Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Dziewczyny- a czy twardy brzuch to zawsze oznacza że coś jest nie tak? Łykam magnez, nospe, luteinę. A i tak czasami robi się twardy. A może po prostu tak czasem z każdym ciążowym brzuchem bywa? Głupieje już czasami od tego wszystkiego..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 22:53
-
Dzięki Dziewczyny. Już zaczełam panikować, ze pokój nie jest gotowy, że jeszcze to, tamto i sramto. hehehe ale mam jeszcze sporo czasu
mam nadzieję!!!!
agulineczka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Sanka, gratuluje synka!
Dziewczyny, my wczoraj totalnie spontanicznie kupiliśmy większość mebli do pokoju MalutkiejPojechalismy do IKEI tylko się rozejrzec, ale zaskoczyla nas promocja na raty 0% od wczoraj i tym sposobem się skusiliśmy
Mąż też dwa dni temu malował pokój więc w dwa dni mamy praktycznie zrobiony pokój z graciarni! I to wcale nie planowo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f78134d3a171.jpg
Jeszcze nie wiemy gdzie co będzie stalo i brakuje jednej szuflady w szafie (front stoi na ziemi, stad ta szpara), ale jak to wszystko juz cieszy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 23:41
Nadzieja22, agulineczka, Aga9090, Phnappy, Jeżowa, pilik, Flowwer, Lunaris, olik321, Lena21, Karma88, veritaserum, Izape_91, Bajkaaa, Lusesita, Patrycja20, Rucola, Kaczorka, Siwulec, lamka, blue00, Minie Black, Kargo31, Bocianiątko, KateHawke, Yoselyn82, Achia, emi2016, Angelika83, -Mamunia-, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Ja po dziesiejszej wizycie. Coreczka wazy juz 670g i tym razem wyszlo, ze jest mlodsza o prawie 5 dni (do tej pory byla starsza niz wskazywala data om). Lekarz poki co powiedzial, ze sie niczym nie przejmujemy, bo na tym etapie az tak się nie patrzy na wagę, no chyba, ze bylaby mocno poza norma. Poza tym dzisiaj wyjatkowo wizyte mialam w innym gabinecie, usg wykonywane na innym sprzecie, wiec tym bardziej. Ja sama od ostatniej wizyty nic nie przytylam, bo jak jest tak goraco to sie i jesc nie chce. Mimo tego od poczatku ciazy do teraz mam juz +5kg.
Tetno w porządku, ilosc wod tez, ulozona poprzecznie - stad ruchy odczuwane nisko. Szyjka ponad 5cm, wiec super.
Zmienil mi żelazo, bo nie do konca podobala mu sie moja morfologia. Toxo na szczescie ujemne. Na mocz dostalam zuravit i skierowanie na powtorzenie badania.
To tyle w skrocieAga9090, Phnappy, Nadzieja22, admiralka, Flowwer, Lunaris, olik321, Lena21, Karma88, Bajkaaa, Lusesita, Patrycja20, Rucola, Kaczorka, Siwulec, Minie Black, Jeżowa, KateHawke, Yoselyn82, Achia, JustynaG, Angelika83, -Mamunia- lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Admiralka super, dojda dodatki i bedzie pieknie
wiem jak to cieszy, jak urzadzalam pokoj synka
teraz dla corci tez bym urzadzila, ale raz, ze mamy 3 sypialnie ( jedna nasza, druga synka a trzecia robi za gabinet, bo jest nam potrzebne miejsce do pracy przed kompem) i brakuje czwartej, dwa z doswiadczenia wiem, ze z takiego pokoju dziecko zaczyna później korzystac - my glownie tam trzymalismy ubranka no i przewijak taki regal z ikei, ktory swietnie sie sprawdzal. Dopiero od niedawna syn spi sam w swoim pokoju i zaczyna sie tam bawic, bo do tej pory okupowal duzy salon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 23:52
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Flo jak się masz? jak Szymek? wyszliście do domu?
Widzę Cięna lajkach!
YOSku wywołujemy Cię- wszystko ok?
Znowu pobudka nocna ale chociaż pospałam 4h ciągiem... pora więc na kolację(śniadanie?). Aga na pasikonika potrzebny agent specjalny- kot :] mogę użyczyć do schwytania przestępcy radzę tylko zdjąć firanki
Z wczorajszych postów tak w wielkim skrócie ale wyłapałam:
-cudnego Franiai anemię trzeba by zapytać pediatrę jednak albo zadzwonić do położnej, nie znam się na anemii u dzieciaczków
-Minie jak się czujesz? przeszło Ci trochę czy jeździłaś na IP się dowodnić?
- Patrycja a czemu zamknęli u Was gin i porodówkę ?
u mnie na szkole rodzenia wczoraj była taka integracja (kto co robi jak się nazywa gdzie planuje rodzić); jest nas ponad 20 i wszystkie będziemy w tym samym szpitalu! coś czuję że w grudniu będzie mega tłoczno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 03:42
-
Lunaris zazdroszczę spania 4h pod rząd! Nie pamiętam kiedy mi się to ostatni raz zdarzyło! Ale teraz jest przyjemnie, nawet da się oddychać więc nie narzekam:)
Flo I Yos dajcie znać co u Was..
My dzis wizytujemy o 16 już nie mogę się doczekać. Moze w końcu czegoś się dowiemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 06:03
Rucola, admiralka lubią tę wiadomość
-
Szkoda że tylko 4h
przydało by się dłużej -jest mi duszno ale chyba nie z upału tylko z anemii, ciężko oddychać i mam wrażenie jak by ktoś mi kamień położył na klatce. Muszę sprawdzić koniecznie po weekendzie!
Kciuki za wizytę!olik321 lubi tę wiadomość
-
A ja nakarmiłam bąbla i on już smacznie spi a ja zasnąć nie mogę
chyba przeżywam już wizytę u pediatry...
Yos i Flo lajkuja wiec pewnie nie nadążają na bieżąco za forum jak ja czasemciężko coś napisać jak się przeczyta 10 stron a nie jest się Reset, która wszystko pamięta (
) tylko niewyspana mamą
reset, Bajkaaa, Rucola, Aga9090, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry. Wreszcie jest przyjemnie na dworzu. Szkoda, ze tylko przez chwile, ale zawsze mozna przewietrzyc dom takim chlodniejszym powietrzem.
Admiralka ten przewijak macie tez z Ikea? Nie mialam na niego pomyslu, ale chyba bede musiala tam sie wybrac za jakis czas.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lunaris a co łykasz na anemie? Mnie hemoglobina nie chciala rosnąć od 2 miesięcy i dopiero 3 rodzaj żelaza coś zdziałał plus duże ilości wołowiny i cielęciny. Wyszlam na poziom 12,3 i jestem cała happy
Lena o której macie wizytę?
Będziemy wszystkie mocno trzymac kciuki za Frania:)
U mnie już pralka chodzi od rana A ja nos w książce:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 06:27
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Dziś mija równy rok od pozytywnego testu - bladej drugiej kreski w 24dc
A teraz leży obok mnie mała gadułaPatrycja20, Bajkaaa, Rucola, olik321, Kaczorka, summer86, Karma88, Aga9090, Jeżowa, pilik, KateHawke, Lena21, JustynaG, Phnappy, Nadzieja22, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Wpadłam tylko powiedzieć, że Was czytam i kibicuję, a mniej się odzywam, bo mi wszyscy z pracy wyjechali i jestem sama w kancelarii, a u klientów akurat same pożary do gaszenia plus trochę mnie podlamaly ostatnie wiadomości w temacie starań i dlatego jeśli znajduje chwilę to staram się planować wakacje, robię listy co spakować, łażę po sklepach (wczoraj kupiłam kombinezon, taki trochę plażowy, za 20 zł) i szukam sił na dalszą walkę
Miłego dnia! Od jutra ponoć ma być ciut chłodniej...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzień dobry dziewczyny
Został 1 dzień do donoszonej ciąży
U mnie wczoraj trochę zakręcony dzień na oddziale był, dziś już będzie spokój ale ogólnie wam powiem że szpitale ponoć przepełnione są...
A tak w ogóle to miałam po raz kolejny erotyczny sen hehe masakra tzn fajny był ale szkoda że to sen i że jestem w szpitalu heheeh
Co do spania 4 godz pod rząd to u mnie kiepsko z tym bo mój pęcherz nie wytrzymuje tyle ale natura to obmyslila dobrze bo lada moment będzie trzeba wstawać ale nie s powodu pęcherza a z powodu bardziej przyjemnego
Co do upałów to fakt cieszę się trochę że dalej jestem w dwupaku bo mogę być w klimie a po urodzeniu jest się w sali bez klimy także... Noczekam na godz w
Pięknego piateczku wam życzęKaczorka, Siwulec, summer86, Karma88, admiralka, KateHawke, Achia, Lena21, Nadzieja22, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Olik, w tym cyklu raczej owulacji nie będzie, więc przekaz Marcelowi, że organizm e-ciotki leci w kulki i niech się na mnie już nie ogląda, tylko wychodzi
Lecimy do Turcji. Ja w tym roku, po egzaminach, po całym tym stresie staraniowym nie miałam weny, by organizować coś na własną rękę, więc fru na all inclusive. Choć pewnych rzeczy się człowiek z charakteru nie pozbędzie i już obczajam wypożyczalnie aut, by pojeździć na miejscu i zobaczyć coś lokalnegono i Młoda nigdy na all inclusive nie była, a ciągnie ja trochę do takiego "luksusu", więc fajnie będzie patrzeć na jej radość i emocje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 07:12
olik321, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset polubiłam za wakację. Byłam w Turcji z 6 lat temu i było extra. Dobre jedzenie ( ostre, a Ty też jesteś fanką) i wtedy było niedrogo.
Odstresuj się i wybaw, należy Ci się. A potem będziesz miała nowe siły do działania!
Dziewczyny sprawdziłam właśnie pogodę i od jutra niby 2 stopnie chłodniej.. ale w środę we Wro w cieniu 34 stopni juhuh!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 07:21
-
dzień dobry
BAJKA aaaaaaaaaa 1 dzień
Olik kciuki za wizytę
Lena udanej wizyty
miłego dnia Kochane