X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal może podjedz na ip, bo skurcze + biegunka nie brzmi dobrze.

Pilik strasznie się cieszę, że Ninka dobrze reaguje na leczenie. Jeszcze troszkę i pojdziecie do domku.

Malka jak tam sytuacja?

Karma, Rucola, Lunka trzymam za Was i wasze maleństwa mocno kciuki <3

Lunka o 8.00 będę dzwonić, ciekawe czy odbierze telefon.

A tutaj jak w ciągu niespełna tygodnia nagle wyskoczył mi brzuszek. (jakby co to ciastka w tle nie są moje :-D)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b0adf4969d3.jpg

I witam się w 19tc i w 5 miesiącu <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 07:45

Luna1993, Aga9090, pilik, Nadzieja22, Kaczorka, Kargo31, Bajkaaa, blue00, Siwulec, olik321, Phnappy, Rucola, Lusesita, Emiilka, KateHawke, Malwas, Lunaris, admiralka, Jeżowa, Yoselyn82, JustynaG, Sarna84, Madzik34, Tosia2323, Angelika83 lubią tę wiadomość

• Kingulla Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik cieszę się ogromnie z pozytywnych wieści :) za moment będziecie w domu a ten pobyt w szpitalu zostanie tylko przykrym wspomnieniem. Trzymam kciuki żeby Ninka jak najszybciej pokonała te wstrętne wiruchy :*

Jak tam Fela? Nic się noe ruszyła w nocy ? Dalej siedzi w ciepłym gniazdku ? :)

Miłego dnia wam życzę :) lecę do pracy, pani dyr dziś wzywa ;)

2010 - misiu 💙🐻

Starania od I 2016
    08.2016 - zaśniad całkowity
    05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
    03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
    22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
    ❄ 3.1.1 😇
    ❄3.2.2 😞
    ❄4.1.2 😞
    ❄4.2.2
    👩🏻 '89
    Cross match 29,8 %❌
    NK 14% ❌
    ANA3- 1:100
    KIR AA
    Kariotyp ✅
    Zespół antyfosfolipidowy ✅
    👨🏻 '83
    Nasienie ✅
    Kariotyp ✅
    30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
    28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
    28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞
    04.08 --->❄️ 4.2.2 (6doba) luteina,besins,prolutex,estrofem,encorton,hydroxychloroquine,intralipid,accofil,🍀
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka jaki śliczny <3 za tydzień macie półmetek, kiedy to zleciało :)

Amal też bym poszła na ip, to typowe skurcze macicy czy może jelit?

lamka lubi tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka pięknie wyglądasz! A teraz to ani się obejrzysz jak brzuch będzie codziennie większy...!
    A co do ZUSu, miałam pisać zapomniałam, u nas jak papiery są dostarczone to przelew idzie w najbliższym dniu, kiedy mają sesje (u nas to jest zawsze czwartek), więc jest szansa, że kasa będzie szybciej! A jak wszystkie zaległości Ci wypłacą to będzie szaleństwo nagle! ;) trzymam kciuki żeby szybko zadziałali.

Trzymam kciuki za Wasze wszystkie wizyty i poród Feli!

summer86, lamka lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Pozdrawiam z krzywej glukozowej, już wypiłam, było nawet smaczne, tylko teraz te dwie godziny czekania... Zobaczę czy Mała oszaleje po takiej dawce, to z kopniaczkami będzie przyjemniej :)

Rucola, Emiilka, KateHawke, Lunaris, Lena21 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Na szczęście odchaczamy kolejny dzień ale wczoraj najadlam się tyle strachu przez to że miałam pobierany mocz cewnikiem to wieczorem na wkladce miałam żywa krew tylko jakby rozwidniona i zawołała położna i już mi się płakać chciało bo nie wiedziałam skąd to leci ale podpieli mi ktg i było ok wszystko zapis poprawny tętno ok i brak skurczy i potem w nocy juz ani plamki krwi teraz też ktg jest ładne (po takim czasie sama wiem co powinno martwic a co nie) także najadlam się strachu wczoraj.

Dziewczyny trzymam kciuki za dziś :)
    A ja tak też dziś mam wizytę hehe na usg i trzymajcie kciuki by młoda miała 1900 :) wtedy będę szczęśliwa :)

Rucola, lamka, Emiilka, KateHawke, Lunaris, Lena21, admiralka, Jeżowa, JustynaG, Sarna84 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Cześć dziewczyny! Pozdrawiam z krzywej glukozowej, już wypiłam, było nawet smaczne, tylko teraz te dwie godziny czekania... Zobaczę czy Mała oszaleje po takiej dawce, to z kopniaczkami będzie przyjemniej :)
    Trzymam kciuki by te dwie godz szybko zleciały :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, to bardzo dobre wieści, że Mała tak świetnie sobie radzi. Jeszcze trochę i będziecie mogli patrzeć w domu na Ninkę całymi dniami :)

Lamka, uroczy brzuszek :)

Bajka, Luna, Rucola i Karma trzymam kciuki za Wasze wizyty.

Malka daj znać jak na froncie :)

Rucola lubi tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, u mnie też po krwi, pełen pakiet do szpitala.
    Teraz czekam u okulisty.
    Poklociałam się wczoraj z emkiem i dzis na krew dygałam tramwajem. Trochę się bałam bez śniadania, bo mnie mdliło ale dałam radę.

Trzymam kciuki za wizyty dziś ich sporo.
    I za Fele i Ninke:)

Lamka piękny brzuszek jeszcze malutki.

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal - ja bym pojechała na IP na wszelki wypadek...

Lamka - śliczny brzusio <3 u mnie mocno wystrzelił już :D nie będę jojczeć że jest za mały :) chociaż nadal komentują wszyscy, że malutki :)

Przypomniałyście mi, że muszę nas do szkoły rodzenia zapisać!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 08:24

Rucola lubi tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka co Ty się tak stroisz o 7.30 będąc na zwolnieniu ja się pytam?? :p
    My na pierwsze zajecia w szkole rodzenia poszliśmy w 28tc bo prowadząca zapomniała do mnie zadzwonić i dopiero jak się sama upomniałam to poszło błyskawicznie ;)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)

Pilik kciuki za Ninkę :*

Rucola, Luna, Karma kciuki za wizyty :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka ślicznie :*

lamka lubi tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, Lunka trzymam dziś mocno kciuki za Wasze wizyty.

Ja poproszę o godzinie 17 o dobre myśli. ;)
    Dziś mam trochę zajęty dzień, więc głowa aż tak nie pracuje. :D

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola fota jest z soboty :-D

No i nie mogę się dodzwonić, ciągle jest abonent niedostępny. Mam nadzieję, że w końcu odbierze, bo co ja biedna zrobię.

Pilik ale by było fajnie, jakby szybko wysłali. A kasa się szybko rozejdzie, bo mnie mąż utrzymywał przez ten czas i w zamian mam coś tam kupić za to do domu (jakiś projekt ogrodu czy coś) :-D

Jeżowa wyślij później wyniki, ja jutro idę się kłuć, ale nie na krzywą na szczęście.

Malka to może rodzi, skoro taka cisza z jej strony :-)

Edit: udało mi się dodzwonić do tej położnej, niby wysyłała jakieś SMS i nie potwierdziłam, ale nie mam takiego SMSa. Teoretycznie jest wszystko ok. Ale uwierzę chyba na pierwszych zajęciach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 08:58

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik ja mam laktator z tommee tippee, jest w porządku - radzimy sobie spokojnie z odciąganiem, jedyny minus jest trochę głośny, śle nie wiem jak inne wiec trudno mi porównać. O medeli słyszałam tez dużo dobrego, może Justyna pomoże ? Bo trochę dłużej jest na kpi?

Wiecie myślałam, że schizy i ataki paniki przechodzą po ciąży, ale nie... od wczoraj się nakręcam, że Franuś jest bladziutki jak na początku przy anemii i już kręcę bajki w głowie czy wyniki mu nie spadły. Dziś przychodzi położna, pomolestuje ją i może będzie mnie w stanie uspokoić, bo wyniki i wizytę mamy mieć za tydzień.

Bardzo się chciałam odnieść do reszty, ale słyszę, że synuś właśnie produkuje dla mamy niespodziankę :) a tez już minęły te magiczne dwa tygidnie i zauważamy, że okresy aktywności są coraz dłuższe a sen się skraca

Miłego dnia kochane moje ciężarówki i mamusie

Lunaris, Rucola, JustynaG, Sarna84 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Wita się mama-zombie :]

Rany jak ja przeżyję dzisiejszy dzień! Zasnęłam przed 5. Syn łaskawie dał mi pospać do 7.30 Z nosa leci jak z kranu, gardło boli... padaka! Najchętniej z łóżka bym nie wychodziła a tu jeszcze te kadry :zadzwonię do nich może się kobiety zlitują nad ciężarną i mi dziś kwity odpuszczą?

Luna, Rucola, Karma, Bajka kciuki mocno zaciśnięte razem z chusteczkami higienicznymi ;)

Nika to prawda -nosidełka w zasadzie powinny służyć tyle co do przewozu. Nigdy nie spacerowałam z dzieckiem w nim ani nie robiłam zakupów (trudno gondola była w bagażniku a jak mi było za ciężko to po prostu autobus). Poza tym co napisałaś ortopedzi biją na alarm dla kręgosłupa maluszków. Z moich osobistych obserwacji to foteliki straszliwie grzeją plecy! Nie oddychają, czy pierwszy czy następny. Już szukam wkładki żelowej bo mimo wszystko przecież będziemy od czasu do czasu jeździć gdzieś z tymi dziećmi dalej niż 1h drogi :)

Lamka no jaki cudny ciążowy brzunio <3 :) za chwilę zacznie kopać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 09:22

lamka, StaraczkaNika, Bajkaaa lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, śliczny brzuszek <3

Amal, dziewczyny dobrze radzą z tym pojechaniem na IP

Rucola, Lunka, Bajka kciuki za wizyty
    Jeżowa oby szybko i spokojnie zleciało! :*

Miłego dnia dla wszystkich!

Ja odliczam cztery dni do naszego półmetku :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 09:27

lamka, Lunaris, Jeżowa, Bajkaaa lubią tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, na pewno wrzucę wyniki jak tylko je dostanę :) super brzusio, będzie już tylko co raz większy :) no i cieszę się, że że szkołą rodzenia się wyjaśniło.

Kciuki za dzisiejsze wizyty <3 mam nadzieję, że każda z Was usłyszy same dobre wieści!

Malka - obyś już dzisiaj poznała Felę! :)

Mi zostało jeszcze pół godzinki, ale czuję się naprawdę dobrze, może pić się trochę chce, ale nic poza tym :) Mała trochę pokopała, więc chyba jej też smakowało :)

A myśmy byli wczoraj na pierwszym spotkaniu szkoły rodzenia - naprawdę zapowiada się super :) będzie godzina teorii i godzina gimnastyki na każdym spotkaniu, a przez najbliższe trzy środy będą zajęcia z aktorami Capitolu i będziemy śpiewać dzidziom :) tam gdzie ja chodzę, czyli na Borowską we Wrocławiu, ograniczenia tygodni ciąży wynikają właśnie z tej części gimnastycznej - Panie przed skończonym 25 tygodniem nie mogą brać w niej udziału. Ale na spotkania teoretyczne i muzyczne oczywiście mogą chodzić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 09:30

lamka lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obstawiam że Malka już wizytuje i cewnikuje szyjkę :D dlatego siedzi cicho :D Będziemy dziś miały następnego dzidziusia :D :D :D

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 1055 1056 1057 1058 1059 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: