Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita wrote:Kurczę boje się, że coś mnie bierze. Głowa mnie pobolewa i jakoś dziwnie się czuje...
Ciekawe jak tam Emi.
No własnie, też ciągle o niej myślę. I o malutkiej.
Mam wrażenie, że teraz wszyscy przeziębieni, więc łatwo się zarazić jakimś paskudztwem. Ja od listopada ciągle jestem przeziębiona, zmienia się tylko stopień natężenia. Syrop z cebuli to smak, który będzie mi się od tej pory wybitnie kojarzył z czasem ciąży. -
Anna Stesia wrote:Ja też mu nie wierzę! I nie przestaję trzymać kciuków za dwójeczkę. A co na to Twój M?
Kaczorka, trzymajcie się! Zarazy lubią sobie zimą szaleć, niestety#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Dziewczyny dziękinza kciuki i dobre myśli
Ja wciąż czekam.... Cewnik jeszcze nie wypadł najprawdopodobniej zacznę rodzić rano - skurcze mam krzyżowe także słabo
Gdyby to było takie łatwe- pójść spać i obudzić się rano już po wszystkim Obyś miała spokojną w miarę noc tak jak my i odpoczęła na poranną bitwę -
nick nieaktualny
-
Emi, mam nadzieję, że w nocy trochę odetchnęłaś i nabrałaś sił. Trzymam mocno kciuki za łatwy poród
Flowwer, mocne kciuki za dzisiejszą wizytę.
Nikuś, za Ciebie i Rambo też trzymam mocno kciukiemi2016, mi88 lubią tę wiadomość
-
Nika i Flo - kciuki
Ja już nadaję z sali porodowej,w nocy wypadł mi cewnik i czekam na wizytę,pewnie podadzą oksytocynę bo teraz żadnych skurczy już nie mam... Noc była niezła po za spadkiem cukru kolejnym, a więc ktg itd...
Dam znać po porodzie jak będę w stanieBajkaaa, aiwlys, Ruth, Lusesita, Karma88, mi88, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Nika i Flo - kciuki
Ja już nadaję z sali porodowej,w nocy wypadł mi cewnik i czekam na wizytę,pewnie podadzą oksytocynę bo teraz żadnych skurczy już nie mam... Noc była niezła po za spadkiem cukru kolejnym, a więc ktg itd...
Dam znać po porodzie jak będę w stanie
Dziś wstrzymuje oddech albo nie oddycham razem z Tobą dziś wielki dzień i wszystkie jesteśmy z tobą.emi2016 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Emi mam nadzieję że już odpoczywasz albo zaraz będziesz z malutką u boku
Edit. Trzymamy w takim razie kciuki bardzo mocno!!
Flower kciuki za piękne serduszko i dużego zarodkusia
Pasiasta dostałaś l4? Ja myślę że przy ospie dłuższe konieczne - rozsiewa się do zagojenia wszystkich strupków, a wiadomo jak rodzice, często puszczają tylko zaleczone dzieci i zaczyna się od nowa . Odczekałabym do ostatniego zdrowego dziecka i jeszcze z tydzien przynajmniej... ospa może być bardzo niebezpieczna dla dziecka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 07:29
-
nick nieaktualny