X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie eMek gotuje :) zrobił młode ziemniaczki, jajka na twardo i sos koperkowy ❤️❤️❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 16:51

admiralka, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość

• admiralka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się po weekendzie :)

W sobotę zaczęliśmy 20 tydzień, a ja wciąż czekam na ruchy. No, ale w lipcu to już się na pewno doczekam, to pocieszające :D

Phnappy bardzo się cieszę, że u Twoich Groszków wszystko w porządku <3 Udanych wakacji! My za 3 tygodnie mamy urlop i liczymy na to, że uda nam się jakieś okazyjne last minute złapać.

Malka, jeszcze moment i poznasz Malutką <3

Malwas, piękne wieści :)

Phnappy, Lunaris lubią tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Barbarka1984 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniska ja sie pozbylam w 2 dni. Doustnie nic nie bralam. Mylam sie, dokladnie osuszalam a potem przykladalam wacik basaczony olejem migdalowym z kilkoma kroplami olejku z drzewa herbacianego

moniśka... lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeobcrt92.png
    Trzy lata starań o pierwsze Dzieciatko
    Luty 2017 laparoskopia
    25.04.2017 1IUI @
    Wrzesien 2017 <3
    Beta 15dpo 85,7; prg 27,07
    Beta 17dpo 247,1
    Maksio 20maja2018

30c.s. o drugi Skarb (przerwa wrzesień-grudzień 2020)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwas super córeczka :-)

Phnappy bardzo się cieszę, że z groszkami wszystko ok i do tego parka!

Ja upiekłam sernik i się zdenerwowałam... Po pierwsze dopiero do 27.07 mogę dostać zasiłek. A po drugie babka od szkoły rodzenia napisała do mnie SMS "w związku z brakiem odpowiedzi uznaje to za rezygnację z zajęć". Tylko że nie dostałam żadnej wiadomości, więc na co miałam odpowiedzieć?

Phnappy lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka Osz k...a a czemu dopiero wtedy ten zasiłek?
    I kiedy zaczynają się zajęcia ze szkoły rodzenia nie da się z tym nic zrobić?

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, zadzwoń do szkoły rodzenia i ustal o co chodzi, może to jakaś pomyłka?

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie odpowiedzialam na SMS, ale nic już nie odpisała. Jutro zadzwonię. Szkoła się zaczyna 8.08.

A zus tak późno bo dopiero 27.06 dostali w końcu poprawnie wypełniony ten formularz z3...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 17:54

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Na razie odpowiedzialam na SMS, ale nic już nie odpisała. Jutro zadzwonię. Szkoła się zaczyna 8.08.

A zus tak późno bo dopiero 27.06 dostali w końcu poprawnie wypełniony ten formularz z3...

To jeśli masz siły to rób jak ja dzwoń co kilka dni np w piątek zapytaj jak twoja sprawa bo jak dzwonisz i pytasz to oni to szybciej robią przynajmniej u mnie tak było, ja też miałam nerwy bo jednego dnia mi powiedzieli ze po terminie coś dostarczyła szefowa a ja już byłam pewna że przelew lada dzień a ty u mi mówią że do miesiąca... A wcześniej nie było mowy że czegos im brakuje... A okazało się że miałam tydzień później bo klepneli i poszło zlecenie przelewu, oby u cię ie też tak było

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na gorze precelek to dziewuszka <3

Jestem tak wzruszona, ze mam lzy w oczach jak pomyślę o tych malcach u mnie pod serduszkiem <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/11b517e59427.jpg

JuicyB, Malwas, Aga9090, Achia, Luna1993, Yoselyn82, Lunaris, JustynaG, olik321, lamka, Kaczorka, Ania1003, Amal, veritaserum, Lena21, Flowwer, Siwulec, moniśka..., blue00, KateHawke, Bajkaaa, Nadzieja22, Rucola, StaraczkaNika, Emiilka, Lusesita, Madzik34, Barbarka1984, Karma88, Bocianiątko, Czrna 81, Jeżowa, Sarna84, Tosia2323, pilik, Anna Stesia, Angelika83, ja1986 lubią tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy Śliczności ❤️❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy cudowności <3 rodzeństwo się pięknie chowa razem, będzie ich łączyć szczególną więź :)

Lamka do szkoły rodzenia bym dzwoniła, bo nie mogą od tak smsem rozwiązać umowy przecież

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAlwas <3 zdrowa córeczka i jaka ładna <3 super!

Phnappy ale słodziaki! To niesamowite co potrafi ludzki organizm- wyprodukować dziecko a nawet dwoje!

Same dobre wiadomości w poniedziałek :) Lenka jak Wam w domu ?
    Pilik jak u Ciebie po całym dniu? Malka jak Ci w szpitalnym łóżku?

Mnie przeziębienie rozkłada na maxa! Najadłam się czarnej porzeczki, witaminę C sobie jeszcze zaaplikuję chyba i nie wiem co jeszcze... koc i kota :P Chciałam poleżeć jutro ale muszę się ruszyć do kadr jeszcze :(

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admiralka próbowałaś ułożyć się na lewy bok wieczorem ? Pomaga to w wyczuciu ruchów.

Phnappy parka to spełnienie marzeń mojego M gratuluję ♡♡ oszczędzaj się nawet na wakacjach.

Ania już jesteś na bezpiecznym etapie, M już wraca więc głowa do góry i cieszyć się hormony szczęścia jak najbardziej potrzebne waszej trójce.

Karma jeszcze wyników nie ma ?

Malka córcia jednak uparta mam nadzieję że jutro położne lampkę właczą ;) i przywita się na świecie.

Pilik cieszę się że wszystko w porządku <3

Yos żyjesz? Czy objawy ciążowe całkiem rozhulały się?

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    MAlwas <3 zdrowa córeczka i jaka ładna <3 super!

Phnappy ale słodziaki! To niesamowite co potrafi ludzki organizm- wyprodukować dziecko a nawet dwoje!

Same dobre wiadomości w poniedziałek :) Lenka jak Wam w domu ?
    Pilik jak u Ciebie po całym dniu? Malka jak Ci w szpitalnym łóżku?

Mnie przeziębienie rozkłada na maxa! Najadłam się czarnej porzeczki, witaminę C sobie jeszcze zaaplikuję chyba i nie wiem co jeszcze... koc i kota :P Chciałam poleżeć jutro ale muszę się ruszyć do kadr jeszcze :(

Lunaris nam w domu cudnie, choć mam mały spadek formy - właśnie ucięłam sobie drzemkę, bo mąż wrócił z pracy. Franio jest grzeczny i sporo śpi, ale kpi jest wymagające. Wprawdzie mam czas kiedy on spi i próbuje ogarniać powoli zajęcia domowe, ale większość czasu po prostu się ma niego gapię ;)

Lunaris, Flowwer, Emiilka, Rucola, Lusesita, JustynaG, Czrna 81, Sarna84, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze :D robota w domu nie ucieknie a te chwile z maleństwem tak szybko mijają! NA tym etapie dziecko tak szybko się zmienia. Odpoczywaj ile się da :) Buziaki dla Frania <3

Yosku wywołujemy Cię, też się zastanawiam jak się masz.

Czrna 81 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam niby teść znalazł auto w Niemczech gdzie pracuje. Ma je sprowadzić za trzy tygodnie. Kolejne nerwy, ale chyba jest na tyle ogarnięty, że sprawdzi czy wszystko z nim ok. A jak chce dołożyć kasę to przecież nie będę wybrzydzać :D

Jakoś ten dzień powoli mija. Zamówiłam małej kocyk z lullalove, mam nadzieję że za te pieniądze będzie służył dziewczynkom. Jutro rano jadę do babci, żeby nie schizować sama w domu

Lena korzystaj z tych chwil ile tylko się da, są takie ulotne :) dzielny kochany Franio <3

Pilik jak u malutkiej?

Lunaris grzej się pod kołdrą :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 19:16

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzeję się przy piekarniku :D naszło mnie na bułeczki z porzeczkami :D Komu, komu? Trochę nam wyrosły :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b492dd08d1a.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 19:25

Aga9090, Amal, Luna1993, Kaczorka, olik321, Achia, Flowwer, blue00, Nadzieja22, malka, Bajkaaa, Emiilka, Rucola, Lusesita, JustynaG, Lena21, Karma88, Czrna 81, Jeżowa, Sarna84, Anna Stesia lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris jak apetycznie wyglądają te bułeczki hmm :). I kuruj się ;).

Flower a Ty jak się czujesz?

Phnappy zdrowe dzieciaki bliźniaki chłopiec i dziewczynka to brzmi jak spełnienie marzeń :).

admiralka ja dopiero co zaczęłam czuć, już niedługo zobaczysz.

lamka dziwne mają zwyczaje w tej szkole rodzenia... Trzeba koniecznie zadzownić. Ja właśnie też jutro planuję telefon, żeby umówić się na jakiś termin, ale chyba na wrzesień w szpitalu który wybraliśmy na poród.

Lunaris, Phnappy lubią tę wiadomość

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • malka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris w łóżku szpitalnym troszkę nudno. Ale mam nawet spoko koleżanki na sali więc sobie gadamy. Na razie jestem na patologii ciąży.
    A Twoje bułeczki wyglądają pięknie. Ale bym zjadła!

U nas na kolację o godzinie 16:50 była sałatka makaronowa z chlebem ;) cudowności. Emek na szczęście mi sushi przywiózł na kolację o normalnej porze :)

Malwas, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chciałam w przyszpitalnej szkole się o tym rodzeniu nauczyć. Kazali dzwonić majwcześniej w 26tc. Także mam sporo czasu ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
‹‹ 1053 1054 1055 1056 1057 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