Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
reset wrote:Co? Pokazuj!
Ja szukam inspiracji na pierwszą rocznicę ślubu
Jak będę liczyć w tej kwestii na M. to dostanę np. nowe hamulce hydrauliczne do roweru (i choć są boskie i rzeźnickie, bo dostałam je dwa lata temu na walentynki to jednak teraz ja coś mu podrzucę do inspiracji;))
Hahaha! -
ja karmienie piersią wspominam źle, zarówno syna jak i córkę karmiłam baaaardzo krótko
sutki mi pękały i krew mnie zalewała, ból był tak okropny podczas karmienia że miałam wrażenie że wkładam te cyce do ogniska, nie pomagały, maści, wietrzenie, liście kapusty, smarowanie sutków mlekiem, nakładki - kompletnie nic. Psychicznie bardzo źle to zniosłam jak przeszliśmy na mm. Teraz chciałabym pójść do poradni laktacyjnej i baaaaaaardzo bym chciała aby tym razem się udało.
Flo też pamiętam doskonale Twój transfera już za chwileczkę będziesz tulić Szymka
Lunka czasem dobrze wyrzucić z siebie to co leży na sercu własnie "obcym" ludziom, przed nami nie musisz udawać ani niczego ukrywać a znamy się tu na tyle że nie sądzę aby ktoś próbował Cię oceniać, możesz liczyć na nasze wsparcie - pamiętaj :* :* :*
Luna1993, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset to tak na rozluznienie Ci powiem, że ja sobie właśnie dzisiaj kupię na imieniny (27.07 więc możesz wtedy testować
) przewody hamulcowe do golfa!
i cieszę się niezmiernie, że w zaistniałej sytuacji nie będę go sprzedawać
Flowwer, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Hahaha!
Tyle dobrego, że M. potrafi pomyśleć w tym o mnie i zamówił do hamulców pancerze do linek hamulcowych w białym kolorze, żeby mi pasowały do siodełka i amortyzatora
Luna1993 wrote:Reset to tak na rozluznienie Ci powiem, że ja sobie właśnie dzisiaj kupię na imieniny (27.07 więc możesz wtedy testować) przewody hamulcowe do golfa!
i cieszę się niezmiernie, że w zaistniałej sytuacji nie będę go sprzedawać
Niech Ci dadzą tyle frajdy, ile mi mojea Golfy są niezniszczalne, więc Twój pewnie Ci jeszcze będzie wiernie służył :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 09:51
Jeżowa lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lena - rozumiem Cię doskonale w kwestii karmienia. Sama mam obecnie kryzys, bo od 18 dni walczę z nawracającymi zastojami, które są bolesne i muszę przez ściągać pokarm o wiele częściej. Kiedy już wszystko pięknie działało, przyzwyczaiłam się do nocnych wstawań, wyrobiłam sobie nawyki, wpadła rutyna w myciu tych 1256 butelek dziennie, to nagle wszystko się posypało. W domu mam zapas MM i czasami kusi rzucić tym i przejść na mieszankę. A do tego syn potrafi mi 2-3 porcje z rzędu zjeść po 30-40ml ze 100ml porcji, a resztę wtedy muszę wylać. Ja tu nocą na zombiaka odsysam ile mogę, a ten z rozbrajającym uśmiechem wypycha jęzorem smoka.
I tylko odliczam dni do kolejnego celu. Obecnie to 4 mce (za 10 dni)
Achia - korzystałam z tej samej apki. Codziennie o 10:00 wiadomość od dziecka, super to było -
Luna kochanie, bardzo mi przykro, że coś się dzieje u Ciebie
co ten Twój mąż odwala... Mam nadzieję, że da się to jakoś rozwiązać, ale jeśli potrzebujesz czasu sama to wykorzystaj go jak najlepiej. Jesteś super mamą i Tosia na pewno niczego po Tobie nie zauważy, ale wygaduj się chociaż tutaj, bo to niedobrze tak tłumić emmocje, tylko wracają że zdwojoną siłą :*
-
nick nieaktualnySiedzę w poczekalni bo chce skierowanie na TSH i oczywiście jakiś buc musiał wejść między kolejką- o coś zapytać na sekundę (a sekunda dawno minęła). Trzeba mieć tupet żeby wleźć przed ciężarną.. bo nie mnie zapytał czy może wejść, ale pani która jest przede mną i owa pani się oczywiście zgodziła...
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry Dziewczyny!!!
Bajeczko, Flo, już Wam wczoraj policzyłam za dziśa ja z tym neoparinem to żartowałam, bo moje dni nie są policzone
Zastanawia mnie co u Phnappy, już jedna bliźniacza mama nam zwiała, oby to nie było jakieś fatum nad nami
Lunka kochana!!! Jak będziesz gotowa to pisz wszystko, od początku do końca. pamiętaj, forum nie ocenia, forum rozumiea czasem lepiej wyrzucić to, co nas trapi, przynajmniej ja tak mam...
Nika co do różnych bóli to ja niestety nie pomoge, bo mogę siebie uznać za specjalistkę od bólu bioder, bo męczą mnie okrutnie co noc, ale poza tym dolegliwości bólowych u siebie nie stwierdzam od poczatku ciąży, więc mądrzejsze koleżanki coś doradzą. Mozemy odliczać, ze zostaje Ci 7 dni do wizyty u mądrego doktorka#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, z tego co kojarzę (a pamięć mam dobrą raczej;)) to Phnappy jest na wakacjach
Rucola, summer86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziś mam magiczny dzień ciąży
333
ja taka trochę zaboboniasta jestem jeśli chodzi o numerologię
ciekawe jaką datę Lewcio sobie wybierze
Siwulec, Bajkaaa, Aga9090, Luna1993 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga9090 wrote:Aicha ja mam kontrolę u gina co z tym łożyskiem i krwiakiem. Miałam iść w środę ale chyba pójdę w poniedziałek, zawsze to 2 dni mniej stresu...
na pewno wszystko będzie dobrze
-
https://www.apart.pl/bizuteria/zloty-naszyjnik/25407
https://www.apart.pl/bizuteria/zloty-naszyjnik/27196
https://www.apart.pl/bizuteria/zloty-naszyjnik/23804
Coś z tego bym chciała
PS. Mam nadzieję że linki działająBocianiątko, Aga9090, Siwulec, olik321, pilik, Lunaris, Lusesita, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:dziś mam magiczny dzień ciąży
333
ja taka trochę zaboboniasta jestem jeśli chodzi o numerologię
ciekawe jaką datę Lewcio sobie wybierze
Bocianiątko, Aga9090, Achia, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Pewnie, jeśli te 2 dni nie robią różnicy (w sensie medycznym) to też bym poszła wcześniej
na pewno wszystko będzie dobrze
Achia lubi tę wiadomość
-
hehehe bajeczko nie wpadałam na taki pomysł, tzn że chce prezent za urodzenie Lewka
ale musze przyznać, ze to bardzo dobry pomysł
ja co prawda nie nosze biżuterii poza obrączka, ale coś tam wymyślę. Chociaż przyznam, ze biżuteria to najtrwalsza pamiatka, bo nie zażyczę sobie np torebki... hehehe to pewnie zażyczę sobie coś dla Lewcia
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021