Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaczorka, za zabawy śniegowe ja ostatnie 2 zimy kupowałam Stasiowi spodnie na szelkach ocieplane - coś jak ogrodniczki (w pepco w zestawie z kurtka za 49 zł), a standardowo to rajty, spodnie i kurtka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63732b70e019.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 10:15
Kaczorka, JustynaG, Malwas, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!!!!! Pędzicie jak błyskawica!!!
Ten post chciałam zadedykować naszej RESET. Dziś jest jej wielki Dzień, razem z Lewkiem ogromnie gratulujemy Ci zwieńczenia tylu lat ciężkiej pracy. Z forum da się wywnioskować, ze jesteś nie tylko świetnym specjalistą w swojej branży, ale również człowiekiem o wielkiej empatii i chęci niesienia pomocy innym. Masz wielkie serce, co niejednokrotnie udowadniasz pisząc o córce swojego emka jak o swoim dziecku i pomagając i doradzając nam.
Niech ten dzisiejszy dzień stanie się dla Ciebie momentem zwrotnym, kiedy etap nauki masz za sobą a cykl, który zaczęłaś będzie tym szczęśliwym!!
Jeszcze raz ogromne GRATULACJE!!!Luna1993, lamka, olik321, Sarna84, Bocianiątko, summer86, reset, Jeżowa, Lusesita, 91Ewela09, Nadzieja22, Siwulec, JustynaG, Malwas, Tosia2323, Lena21, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Juhuuuu dziewczyny! Wychodzimyyyyy!
Minie Black, Achia, Luna1993, Yoselyn82, Rucola, lamka, Kaczorka, Karma88, Melevis, StaraczkaNika, olik321, agulineczka, Sarna84, Bocianiątko, Aga9090, Bajkaaa, pilik, Kingulla, summer86, Amal, blue00, Anna Stesia, Kargo31, Jeżowa, Lusesita, panan12, 91Ewela09, Nadzieja22, Siwulec, JustynaG, Malwas, Amy333, Tosia2323, Sanka, Lena21, KateHawke, Angelika83, -Mamunia-, Lunaris, Madzik34, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pilik, cały czas trzymamy kciuki za waleczną Ninkę :*
Niestety nie nadgonię wszystkich postów teraz, może później przy kawce
Chciałam Wam tylko napisać, ze wczoraj zapisaliśmy się do bardzo polecanej położnej, sporo moich znajomych z nią rodziło i wszyscy są zadowoleni. Pogadaliśmy chwilę i jestem dużo spokojniejsza, planujemy poród naturalny ze znieczuleniem. Co wyjdzie to wyjdzie, ale nastawiam się pozytywnie i wierzę, ze będzie dobrzeBocianiątko, Siwulec, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kaczorka wrote:A swoją drogą, to jak się na zimę ubiera takie chodzące maluchy?
Hehe, dzisiaj tylko fotki wstawiamtu Stachu miał rok i 2 miesiące i ubierałam go w środku zimy tak (jak było chłodniej to cieplejsza czapka), pod spodem body bezrękawnik, krótki rękaw i zapinana bluza. Jak było dużo śniegu i szliśmy się bawić na dwór (a wiadomo jak z tym śniegiem w Polsce jest, rzadko go można uraczyć), to wtedy kombinezon
Kaczorka, Yoselyn82, olik321, Sarna84, reset, Lusesita, JustynaG, Malwas, Tosia2323, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malka super wieści. Lećcie do domu i wróćcie do rzeczywistości swojej.
Ewela to już poród? Oj oj oj ale to zleciało, to czekamy na wieści.
Aniu widać, że jesteś potwornie zmęczona psychicznie już. Nie dziwię Ci się. Mam nadzieję, że szybko pójdzie i nie będzie żadnych problemów jednak.
Luna wczoraj nie miałam kiedy napisać. Każdy rodzic chciałby, żeby z dzieciaczkiem było w porzadku. To okropne kiedy złe wieści idą, ale mam nadzieję, że nie będzie gorzej tylko lepiej z Małą. Rodzenie i operacja daleko od domu to będzie coś ciężkiego, ale jeśli macie w tym miejscu dobrych specjalistów to nic tylko zęby zagryźć i walczyć.
Zrobiłam nalot na Lidla, kupiłam ciążowe spodnie, skarpeteczki, dwie pary bodziaków z długim rękawem i dwie z krótkim.
Brzuszek wywala, wczoraj usiadłam i dziobało mnie coś pod prawym żebrem jakiś czas, ale przeszło w końcu.Bocianiątko lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Kaczorka noo słabo z tym ubieraniem, nienawidzę tego. Teraz to rach ciach tylko buty i w drogę
Co do garbienia też się bałam, młody dosyć długo był garbaty przy siedzeniu. A teraz prosty jak struna, chyba ten kręgosłup jeszcze był po prostu za słaby.
Minnie dokładnie! Były super, nawet przy mrozach jak zdejmowałam buty to syry ciepłe -
Melevis dzięki za fotkę kołysk, chyba zdecyduję się na coś podobnego. A powiedz mi jeszcze na ile m-cy wystarczyla?
Synek fajnie ubrany - tez mam takie buty w szafie (oczywiście jeszcze 2 rozmiary za duże na synka - kolejny łup na wyprzedaży)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 10:28
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Melevis dzięki za fotkę kołysk, chyba zdecyduję się na coś podobnego. A powiedz mi jeszcze na ile m-cy wystarczyla?
Synek fajnie ubrany - tez mam takie buty w szafie (oczywiście jeszcze 2 rozmiary za duże na synka - kolejny łup na wyprzedaży)
Spokojnie starczy do momentu, aż dziecko samo zacznie siadać. -
nick nieaktualnyOlik, o ile pamięć mnie nie myli, dzieci 62-74 bardzo szybko rosną i właśnie się zastanawiam, bo Staś się urodził mniej więcej w okolicy Twojego tp i nie wiem czy on mi w 74 zimą jeszcze nie wskoczył?
Robiliśmy chrzciny w listopadzie i wydaje mi się, że kupowałam Stasiowi ubranie na 68Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 10:36
olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melevis - no właśnie tak myślę, że skoro niedawno zaczęła siadać to może jeszcze kręgosłup słaby.
A skoro Twój Staś tak miał i mu przeszło to czuję się trochę spokojniejsza
I dobrze wiedzieć, że buty z H&M się nadają
Olik - Twój synek może zimą przechodzić z 68 na 74podejrzewam, że pierwsza połowa będzie na 68 a druga już 74.
A jeszcze się dopytam (skoro jesteśmy w temacie zimowym) czy dodatkowo śpiworek do wózka dokupić? Czy wystarczy ciepło ubrać?olik321 lubi tę wiadomość