Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia, jeśli to któreś z imion które tu padło to nie wiem czemu ludzie się czepiają..
Swoja drogą chyba jeszcze trochę mi budyniu ciążowego zostało w głowie, bo dłuższą chwilę zastanaeiałsm się czemu tylko dwóch chłopców dostało na imię Wojtek
U mnie w rodzinie nie obchodzi się imienin i dlatego ciężko mi zapamietac kiedy ktoś znajomy ma.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ktoś z owufriend powinien pomyśleć o tym, żeby przycisk anuluj nie był obok wyślij. Właśnie skasowałam cały długi post
FLO GRATULACJE!
Amal, przykro mi, że tak się to w końcu skończyło. Będę trzymać za Ciebie kciuki, żeby jak najszybciej Ci się w życiu poukładało. Dasz radę!
Summer ja dzisiaj z Felą była na spacerze w samym bodziaku z krótkim rękawem, a i tak się mała zgrzała. Czapeczki zakładam tylko w ostateczności jak mocniej wieje.
Lena, ja nie będę brać antyków. Jak już będzie tak daleko to będziemy stosować prezerwatywy.
AnnaStesia, najważniejsze, że Wam się imię podoba, ale jeśli to jest któreś z tych co dziewczyny wymieniały to wszytskie są fajne. Nie ma tam dla mnie żadnego złego/dziwnego/brzydkiego imienia.
U nas na oddziale położniczym chodził ksiądz, ale nie wchodził na salę tylko z za drzwi pytał czy komunię chce ktoś przyjąć. Więc myślę, że ok.
A jeśli chodzi o kolejne dzieci to mój emek wczoraj powiedział, że jest tak fajnie, że za dwa lata dobrze żebym urodziła rodzeństwo dla Feli. I ja się z nim w sumie zgadzamjak wrócę do pracy to możemy zacząć starania
Wywoływanie porodu przed czasem domowymi sposobami podziała tylko, jeśli organizm jest gotowy na poród. U mnie nic nie zadziałało. Nawet szpitalne sposoby ledwo podziałały. Balonik, dwa dni oksy a i tak akcja szła marnie. Jak tylko odpinali kroplówkę to skurcze ustawały, a robili to często, bo Feli tętno spadało. Lekarz stal nade mną prawie cały poród bo było ryzykownie i mogło się skończyć cesarką na cito.
Fela dzisiaj jest nieodkładalna. Trzymam ją na rękach dosłownie cały dzień. Nie licząc godziny spaceru do południa. I tak mnie grzeje tym swoim ciałkiem w ten upał! Masakra! Ale taka słodka przy tym jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 20:04
Rucola, Aga9090, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flower gratulacje
Mamusia pełnym cycem
Lunka wszystkiego najlepszego z okazji imieninmoże i ja zamówię sobie pizzę z okazji Twojego święta- muszę mieć jakąś wymówkę
Anna Stesia żadne z wymienionych imion nie jest ani brzydkie ani dziwne. Chciałabym mieć jakieś oryginalne a tu wszystko co mi podchodzi to te najbardziej popularne!
Summer pewnie tylko dlatego 2 Wojtki że góruje jednak forma Wojciech -to moje ulubione (poza Arielem) imię ale w rodzinie mam 2 Wojtków i nie bardzo wyrażają zgodę na powielanie
chcę to uszanować.
co do "dwójeczki" to wierzcie mi że to była największa trauma mojego porodu! i to 3xwstyd, zażenowanie i psychiczna spinka mimo że sama jestem pielęgniarką i basen to codzienność. Nikt mi lewatywy nie proponował i nie zrobił. Nie sądziłam że tak to wygląda jak się rodzi. Teraz na 100% zrobię sobie w domu (albo czopek) a jak nie zdążę to w szpitalu będę chciała koniecznie!
Luna1993, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Luna najlepszego imieninowego, żeby eMek się ogarnął a serduszko Zuzi wyzdrowiało
bądź szczęśliwa :* :* :*
na marne pocieszenie - ja mam imieniny 6 dni po urodzinach i jak już ktoś zapamiętał i zadzwonił to życzenia były takie "tego samego co parę dni wcześniej"
dlatego moim dzieciom starałam się tak dobrać imiona żeby imieniny były w bardziej odległym terminie
Rucola, Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lunka, wszystkiego najlepszego kochana
mąż Ci nic nie kupił, ale ja Ci mogę zadedykować mój "obraz" - okropnie brzydki, ale namalowany z dużą ilością śmiechu i dystansu do mojego braku talentu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fd3f322e5dc.jpg
Ku pokrzepieniu duszAchia, Siwulec, Kaczorka, blue00, Aga9090, Amal, Phnappy, Lunaris, lamka, malka, Anna Stesia, Rucola, Bajkaaa, Nadzieja22, KateKum, Lena21, olik321, -Mamunia-, Lusesita, Emiilka, Izape_91, Angelika83, KateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Jezowa ja nie jestem żadnym krytykiem sztuki, ale mi się ten obraz bardzo podoba
Chciałabym mieć taki brak talentu :* -
Luna, sto lat zdrowka i najważniejsze, żeby serduszko Zuzi szybko wyzdrowialo
U mnie imieniny 4 miesiące po urodzinach, ja obchodze, zawsze to kolejny powód do życzeń, prezentów i czucia się lepiej jak ktoś o tobie pamięta.. U mnie w rodzinie zawsze się obchodziło.. Np Nadia ma imieniny 1 sierpnia, to zaraz.. Muszę z tej okazji zjeść coś specjalnego, tylko nie wiem co..
U mnie sytuacja taka że mąż przyszedł, przeprosił za wczoraj ze źle się czuł i wyladowal się na mnie a ja zamiast to zauważyć tylko dolewalam do ognia aż w końcu nagadal co nagadal, ale ze to było w nerwach bo mnie kocha i nie chce żebym wyjeżdżała.. I że już ma zorganizowane pieniądze za szpital na poród, i nie chce żebym sama małą wychowywała z dala od niego.. No i nie wiem... Może pomyślę przez noc co robić.. -
nick nieaktualny