś ułożyć się na lewy bok wieczorem ? Pomaga to w wyczuciu ruchów.
Phnappy parka to spełnienie marzeń mojego M gratuluję ♡♡ oszczędzaj się nawet na wakacjach.
Ania już jesteś na bezpiecznym etapie, M już wraca więc głowa do góry i cieszyć się hormony szczęścia jak najbardziej potrzebne waszej trójce.
Karma jeszcze wyników nie ma ?
Malka córcia jednak uparta mam nadzieję że jutro położne lampkę włacząi przywita się na świecie.
Pilik cieszę się że wszystko w porządku
Yos żyjesz? Czy objawy ciążowe całkiem rozhulały się?
Phnappy lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:MAlwas
zdrowa córeczka i jaka ładna
super!
Phnappy ale słodziaki! To niesamowite co potrafi ludzki organizm- wyprodukować dziecko a nawet dwoje!
Same dobre wiadomości w poniedziałekLenka jak Wam w domu ?
Pilik jak u Ciebie po całym dniu? Malka jak Ci w szpitalnym łóżku?
Mnie przeziębienie rozkłada na maxa! Najadłam się czarnej porzeczki, witaminę C sobie jeszcze zaaplikuję chyba i nie wiem co jeszcze... koc i kotaChciałam poleżeć jutro ale muszę się ruszyć do kadr jeszcze
Lunaris nam w domu cudnie, choć mam mały spadek formy - właśnie ucięłam sobie drzemkę, bo mąż wrócił z pracy. Franio jest grzeczny i sporo śpi, ale kpi jest wymagające. Wprawdzie mam czas kiedy on spi i próbuje ogarniać powoli zajęcia domowe, ale większość czasu po prostu się ma niego gapię
Lunaris, Flowwer, Emiilka, Rucola, Lusesita, JustynaG, Czrna 81, Sarna84, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
I dobrze
robota w domu nie ucieknie a te chwile z maleństwem tak szybko mijają! NA tym etapie dziecko tak szybko się zmienia. Odpoczywaj ile się da
Buziaki dla Frania
Yosku wywołujemy Cię, też się zastanawiam jak się masz.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNam niby teść znalazł auto w Niemczech gdzie pracuje. Ma je sprowadzić za trzy tygodnie. Kolejne nerwy, ale chyba jest na tyle ogarnięty, że sprawdzi czy wszystko z nim ok. A jak chce dołożyć kasę to przecież nie będę wybrzydzać
Jakoś ten dzień powoli mija. Zamówiłam małej kocyk z lullalove, mam nadzieję że za te pieniądze będzie służył dziewczynkom. Jutro rano jadę do babci, żeby nie schizować sama w domu
Lena korzystaj z tych chwil ile tylko się da, są takie ulotnedzielny kochany Franio
Pilik jak u malutkiej?
Lunaris grzej się pod kołdrą :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 19:16
-
Grzeję się przy piekarniku
naszło mnie na bułeczki z porzeczkami
Komu, komu? Trochę nam wyrosły
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b492dd08d1a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 19:25
Aga9090, Amal, Luna1993, Kaczorka, olik321, Achia, Flowwer, blue00, Nadzieja22, malka, Bajkaaa, Emiilka, Rucola, Lusesita, JustynaG, Lena21, Karma88, Czrna 81, Jeżowa, Sarna84, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Lunaris jak apetycznie wyglądają te bułeczki hmm
. I kuruj się
.
Flower a Ty jak się czujesz?
Phnappy zdrowe dzieciaki bliźniaki chłopiec i dziewczynka to brzmi jak spełnienie marzeń.
admiralka ja dopiero co zaczęłam czuć, już niedługo zobaczysz.
lamka dziwne mają zwyczaje w tej szkole rodzenia... Trzeba koniecznie zadzownić. Ja właśnie też jutro planuję telefon, żeby umówić się na jakiś termin, ale chyba na wrzesień w szpitalu który wybraliśmy na poród.Lunaris, Phnappy lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Lunaris w łóżku szpitalnym troszkę nudno. Ale mam nawet spoko koleżanki na sali więc sobie gadamy. Na razie jestem na patologii ciąży.
A Twoje bułeczki wyglądają pięknie. Ale bym zjadła!
U nas na kolację o godzinie 16:50 była sałatka makaronowa z chlebemcudowności. Emek na szczęście mi sushi przywiózł na kolację o normalnej porze
Malwas, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość