Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
No to przychodzę i ja z moim brzuszkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/92182b33072f.jpgAchia, lamka, Kaczorka, reset, Bajkaaa, Aga9090, Melevis, Minie Black, Tosia2323, Luna1993, Siwulec, Jeżowa, Flowwer, JustynaG, Nadzieja22, blue00, pilik, summer86, KateHawke, olik321, Karma88, Lusesita, Angelika83, Yoselyn82, Lena21, -Mamunia-, Lunaris, E_w_c_i_a, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ania dlaczego musisz zostać do jutra? Dlaczego nie możesz, tak jak dziewczyny radzą, spakować się i przenieść do lepszego szpitala? Czytając Twoje posty mam wrażenie, jakbym czytała scenariusz „Szpitala na perypetiach”, szczerze mówiąc nie wiem, co tam jesczse robisz i dlaczego akurat do tego szpitala wróciłaś po skierowaniu od ginki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 11:39
lamka, Aga9090, Luna1993, summer86, olik321, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Admiralka- świetne zdjęcie
wyglądasz na nim na osobę z turbo pozytywną energią! A brzusio piękny!
DziękujeTen uśmiech, to dzięki temu brzuszkowi przede wszystkim, a raczej jego zawartości
Flowwer, KateHawke, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Aniu a dlaczego masz zostać do jutra? Przecież na żądanie to nie trzeba czekać do rannego obchodu, przepraszam że to napisze ale ja bym nie czekała aż sytuacja będzie krytyczna poprostu jedz tam gdzie zrobią ci cc bo wskazanie masz a nie ze indukcja porodu w przyszłym tygodniu bo to jest porażka...
admiralka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jak zostałam źle potraktowana w szpitalu, a mojej córce nie chcieli dawać mm po porodzie gdy ja nie miałam pokarmu, w życiu bym tam nie wróciła. Także kompletnie nie rozumiem, jak można tam wrócić i się nie wypisać ja właśnie zadanie w takiej sytuacji, która zagraża życiu dziecka
Admirałka piękna mama i przepiękny uśmiech! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Ja jak zostałam źle potraktowana w szpitalu, a mojej córce nie chcieli dawać mm po porodzie gdy ja nie miałam pokarmu, w życiu bym tam nie wróciła. Także kompletnie nie rozumiem, jak można tam wrócić i się nie wypisać ja właśnie zadanie w takiej sytuacji, która zagraża życiu dziecka
-
Aniu, dla dobra Oskara bym się na nic nie oglądała i uciekała z tego szpitala... Chyba nie warto ryzykować. Borowska i Kliniki to dobre opcje. O Borowskiej potwierdzam dużą ilość CC, ale kolega, który robi tam staż mówi, że wynika to głównie z kwestii bezpieczeństwa - jeśli jest coś niepokojącego w stanie matki lub dziecka, to CC jest bardzo prawdopodobne i na pewno nie trzeba się o nie prosić. Dodam tylko, że szefem ginekologii jest tam mój lekarz prowadzący i jest to człowiek, który potrafi dosłownie zdziałać cuda. Na Klinikach też najlepsi specjaliści. Gdzie nie pójdziesz na pewno będzie Ci lepiej niż tam gdzie jesteś teraz...
-
Przepraszam wpadam tylko na szybko powiedzieć, że Frania morfologia ok, hemoglobina trochę poniżej normy, ale utrzymuje się na tym samym poziomie co w dniu wypisu, nie spada. Żelazo ok, crp i mocz ok. W dwa tygodnie przybrał 650 g tylko na moim mleku, jestem szczęśliwa i spokojniejsza. Dziękujemy serdecznie za kciuki
Luna1993, Tosia2323, JustynaG, Jeżowa, Achia, Aga9090, Melevis, Kaczorka, blue00, Nadzieja22, Madzik34, StaraczkaNika, pilik, summer86, olik321, Bajkaaa, KateHawke, Karma88, Flowwer, Lusesita, reset, Yoselyn82, Angelika83, -Mamunia-, admiralka, agulineczka, Lunaris, Anna Stesia, E_w_c_i_a, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Aniu, w ktorym Ty szpitalu teraz jestes? Rzeczywiscie Borowska i Kliniki to jednak "porządna firma".
