Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:To powiem tylko tyle, że wśród tych, które wymienialyscie jest imię mojego synka. Ale nie zdradzę, które. Trzeba zostawić trochę tajemnicy
Flowwer, my tu wszystkie ządne szczegółów!Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Flo ty lepiej opowiadaj jak się czujesz i czy już widziałaś się z Szymkiem
Powiem tak....
Mimo bólu jak wyjeżdżam z sali i takch tam to juz czyje się b.dobrze.
Szymka mam teraz przy piersiale jeszcze dużo przysypia.Phnappy, Aga9090, Siwulec, Achia, Anna Stesia, Rucola, lamka, Lunaris, Emiilka, -Mamunia-, Nadzieja22, Jeżowa, E_w_c_i_a, Bajkaaa, Lusesita, Lena21, KateKum, olik321, Karma88, Angelika83, KateHawke, Patrycja20, JustynaG, pawojoszka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dobra - potrzebuję porady - idziemy w odwiedziny do znajomych, i chcemy kupić coś na prezent dla nich i ich 1,5 miesięcznego synka.
Coś do 250zł - any ideas?
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunka czy Ty jestes Natalia?
Pocieszę Cię, ze mój emek w tym roku totalnie zapomniał o moich imieninach (pierwszy raz!!!), sama zresztą zapomniałam ^^Luna1993 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyLuna a pamięta kiedy masz? Bo uwierz ale do tego roku nie pamiętałam kiedy mój mąż ma imieniny. Okazuje się że w dzień matki a póki co miałam mieszane odczucia co do tego dnia -dopieto w tym roku zapamiętałam. Ale nie pamiętam imienin sióstr, bliskich znajomych- no za cholerę nie chcą mi wejść do głowy...
Więc może tak po prostu wyszło ..?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 19:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Natalia. Pamięta bo nawet jego matka do mnie dzwoniła z życzeniami
już na wszystko gdzieś, jak zawsze. Z resztą właśnie była u mnie babcia z kwiatkami to ciężko żeby nie ogarnął o co chodzi
No nic, znowu muszę zamówić pizze na pocieszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 19:39