Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:AnnaStesia kiedyś czytałam artykuł właśnie o księdzach któzy łazą po salach poporodowych, bez pukania, bez pytania. i zastanawiałam się czy to prawda
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Prawda i jawe na ktg wchodzi jak kocieta w samej bieliżnie, ja byłam zbulwersowana.
-
nick nieaktualnyAchia wrote:no powiem Wam że zaczynam być przerażona... na ktg??? nie mieści mi się to w głowie. pomija fakt,że nie każdy jest wierzący tak? ale to jakby szczegół w tym wszystkim i w tym jakie to jest nieodpowiednie i nie na miejscu kurczę
-
nick nieaktualnyDużo jest ładnych imion wśród tych, które nosi dwóch chłopców. Mi się bardzo podoba np. Aureliusz, Alen, Manuel, Romuald, Sobiesław, Modest.
Dominik cholera chyba coraz bardziej popularne, chyba muszę zmienić na Dominic.Achia, Siwulec, Aga9090, Anna Stesia, Lunaris, Emiilka, Nadzieja22, Lusesita, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Kurde, czarnuchy wchodzą wszędzie gdzie chcę, oczekują lepszego traktowania i ogólnie wszystko im wolno. Nie zgadzam się na to. jak będę w szpitalu to sobie zastrzegę, ze nie życzę sobie, zeby jakiś ksiądz oglądał moją niedyspozycję a jak wlezie, to ich pozwę. Trzeba ukrócić tej czarnej mafii samowolę.
Nie przepadam za księżmi i absolutnie nie łączę ich z Bogiem, w którego wierzę.Aga9090, Karma88 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOskar też jest wysoko na liście :p pokaże mężowi tą listę ale wiem że na nic nie zmieni imienia
RUCOLA-serio? Twoja mama zapisała Idzi(w ogóle skąd takie imię jest?)zamiast Lew?czy tu jakaś literówka się wkradła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 19:03
lamka lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Oskar też jest wysoko na liście :p pokaże mężowi tą listę ale wiem że na nic nie zmieni imienia
RUCOLA-serio? Twoja mama zapisała Idzi(w ogóle skąd takie imię jest?)zamiast Lew?Achia lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
A co do imienia, to ja typuję Oresta, Oktawiana albo Wawrzyńca
Anna Stesia jestem chociaż blisko?
Jesli to z listy od nenusi to na pewno nie trafiłam, ale te imiona sa całkiem spokomi się podobaja....
Z Twojej listy Nenusia jest 7miu LwówWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 19:09
Aga9090 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Mój eMek wymyślił Nikodem - kompletnie mi to imię nie pasuje
a moja propozycja Borys nie pasuje eMkowi
jak będzie chłopak to będzie wielka dyskusja
-
To powiem tylko tyle, że wśród tych, które wymienialyscie jest imię mojego synka. Ale nie zdradzę, które. Trzeba zostawić trochę tajemnicy
Flowwer, my tu wszystkie ządne szczegółów!lamka, Aga9090, Achia, Rucola, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Oskar też jest wysoko na liście :p pokaże mężowi tą listę ale wiem że na nic nie zmieni imienia
RUCOLA-serio? Twoja mama zapisała Idzi(w ogóle skąd takie imię jest?)zamiast Lew?czy tu jakaś literówka się wkradła?
Idzi super imię! Całkiem prawie przepadlo, a szkoda, bo z tradycjami. We Francji ciągle popularne, sama znam jednego Gilles'a -
nick nieaktualny