Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za opinie. Juz zaznaczylam ze chce mieć wykonaną lewawywe.
Umarłabym ze wstydu gdybym sama odmówiła a później wyproznila się podczas porodu.
Inna sprawa gdy nie zdążyli mi zrobić,ale i tak miałabym dyskomfort psychiczny.
Człowiek to głupia istota,bo bou się czegoś czego nigdy nie przeżył (bez urazy, mówię tu o sobie). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lewatywa to chyba pestka
Podczas oczyszczania z resztek mięsa regularnie robiłam lewatywy
Nic strasznego!!! I nie wyobrażam sobie nie mieć lewatywy, chyba ze nie zdążę.... ale mam nadzieje, ze jednak zdążę
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:ja przy lewatywie zamiast płynu dostałam czopka,efekt też był natychmiastowy
Ostatnio lekarz wspominał że jesli pacjentka w dniu porodu wyróżniła się minimum 3 razy to nie robią lewatywy.
Ja powiem ze nie byłam w toalecie i chcę mieć zrobioną -
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Dziękuję za opinie. Juz zaznaczylam ze chce mieć wykonaną lewawywe.
Umarłabym ze wstydu gdybym sama odmówiła a później wyproznila się podczas porodu.
Inna sprawa gdy nie zdążyli mi zrobić,ale i tak miałabym dyskomfort psychiczny.
Człowiek to głupia istota,bo bou się czegoś czego nigdy nie przeżył (bez urazy, mówię tu o sobie).
wiem, wiem- mało realne ale się zdarza :p
Aga9090 wrote:Aicha tak, to prawda, wchodzą bez pukania....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 18:13
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Przybij piątkę! Mój tyłek też oglądało kilku proktologow! Ja całkiem wyzbyłam się godności w szpitalu. Nie dość, że oglądanie krocza na obchodzie jest dość upodlajace, to ciągle siedziałam tam z obnazonymi piersiami i wietrzyłam sutki. Najlepszą minę miał ksiądz, który przyszedł zapraszać na mszę
Aga9090, Achia, lamka, Anna Stesia, Phnappy, Karma88, JustynaG lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
https://www.gov.pl/cyfryzacja/dane-za-pierwsze-polrocze-2018-roku
Dziewczyny, tak w kontekście imion to jest zestawienie za pierwsze półrocze. Imię naszego synka też jest! Jest też 7 małych Lwów!
A z tym księdzem to myślałam, że padnę. On był bardziej skrępowany niż ja, było mi wszystko jedno. Tylko krótka wymiana zdań uświadomiła mi, jak odległy jest od życiowych spraw. -
Aga9090 wrote:Ewela ja miałam 3 razy, a teraz przy operacji nie zdążyli ale powiem szczerze, że po lewatywie dużo łatwiej Ci będzie w pierwszych dniach.
I to wcale nie takie straszne jest, tylko takie dziwne uczucie (nie będę tu szczegółów pisać)
Bo słyszałam, że można je zastosować zamiast lewatywy... -
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Nenusia, a czy orientujesz się czy te czopki glicerynowe dobrze działają?
Bo słyszałam, że można je zastosować zamiast lewatywy...
Edit: ale z reguły pomagają, spróbować raczej nie zaszkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 18:30
-
JustynaG wrote:Nenusia, a czy orientujesz się czy te czopki glicerynowe dobrze działają?
Bo słyszałam, że można je zastosować zamiast lewatywy...
Pytanie n8e do mn8e ale potwierdzę, działają. Do godziny jest dwojeczka, tak najczęściej w ciągu 15 minut. Dobrze je mieć i po porodzie, żeby sobie ułatwić co nieco. -
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:https://www.gov.pl/cyfryzacja/dane-za-pierwsze-polrocze-2018-roku
Dziewczyny, tak w kontekście imion to jest zestawienie za pierwsze półrocze. Imię naszego synka też jest! Jest też 7 małych Lwów!
A z tym księdzem to myślałam, że padnę. On był bardziej skrępowany niż ja, było mi wszystko jedno. Tylko krótka wymiana zdań uświadomiła mi, jak odległy jest od życiowych spraw. -
nick nieaktualny
-
Na mnie działają te czopki dosłownie kilka minut
Tu w szpitalu przed cc podają czopek rano tzn dają żeby samemu sobie włożyć bez pomocy położnej a przed SN robią lewatywe w pokoju przedporodowym i tam się jest samemu bądź z mężem czy kims tam i swoją łazienka więc wszystko się załatwia bez krepacji, ja też chcę mieć lewatywe hehe
Co do księdza to tu na patologii przychodzi ale nie kojarze czy puka ale raczej z komunia bo nie każda pacjentka może chodzić i dlatego myślę że on to robi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny