Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna cieszę się ogromnie!!
Reset jesteś wielka!!
I niech mi ktoś powie że to forum jest głupie, jak tu takie kochane dziewczyby są które chętnie pomogą w każdej chwiliLuna1993, Achia, Lunaris, Lusesita, Jeżowa, Emiilka, Nadzieja22, Amy333, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Malka G R A T U L A C J E !!! dużo całusów dla Feli :*
Amal, a ten Twój facet to nie jest koło 30? Bo taki jakiś niedojrzały trochę. Może potrząśnie nim, jak już dziecko będzie na świecie
Izape chcę taką talię osy. A spódnica piękna i jak dla mnie to idelana do pracyskromna ale nie jest nudna
Ja uciekam bo na weekend przyjeżdża przyjaciel mojego męża z rodziną więc musze ogarnąć jeszcze parę rzeczy. Może mnie tu być mniej, ale nadrobię wszystko w niedzielę wieczorema w poniedziałek podgląd tych moich leniwych jajeczek
ciekawość mnie zżera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 21:46
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Ja tak wilkiem patrzyłam na ten brak diety matki karmiacej. W miare uważałam na to co jem i wpadłam na nabiale. Od 4 tyg nie jem nabiału i mała odetchnela. W koncu zeszla jej ta okropna wysypka z twarzy, skończyły się bóle brzucha i problemy z kupa.
Teraz oprócz nabiału jem wszystko.
Chociaż nie, wydaje mi się że ostatnio ja trochę obsypalo po tym jak zjadłam seler. -
Współczuję Wam dziewczyny tych problemów z karmieniem. Głupie jest to, że coś co powinno być naturalne, proste i przyjemne aż tylu kobietom sprawia ból czy przysparza rozterek.
No ale na szczęście każda z nas i tak wykarmi swoje dzieckow taki czy inny sposób.
Luna - cudnie, że już w poniedziałek będziecie mogli trafić w dobre ręce
Reset - jesteś wielka
Bajka - ale Roana zamówiliście? Ten caramel faktycznie jaśniutkibędzie rozjaśniał świat w szaro-burą jesień i zimę
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita wrote:Ja tak wilkiem patrzyłam na ten brak diety matki karmiacej. W miare uważałam na to co jem i wpadłam na nabiale. Od 4 tyg nie jem nabiału i mała odetchnela. W koncu zeszla jej ta okropna wysypka z twarzy, skończyły się bóle brzucha i problemy z kupa.
Teraz oprócz nabiału jem wszystko.
Chociaż nie, wydaje mi się że ostatnio ja trochę obsypalo po tym jak zjadłam seler. -
Dziewczyny, nie ja jestem wielka, tylko mam w Łodzi cudownego kolegę- lekarza anestezjologa pracującego na intensywnej terapii dziecięcej. To jego zasługa, jego starania i czas, ja jedynie wysłałam mu kilka wiadomości i maili.
Zresztą najważniejsze, by Zuzia została zdiagnozowana, a Luna uspokojona
No i najważniejsze- Malka! Gratuluję kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 22:12
Achia, Luna1993, Bajkaaa, Sarna84, Lunaris, Emiilka, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyBo są jeszcze wspaniali lekarze z powołania
także w poniedziałek kradniemy Wasze magiczne kciuki
reset, JustynaG, Lena21, Aga9090, Achia, Bajkaaa, Sarna84, Rucola, Jeżowa, Lunaris, Emiilka, Nadzieja22, Amy333, Kaczorka, Karma88, blue00, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Malka serdeczne gratulacje :* Duzo zdrowka dla Ciebie i Felci
Maksik w 5tygodni na cycku przybral 1,7kg a w 6tyg. tylko 100g. Wydaje mi sie, ze to z powodu tego skoku rozwojowego. Wiecej marudzil w tym tygodniu, wiecej plakal a mniej jadl i mniej spal. Zobaczymy jak to bedzie w tym tygodniu wygladalo.
U mnie na uszkodzone brodawki pomogl Maltan. Maks na szczescie szybko nauczyl sie dobrze chwytac piers i problemy bolowe sie skonczyly. I wspolczuje dziewczynki, ze sie musicie ograniczac w jedzeniu. Ja jem i pije wszystko na co mam ochote. Buziaki ode mnie i mojej malej marudy :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d13b83e4eb39.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 22:16
Lena21, Lusesita, Sarna84, Luna1993, Rucola, E_w_c_i_a, Lunaris, Tosia2323, Emiilka, Nadzieja22, Amy333, Kaczorka, Karma88, blue00, Flowwer, KateHawke, ibishka, Yoselyn82, JustynaG, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Ale możecie mi pomóc, bo będę chciała temu mojemu koledze podziękować i najchętniej poza stosowną kartka (bo jakoś forma pisemna, odręczna do mnie bardziej przemawia niż messenger) bym coś jeszcze wysłała. Ale kilka założeń:
- nie może być to nic zobowiązującego,
- gość ma wszystko, więc flaszka wina czy coś takiego to dla niego niezauważalne,
- nie umiem robić na drutach, wiec szalika nie zrobię
Help! Chyba że Tosia machnie obrazek w moim i siostry imieniu?Luna, deal?
Edit: chyba że moje wczorajsze dżemy (pierwsze w życiu) będą smaczne, to dostanie limited edition (wyszły całe cztery słoiki, więc ekskluzywna seria;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 22:20
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Malka ogromne gratulacje - teraz się tulcie i całujcie
Lunka to cudowna wiadomość, czekamy na poniedziałek
Reset to najważniejsze, że chciało Ci się nawet napisać „tylko maila” dla kogoś kogo teoretycznie nie znasz - uwielbiam nasz wątek, nigdzie indziej w internetach nie czułam się tak dobrze jak tutaj
Summer, Anna Stesia współczuje i rozumiem rozterki z karmieniem - ja przyznaje się bez bicia, że karmienie to nie jest mije życiowe powołanie, ale póki daję radę to karmię
-
Luna kciuki za poniedziałek
Reset kochana kobieta z Ciebie
Aga przez pierwsze 2 miesiące nie działo się zupełnie nic. Dopiero później wyszła wysypka itd.
Czytalam że wszystkie te problemy zaczynają się reguly ujawniać po skończeniu 2 miesiąca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 22:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malka ogromne gratulacje!!!
Summer, Pilik i teraz Ty Malka, urodziłyście idealne dzieci !!!
Ogromne gratulacje jeszcze raz. Malka piękna data, ja tam lubię nieparzyste cyfry#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lenka poza dr Surmacz o której pisalam wcześniej polecają jeszcze lekarza która nazywa się Leszek Strój, jest ordynayorem pediatrii w Sosnowcu. Ponoć jest bardziej do ludzi niż Surmacz
Lena21 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021