Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam na normalnym, dlatego jak zaczęłam na nim rodzić to musieli mi ręcznie nogi trzymać w górze.Aga9090 wrote:Cesarke robią na stole innym niż ten co Lunaris pokazała (na takim miałam teraz operacje). Do cesarki są nogi rozłożone (prawie jak na fotelu ginekologicznym)
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ff6ad12cf3e.jpg
Niby taki jest do CC. Może i taki był, choć jak siedziałam na nim do znieczulenia, to szczegółów nie widziałam. A nogi w czasie operacji leżały płasko
Lusesita - w tym szpitalu gdzie rodziłam to zawsze po znieczuleniu zakładają.
Jak miałam tam laparo, to założyli jak już spałam
tak na żywca to musi być nieprzyjemne..
A golenie odprawiałam sama kilka godzin wcześniej
może dlatego akurat w ten dzień Alutka postanowiła wyjść na świat :p troszkę ją zgniotłam..
-
Wreszcie truchtam sobie do domku
na obiadek
olik321, nick nieaktualny, Karma88 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny ogarnęłam chałupę na błysk ( 2 pokoje, kuchnia i łazienka, ale srogo zapuszczone ),zrobiłam mega zakupy, upiekłam ciasto, zrobiłam obiad ( krem z soczewicy z ziemniaczkami zapiekanymi z cebulką), wykąpałam się, zaraz maluję ryjka i spowrotem do kuchni, szykować koreczki
No i mogę przyjmować gosci
Nadzieja22, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyU mnie pulpety w sosie pomidorowym tak już bulgotają, że okap do mycia

Olik! Ja zapomniałam, że kurczaka w piekarniku można robić
a przecież za czasów pracy to było moje popisowe samorobiace się danie
dziękuję za przypomnienie! Już wiem co małż będzie jadł jak wpierdzieli cały rondel pulpetów!
Co do fotela/stołu to ja miałam taki jak Kaczorka wrzuciła. Najlepsze bylo, że jest on po skosie i ciągle się kłócilam z personelem, że jak mi dziecko wypadnie z boku to ich pozwe
dziwne uczucie spadania/zjezdzania
Rucola, podziwiam, ja dalej patrzę na pranie dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 15:47
Izape_91, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam na szczęście gulasz z wczoraj
Nawet kaszy na tyle dużo ugotowałam.
Jea moja glukoza na czczo to 82
Zaraz się skicham ze szczęścia
Moczyk chyba troszkę słabo, bo bakterie liczne, a fosforany dość liczne. Poczekam na resztę wyników i skontaktuję się z ginem.
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Minie to się wymienimy, bo ja dziś kupiłam mielone na pulpety w sosie koperkowym, jutro rano będę robić ;p
A na czwartek / piątek co planujesz haha?
Rucola wow ja dziś umyłam się, ubrałam i byłam w sklepie oddalonym o jakies 300m ;p
nick nieaktualny, Karma88, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
A ja kebaba musze zjeść
olik321, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadzieja22, Lusesita, Emiilka, KateHawke, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyA mi się nie chce jeść :p pytam męża czy może jezioro a on co tak nagle mogę jechać :p no nie wiem czy mogę, ale jak pomyślę o zanurzeniu się w przyjemnej wodzie... Jakoś poczekamy do piątku, choć w weekend nad jezioro pchać mi się nie będzie chciało, bo nie lubię tłumów :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny