Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej troszkę mnie tu nie bylo, ale w miarę możliwości was na bieżąco nadrabiałam
Co do wartości glukozy po obciążeniu to Malka napisała dobre, najnowsze wytyczne
Myślałam, że tylko ja taki leniuch jestem ;p przez mdłości nie jestem w stanie ugotować obiadu mężowi i ciągle bym spała....
Jutro idę do znajomej dr żeby mi wystawiła skierowanie na badania na NFZ i może uda się podejrzeć w USG maluszka -
Gratuluję dziewczyny wszystkich bet i USG. Przepraszam że nie odnoszę się do wszystkich z osobna... Ale Rucola, Ty mi zapadlas w pamięć z tymi dwoma bąbelkami! Super trzymam kciuki za bliźniaki
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane dziś mam lekarza o 20. Bądźcie ze mną. Największy problem to taki, że ja mam 0rh- a Mój Arh+. Robiłam współczynnik coombsa i nie wykryto przeciwciał u mnie.
Dziś się dowiedziałam, że w szkole panuje ospa. Jeszcze nie w mojej klasie, ale w innych klasach jest. Ja nie miałam w dzieciństwie ospy. Kiedyś za dziecka byłam szczepiona.. Hmm, co byście zrobiły? L4? -
pasiasta wrote:Kochane dziś mam lekarza o 20. Bądźcie ze mną. Największy problem to taki, że ja mam 0rh- a Mój Arh+. Robiłam współczynnik coombsa i nie wykryto przeciwciał u mnie.
Dziś się dowiedziałam, że w szkole panuje ospa. Jeszcze nie w mojej klasie, ale w innych klasach jest. Ja nie miałam w dzieciństwie ospy. Kiedyś za dziecka byłam szczepiona.. Hmm, co byście zrobiły? L4?
Myślę, że da L4.
U nas też jest podobnie z odczynnikami, ja mam Brh-, a M Brh+. -
nick nieaktualny
-
Pasiasta, najlepiej l4. To że się przechodziło albo było szczepionym nie oznacza całkowitej ochrony... Można złapać półpaśca
-
Ania, ale super! Taki maluszek, a tyle piekna!
Pasiasta, totalnie poproś o l4. Z ospą nie ma żartów, ona się zresztą długo wykluwa.
Rucola, pisałam na styczniowym wątku, ale napiszę też i tutaj: podwójne gratulacje!!! To się nazywa niespodzianka!Ania1003, mi88, Rucola lubią tę wiadomość
-
dziewczyny przyszłam się pochwalić, pierwszy raz od kąd jestem w ciązy nie spię popołudniu i uwaga gotuję zupę... teraz sie zastanawiam czy aby napewno wszystko jest w porządku z fasolem.. mdłości wieczornych też nie mam dziś..
za to brzuch mnie boli jak na okres..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 19:54
-
A u nas zaraza.. tzn. męża gorączka dopadła śpimy w jednym pokoju. Mam nadzieję, że nas tym nie uraczy..
Zaliczyłam dziś pierwszą po porodzie wizytę u gina. Wszystko wygląda super endometrium cieniutkie - 2mm, jajniki czyste.
Krzywą cukrową wspominam miło z tym, że ja miałam z dodatkiem soku z połowy cytryny. Smakowało jak taka trochę bardziej słodka lemoniada
Przez pierwszą godzinę wprawdzie musiałam siedzieć i nie ruszać głową, bo muliło, ale później już spoko. -
Anna Stesia wrote:Ania, ale super! Taki maluszek, a tyle piekna!
Pasiasta, totalnie poproś o l4. Z ospą nie ma żartów, ona się zresztą długo wykluwa.
Rucola, pisałam na styczniowym wątku, ale napiszę też i tutaj: podwójne gratulacje!!! To się nazywa niespodzianka!Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kochane ta baba w laboratorium mnie tylko nastraszyła tym glukometrem że wyszło jej 106 niby. Bo wyniki mam chyba dobre
Na czczo 80
Po 1 h 168
Po 2 h 127
A ja głupia bałam się zjeść moje kochane michałki które tak na mnie patrzyły pół dnia
Rucola co ja czytam podwójne szczęście ale extraolik321, Lusesita, pilik, Rucola, Sarna84, aiwlys lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:dziewczyny przyszłam się pochwalić, pierwszy raz od kąd jestem w ciązy nie spię popołudniu i uwaga gotuję zupę... teraz sie zastanawiam czy aby napewno wszystko jest w porządku z fasolem.. mdłości wieczornych też nie mam dziś..
za to brzuch mnie boli jak na okres..olik321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Kochane ta baba w laboratorium mnie tylko nastraszyła tym glukometrem że wyszło jej 106 niby. Bo wyniki mam chyba dobre
Na czczo 80
Po 1 h 168
Po 2 h 127
A ja głupia bałam się zjeść moje kochane michałki które tak na mnie patrzyły pół dnia
Rucola co ja czytam podwójne szczęście ale extra
Badanie glukometrem wychodzi zawsze zawyżone. Ja miałam jakoś 110 a z krwi wychodziło 99. To tylko dla nich zabezpieczenie że po podaniu glukozy nie przejdziesz na tamten świat. Powyżej 125 nie robią dlatego krzywej.staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:dziękuję Ci bardzo!!! ale tak jak pisałam, lekarz ocenił szanse na bliźniaki na 50% bo według niego jeden z Maluchów to moze być pseudopęcherzyk, ale ja mu nie wierzę
Ja też mu nie wierzę! I nie przestaję trzymać kciuków za dwójeczkę. A co na to Twój M?
Kaczorka, trzymajcie się! Zarazy lubią sobie zimą szaleć, niestety