Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
troszkę mnie tu nie bylo, ale w miarę możliwości was na bieżąco nadrabiałam
Co do wartości glukozy po obciążeniu to Malka napisała dobre, najnowsze wytyczne
Myślałam, że tylko ja taki leniuch jestem ;p przez mdłości nie jestem w stanie ugotować obiadu mężowi i ciągle bym spała....
Jutro idę do znajomej dr żeby mi wystawiła skierowanie na badania na NFZ i może uda się podejrzeć w USG maluszka -
Gratuluję dziewczyny wszystkich bet i USG. Przepraszam że nie odnoszę się do wszystkich z osobna... Ale Rucola, Ty mi zapadlas w pamięć z tymi dwoma bąbelkami! Super
trzymam kciuki za bliźniaki
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane dziś mam lekarza o 20. Bądźcie ze mną. Największy problem to taki, że ja mam 0rh- a Mój Arh+. Robiłam współczynnik coombsa i nie wykryto przeciwciał u mnie.
Dziś się dowiedziałam, że w szkole panuje ospa. Jeszcze nie w mojej klasie, ale w innych klasach jest. Ja nie miałam w dzieciństwie ospy. Kiedyś za dziecka byłam szczepiona.. Hmm, co byście zrobiły? L4? -
pasiasta wrote:Kochane dziś mam lekarza o 20. Bądźcie ze mną. Największy problem to taki, że ja mam 0rh- a Mój Arh+. Robiłam współczynnik coombsa i nie wykryto przeciwciał u mnie.
Dziś się dowiedziałam, że w szkole panuje ospa. Jeszcze nie w mojej klasie, ale w innych klasach jest. Ja nie miałam w dzieciństwie ospy. Kiedyś za dziecka byłam szczepiona.. Hmm, co byście zrobiły? L4?
Myślę, że da L4.
U nas też jest podobnie z odczynnikami, ja mam Brh-, a M Brh+. -
nick nieaktualny
-
Pasiasta, najlepiej l4. To że się przechodziło albo było szczepionym nie oznacza całkowitej ochrony... Można złapać półpaśca
-
Ania, ale super! Taki maluszek, a tyle piekna!
Pasiasta, totalnie poproś o l4. Z ospą nie ma żartów, ona się zresztą długo wykluwa.
Rucola, pisałam na styczniowym wątku, ale napiszę też i tutaj: podwójne gratulacje!!! To się nazywa niespodzianka!Ania1003, mi88, Rucola lubią tę wiadomość
-
dziewczyny przyszłam się pochwalić, pierwszy raz od kąd jestem w ciązy nie spię popołudniu i uwaga gotuję zupę... teraz sie zastanawiam czy aby napewno wszystko jest w porządku z fasolem.. mdłości wieczornych też nie mam dziś..
za to brzuch mnie boli jak na okres..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 19:54
-
A u nas zaraza.. tzn. męża gorączka dopadła
śpimy w jednym pokoju. Mam nadzieję, że nas tym nie uraczy..
Zaliczyłam dziś pierwszą po porodzie wizytę u gina. Wszystko wygląda superendometrium cieniutkie - 2mm, jajniki czyste.
Krzywą cukrową wspominam miłoz tym, że ja miałam z dodatkiem soku z połowy cytryny. Smakowało jak taka trochę bardziej słodka lemoniada
Przez pierwszą godzinę wprawdzie musiałam siedzieć i nie ruszać głową, bo muliło, ale później już spoko. -
Anna Stesia wrote:Ania, ale super! Taki maluszek, a tyle piekna!
Pasiasta, totalnie poproś o l4. Z ospą nie ma żartów, ona się zresztą długo wykluwa.
Rucola, pisałam na styczniowym wątku, ale napiszę też i tutaj: podwójne gratulacje!!! To się nazywa niespodzianka!Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kochane ta baba w laboratorium mnie tylko nastraszyła tym glukometrem że wyszło jej 106 niby. Bo wyniki mam chyba dobre
Na czczo 80
Po 1 h 168
Po 2 h 127
A ja głupia bałam się zjeść moje kochane michałki które tak na mnie patrzyły pół dnia
Rucola co ja czytampodwójne szczęście ale extra
olik321, Lusesita, pilik, Rucola, Sarna84, aiwlys lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:dziewczyny przyszłam się pochwalić, pierwszy raz od kąd jestem w ciązy nie spię popołudniu i uwaga gotuję zupę... teraz sie zastanawiam czy aby napewno wszystko jest w porządku z fasolem.. mdłości wieczornych też nie mam dziś..
za to brzuch mnie boli jak na okres..ciesz się chwilą póki ich nie ma
olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Kochane ta baba w laboratorium mnie tylko nastraszyła tym glukometrem że wyszło jej 106 niby. Bo wyniki mam chyba dobre
Na czczo 80
Po 1 h 168
Po 2 h 127
A ja głupia bałam się zjeść moje kochane michałki które tak na mnie patrzyły pół dnia
Rucola co ja czytampodwójne szczęście ale extra
Badanie glukometrem wychodzi zawsze zawyżone. Ja miałam jakoś 110 a z krwi wychodziło 99. To tylko dla nich zabezpieczenie że po podaniu glukozy nie przejdziesz na tamten świat. Powyżej 125 nie robią dlatego krzywej.staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:dziękuję Ci bardzo!!! ale tak jak pisałam, lekarz ocenił szanse na bliźniaki na 50% bo według niego jeden z Maluchów to moze być pseudopęcherzyk, ale ja mu nie wierzę
Ja też mu nie wierzę!I nie przestaję trzymać kciuków za dwójeczkę. A co na to Twój M?
Kaczorka, trzymajcie się! Zarazy lubią sobie zimą szaleć, niestety