Ja tez spróbuje pochwalić sie brzuszkiem. Tylko ciągle nie umiem wstawić zdjęcia tak, zeby od razu było widoczne. Mam nadzieje, że link sie otworzy:)
31tc
https://zapodaj.net/518a45439427c.jpg.html.plLuna1993, Kaczorka, Aga9090, JustynaG, Nadzieja22, Bajkaaa, KateHawke, lamka, blue00, Flowwer, Lusesita, Yoselyn82, Lunaris, Bocianiątko, Czrna 81, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ochh, od wczoraj Was nadrabiam tak lecicie...!
Jeżowa - grunt że zasnęła!
Ja do znaków zodiaku nigdy nie przywiązywałam wagi, ja jestem bliźniak, Ninka rak, a eMek lew
Dziewczyny po sn - miałyście po porodzie takie mocne bóle jakby w okolicach kości przy wargach sromowych i łechtaczce? Nie bez przerwy, ale jak dłużej pochodzę albo stoję, siedzenie ogólnie jest straszne, w toalecie to w ogóle ból taki jakby mnie tam miało rozerwać... nie wiem już czy to normalne i ile może jeszcze potrwać...?
Co do zdjęć ja poluje na promocje na grouponie jak mam większą ilość i tam zamawiam
Co do albumu - a może fotoksiążka? Ja mam cudowną ślubną, fotograf - przyjaciel pomógł w projekcie stron, droga była bardzo (coś 500zl...) ale myślę że na roczek małej się porwiemy i zamówię podobną bo to naprawdę cudowna pamiątka
Lamka to taka standardowa waga wózka
Reset gratulacje!!
JustynaG ja używam medele swing maxi, ale z tego co wiem swing nie dużo słabszy i u mnie się sprawdza, fajny malutki, może być na baterie, a to też wydaje się być przydatne choćby w podróży.
Co do zzo u nas w szpitalu nie ma takiej opcji. Bolało, chciałam uciekać i zostać w ciąży na całe życie, ale udało się urodzić i przeżyć. U mnie nawet jakby była opcja zzo to by nie podali bo z 1cm do 7cm poszło tak szybko, że ten moment kiedy mogli by podać i tak przeleciał więc dla mojej głowy lepiej że się nie nastawiałam na znieczulenie... raz mi nospe podała dożylnie, ale nie wydaje mi się żeby do dało cokolwiek
Lunaris jak mam kryzys to odpalam Przyjaciół :p
Madzik współczuje bardzodużo siły dla Was!
Dziewczyny piękne brzuszki!
Lena cudownie że dobre wyniki!
Ania mam nadzieje, że szybko skończą się Twoje szpitalne stresy i będziesz tuliła Oskara... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Najpierw "na forum", wybierz zdjęcie, format i później dodaj zdjęcie i potem jest takie coś i ten ostatni z tych
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c597bdc5423e.png
Dzięki Kochana:*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d0c8c6a9dfa.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 12:49
Aga9090, olik321, Bajkaaa, Jeżowa, Karma88, pilik, KateHawke, Flowwer, Lusesita, Yoselyn82, Lena21, Angelika83, -Mamunia-, admiralka, Lunaris, E_w_c_i_a, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Zobaczcie jakie ładne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a50e07b85542.jpg
Jakby ktoś chciał dodać trochę koloru do pokoju dziecięcego.
A ja w końcu zamówiłam ten organizer i torbęciekawe na żywo jak się będą prezentować.
Aga9090, Amy333, Luna1993, olik321, Kargo31, Nadzieja22, JustynaG, Karma88, pilik, KateHawke, Lusesita, Yoselyn82, Lena21, Angelika83, admiralka, Lunaris, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW h&m ciążowe dżinsy za 60zl. Chyba biorę
co prawda 42 ale mam luz więc starczy na dłużej i dobrze się w nich czuje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ba7c3687156.jpgKaczorka, Bajkaaa, Nadzieja22, JustynaG, Lusesita, Yoselyn82, Aga9090, Lena21, admiralka, Lunaris, Bocianiątko, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość