Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga9090 wrote:Cesarke robią na stole innym niż ten co Lunaris pokazała (na takim miałam teraz operacje). Do cesarki są nogi rozłożone (prawie jak na fotelu ginekologicznym)
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ff6ad12cf3e.jpg
Niby taki jest do CC. Może i taki był, choć jak siedziałam na nim do znieczulenia, to szczegółów nie widziałam. A nogi w czasie operacji leżały płasko
Lusesita - w tym szpitalu gdzie rodziłam to zawsze po znieczuleniu zakładają.
Jak miałam tam laparo, to założyli jak już spałamtak na żywca to musi być nieprzyjemne..
A golenie odprawiałam sama kilka godzin wcześniejmoże dlatego akurat w ten dzień Alutka postanowiła wyjść na świat :p troszkę ją zgniotłam..
-
Wreszcie truchtam sobie do domku
na obiadek
olik321, Aga9090, Karma88 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziewczyny ogarnęłam chałupę na błysk ( 2 pokoje, kuchnia i łazienka, ale srogo zapuszczone ),zrobiłam mega zakupy, upiekłam ciasto, zrobiłam obiad ( krem z soczewicy z ziemniaczkami zapiekanymi z cebulką), wykąpałam się, zaraz maluję ryjka i spowrotem do kuchni, szykować koreczki
No i mogę przyjmować gosci
Nadzieja22, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyU mnie pulpety w sosie pomidorowym tak już bulgotają, że okap do mycia
Olik! Ja zapomniałam, że kurczaka w piekarniku można robića przecież za czasów pracy to było moje popisowe samorobiace się danie
dziękuję za przypomnienie! Już wiem co małż będzie jadł jak wpierdzieli cały rondel pulpetów!
Co do fotela/stołu to ja miałam taki jak Kaczorka wrzuciła. Najlepsze bylo, że jest on po skosie i ciągle się kłócilam z personelem, że jak mi dziecko wypadnie z boku to ich pozwedziwne uczucie spadania/zjezdzania
Rucola, podziwiam, ja dalej patrzę na pranie dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 15:47
Izape_91, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam na szczęście gulasz z wczoraj
Nawet kaszy na tyle dużo ugotowałam.
Jea moja glukoza na czczo to 82Zaraz się skicham ze szczęścia
Moczyk chyba troszkę słabo, bo bakterie liczne, a fosforany dość liczne. Poczekam na resztę wyników i skontaktuję się z ginem.
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Minie to się wymienimy, bo ja dziś kupiłam mielone na pulpety w sosie koperkowym, jutro rano będę robić ;p
A na czwartek / piątek co planujesz haha?
Rucola wow ja dziś umyłam się, ubrałam i byłam w sklepie oddalonym o jakies 300m ;pMinie Black, Karma88, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
A ja kebaba musze zjeść
olik321, Minie Black, Aga9090, Nadzieja22, Lusesita, Emiilka, KateHawke, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyA mi się nie chce jeść :p pytam męża czy może jezioro a on co tak nagle mogę jechać :p no nie wiem czy mogę, ale jak pomyślę o zanurzeniu się w przyjemnej wodzie... Jakoś poczekamy do piątku, choć w weekend nad jezioro pchać mi się nie będzie chciało, bo nie lubię tłumów :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny