Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmal może podjedz na ip, bo skurcze + biegunka nie brzmi dobrze.
Pilik strasznie się cieszę, że Ninka dobrze reaguje na leczenie. Jeszcze troszkę i pojdziecie do domku.
Malka jak tam sytuacja?
Karma, Rucola, Lunka trzymam za Was i wasze maleństwa mocno kciuki
Lunka o 8.00 będę dzwonić, ciekawe czy odbierze telefon.
A tutaj jak w ciągu niespełna tygodnia nagle wyskoczył mi brzuszek. (jakby co to ciastka w tle nie są moje)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b0adf4969d3.jpg
I witam się w 19tc i w 5 miesiącu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 07:45
Luna1993, Aga9090, pilik, Nadzieja22, Kaczorka, Kargo31, Bajkaaa, blue00, Siwulec, olik321, Phnappy, Rucola, Lusesita, Emiilka, KateHawke, Malwas, Lunaris, admiralka, Jeżowa, Yoselyn82, JustynaG, Sarna84, Madzik34, Tosia2323, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Pilik cieszę się ogromnie z pozytywnych wieści
za moment będziecie w domu a ten pobyt w szpitalu zostanie tylko przykrym wspomnieniem. Trzymam kciuki żeby Ninka jak najszybciej pokonała te wstrętne wiruchy :*
Jak tam Fela? Nic się noe ruszyła w nocy ? Dalej siedzi w ciepłym gniazdku ?
Miłego dnia wam życzęlecę do pracy, pani dyr dziś wzywa
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
nick nieaktualny
-
Lamka pięknie wyglądasz! A teraz to ani się obejrzysz jak brzuch będzie codziennie większy...!
A co do ZUSu, miałam pisać zapomniałam, u nas jak papiery są dostarczone to przelew idzie w najbliższym dniu, kiedy mają sesje (u nas to jest zawsze czwartek), więc jest szansa, że kasa będzie szybciej! A jak wszystkie zaległości Ci wypłacą to będzie szaleństwo nagle!trzymam kciuki żeby szybko zadziałali.
Trzymam kciuki za Wasze wszystkie wizyty i poród Feli!summer86, lamka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Pozdrawiam z krzywej glukozowej, już wypiłam, było nawet smaczne, tylko teraz te dwie godziny czekania... Zobaczę czy Mała oszaleje po takiej dawce, to z kopniaczkami będzie przyjemniej
Rucola, Emiilka, KateHawke, Lunaris, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Na szczęście odchaczamy kolejny dzień ale wczoraj najadlam się tyle strachu przez to że miałam pobierany mocz cewnikiem to wieczorem na wkladce miałam żywa krew tylko jakby rozwidniona i zawołała położna i już mi się płakać chciało bo nie wiedziałam skąd to leci ale podpieli mi ktg i było ok wszystko zapis poprawny tętno ok i brak skurczy i potem w nocy juz ani plamki krwi teraz też ktg jest ładne (po takim czasie sama wiem co powinno martwic a co nie) także najadlam się strachu wczoraj.
Dziewczyny trzymam kciuki za dziś
A ja tak też dziś mam wizytę hehe na usg i trzymajcie kciuki by młoda miała 1900wtedy będę szczęśliwa
Rucola, lamka, Emiilka, KateHawke, Lunaris, Lena21, admiralka, Jeżowa, JustynaG, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Cześć dziewczyny! Pozdrawiam z krzywej glukozowej, już wypiłam, było nawet smaczne, tylko teraz te dwie godziny czekania... Zobaczę czy Mała oszaleje po takiej dawce, to z kopniaczkami będzie przyjemniej
-
Pilik, to bardzo dobre wieści, że Mała tak świetnie sobie radzi. Jeszcze trochę i będziecie mogli patrzeć w domu na Ninkę całymi dniami
Lamka, uroczy brzuszek
Bajka, Luna, Rucola i Karma trzymam kciuki za Wasze wizyty.
Malka daj znać jak na froncieRucola lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, u mnie też po krwi, pełen pakiet do szpitala.
Teraz czekam u okulisty.
Poklociałam się wczoraj z emkiem i dzis na krew dygałam tramwajem. Trochę się bałam bez śniadania, bo mnie mdliło ale dałam radę.
Trzymam kciuki za wizyty dziś ich sporo.
I za Fele i Ninke:)
Lamka piękny brzuszek jeszcze malutki.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Amal - ja bym pojechała na IP na wszelki wypadek...
Lamka - śliczny brzusiou mnie mocno wystrzelił już
nie będę jojczeć że jest za mały
chociaż nadal komentują wszyscy, że malutki
Przypomniałyście mi, że muszę nas do szkoły rodzenia zapisać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 08:24
Rucola lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Lamka co Ty się tak stroisz o 7.30 będąc na zwolnieniu ja się pytam?? :p
My na pierwsze zajecia w szkole rodzenia poszliśmy w 28tc bo prowadząca zapomniała do mnie zadzwonić i dopiero jak się sama upomniałam to poszło błyskawicznie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucola, Lunka trzymam dziś mocno kciuki za Wasze wizyty.
Ja poproszę o godzinie 17 o dobre myśli.
Dziś mam trochę zajęty dzień, więc głowa aż tak nie pracuje.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyRucola fota jest z soboty
No i nie mogę się dodzwonić, ciągle jest abonent niedostępny. Mam nadzieję, że w końcu odbierze, bo co ja biedna zrobię.
Pilik ale by było fajnie, jakby szybko wysłali. A kasa się szybko rozejdzie, bo mnie mąż utrzymywał przez ten czas i w zamian mam coś tam kupić za to do domu (jakiś projekt ogrodu czy coś)
Jeżowa wyślij później wyniki, ja jutro idę się kłuć, ale nie na krzywą na szczęście.
Malka to może rodzi, skoro taka cisza z jej strony
Edit: udało mi się dodzwonić do tej położnej, niby wysyłała jakieś SMS i nie potwierdziłam, ale nie mam takiego SMSa. Teoretycznie jest wszystko ok. Ale uwierzę chyba na pierwszych zajęciach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 08:58
-
Pilik ja mam laktator z tommee tippee, jest w porządku - radzimy sobie spokojnie z odciąganiem, jedyny minus jest trochę głośny, śle nie wiem jak inne wiec trudno mi porównać. O medeli słyszałam tez dużo dobrego, może Justyna pomoże ? Bo trochę dłużej jest na kpi?
Wiecie myślałam, że schizy i ataki paniki przechodzą po ciąży, ale nie... od wczoraj się nakręcam, że Franuś jest bladziutki jak na początku przy anemii i już kręcę bajki w głowie czy wyniki mu nie spadły. Dziś przychodzi położna, pomolestuje ją i może będzie mnie w stanie uspokoić, bo wyniki i wizytę mamy mieć za tydzień.
Bardzo się chciałam odnieść do reszty, ale słyszę, że synuś właśnie produkuje dla mamy niespodziankęa tez już minęły te magiczne dwa tygidnie i zauważamy, że okresy aktywności są coraz dłuższe a sen się skraca
Miłego dnia kochane moje ciężarówki i mamusieLunaris, Rucola, JustynaG, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Wita się mama-zombie :]
Rany jak ja przeżyję dzisiejszy dzień! Zasnęłam przed 5. Syn łaskawie dał mi pospać do 7.30 Z nosa leci jak z kranu, gardło boli... padaka! Najchętniej z łóżka bym nie wychodziła a tu jeszcze te kadry :zadzwonię do nich może się kobiety zlitują nad ciężarną i mi dziś kwity odpuszczą?
Luna, Rucola, Karma, Bajka kciuki mocno zaciśnięte razem z chusteczkami higienicznymi
Nika to prawda -nosidełka w zasadzie powinny służyć tyle co do przewozu. Nigdy nie spacerowałam z dzieckiem w nim ani nie robiłam zakupów (trudno gondola była w bagażniku a jak mi było za ciężko to po prostu autobus). Poza tym co napisałaś ortopedzi biją na alarm dla kręgosłupa maluszków. Z moich osobistych obserwacji to foteliki straszliwie grzeją plecy! Nie oddychają, czy pierwszy czy następny. Już szukam wkładki żelowej bo mimo wszystko przecież będziemy od czasu do czasu jeździć gdzieś z tymi dziećmi dalej niż 1h drogi
Lamka no jaki cudny ciążowy brzunioza chwilę zacznie kopać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 09:22
lamka, StaraczkaNika, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Lamka, śliczny brzuszek
Amal, dziewczyny dobrze radzą z tym pojechaniem na IP
Rucola, Lunka, Bajka kciuki za wizyty
Jeżowa oby szybko i spokojnie zleciało! :*
Miłego dnia dla wszystkich!
Ja odliczam cztery dni do naszego półmetkuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 09:27
lamka, Lunaris, Jeżowa, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Lamka, na pewno wrzucę wyniki jak tylko je dostanę
super brzusio, będzie już tylko co raz większy
no i cieszę się, że że szkołą rodzenia się wyjaśniło.
Kciuki za dzisiejsze wizytymam nadzieję, że każda z Was usłyszy same dobre wieści!
Malka - obyś już dzisiaj poznała Felę!
Mi zostało jeszcze pół godzinki, ale czuję się naprawdę dobrze, może pić się trochę chce, ale nic poza tymMała trochę pokopała, więc chyba jej też smakowało
A myśmy byli wczoraj na pierwszym spotkaniu szkoły rodzenia - naprawdę zapowiada się superbędzie godzina teorii i godzina gimnastyki na każdym spotkaniu, a przez najbliższe trzy środy będą zajęcia z aktorami Capitolu i będziemy śpiewać dzidziom
tam gdzie ja chodzę, czyli na Borowską we Wrocławiu, ograniczenia tygodni ciąży wynikają właśnie z tej części gimnastycznej - Panie przed skończonym 25 tygodniem nie mogą brać w niej udziału. Ale na spotkania teoretyczne i muzyczne oczywiście mogą chodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 09:30
lamka lubi tę wiadomość
-
Obstawiam że Malka już wizytuje i cewnikuje szyjkę
dlatego siedzi cicho
Będziemy dziś miały następnego dzidziusia