Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8dddea36b8a8.jpg
A ja dzisiaj sprezentowałam sobie taką sukienkęoczywiście to model maxi do ziemi ale przy moich gabarytach chyba nigdy nie będzie mi dane takiej mieć...
Patrycja20, KateHawke, reset, Sarna84, StaraczkaNika, olik321, Achia, Yoselyn82, JustynaG, Lusesita, Anna Stesia, Rucola, Tosia2323, -Mamunia-, Kaczorka, Lunaris, Nadzieja22, Luna1993, pilik, Flowwer, Lena21, Emiilka, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Sanka, czemu mi się wydawało, że jesteś kręconą szatynką?! Kurczaki no, pewnie tak sobie ubzdurałam.
Bardzo ładna sukienka. Nie pomyślałabym że miała by być innej długości - tak dobrze wygląda.
I brzuszek też masz taki zgrabny. Ja to przy Was się zastanawiam, czy z moim wiszącym kwadratem jest wszystko ok. Ale ponoć liczy się tylko wnętrze...
Vivanilka, i jak? I jak???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 16:46
Sanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamy furę dla Oskara
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65072ef54c72.jpgYoselyn82, reset, lamka, Lusesita, Amal, JustynaG, StaraczkaNika, Sarna84, Anna Stesia, Rucola, Karma88, Vivanillka, Bocianiątko, -Mamunia-, Jeżowa, Patrycja20, Kaczorka, MamaFabianka, Lunaris, Nadzieja22, Luna1993, pilik, Angelika83, olik321, Flowwer, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Iza bardzo mi przykro;-( wiem że nic nie daje ukojenia w takiej sytuacji;-(ale myśl teraz o sobie,że niedługo zobzczysz jeszcze raz II
-
No my już po wizycie. Dzidziuś zdrowy. Machal rączkami i nóżkami. Wszystko w porządku. Cale 63mm człowieka
a tu ssie paluszka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b756c528453c.jpgAchia, Malgonia, -Mamunia-, StaraczkaNika, KateHawke, summer86, JustynaG, Yoselyn82, Jeżowa, Patrycja20, Tosia2323, lamka, Kaczorka, Anna Stesia, Rucola, MamaFabianka, Lunaris, Nadzieja22, Lusesita, pilik, Sarna84, Angelika83, olik321, agulineczka, Flowwer, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia- ten model X-Landera to była moja miłość. Chodzi głównie o spacerówkę. Najlepszy na trudny teren mimo że twardy.
I przepraszam że tak wpadam ale TERRORYSTA nasz mały daje do wiwatu za 10
Dzisiaj była u nas fizjoterapeutka i naprawiła nam dziecko (tfu tfu).
I z tego względu pytanie.
CZY TEN TULIK tutaj na forum jest jeszcze dostępny na sprzedaż czy ktoś go już zaklepał? Chyba rozwiązuje nam to problem z nadpobudliwością Oskara... dzisiaj podziałał otulacz tylko jest za mały. A kokon też się jak widzę sprawdzi i może odzyskamy chwilę wolności... -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Mamy furę dla Oskara
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65072ef54c72.jpg
My patrzyliśmy ostatnio na x-lander x- pulse, ale za dużo wtedy obejrzeliśmy na raz i nie wiem, czy był podobny, chyba tak... -
nick nieaktualnySama gondola nie jest nawet ciężka,a stelaż juz trochę tak,ale jest solidny,i pani mówiła,że łatwo nim zjeżdzać po schodach po prostu i dziecko tego nawet nie odczuwa. ona tak robiła, nawet jeśli miała zakupy.i faktycznie, przez to że jest mocny to spróbowalismy po schodach i było całkiem też wygodnie i pewnie będę tak czasem praktykować.
a model x lander rockyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 17:42
-
Ania1003 a co myślisz o wózku ABC Design Salsa 4? Mężowi się strasznie spodobał, ja też widzę sporo plusów, ale cholernik wcale nie jest taki lekki jak bym chciała. Ale może jednak warto?
-
nick nieaktualnyAchia to X Lander Xa- Rocky to z tego co pamiętam kolor(?).
Już ich nie produkują. Są jeszcze te modele do kupienia tylko nie wiem jakim cudem. Mówię o nowych wózkach. Skończyli ich produkcję gdzieś w 2010r. Potem jako ulepszenie tego modelu wszedł Move. Ale już takie solidne one nie są.
Możesz poszukać gdzieś na modelu daty produkcji jeśli chciałabyś wiedzieć.
To tak tylko dla ciekawości.
Na pewno jest ciężki ale spacerówka będzie dobra i dla trzylatka. -
nick nieaktualnyNa torbie jest napisane Rocky to myślałam że to model :p
Nie, nie jest mi potrzebna nazwana move też zerkałam ale tak właśnie mi się wydawało że nie jest aż tak solidny. No zobaczymy czy później jego ciężar nie będzie mnie denerowal
ale grunt że będzie mógł stać na parterze.
Babeczka dała nam też fotelik maxi Cosi co miała razem w zestawie ale nie planuje go używać i nie wiem co z nim zrobić :pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 18:11
-
nick nieaktualny
-
Achia, jak nie wiesz co zrobić to wystaw na olx i będziesz mieć na jakąś inną pierdołę dla dzieciątka
-
nick nieaktualnyMy już po wizycie.
Mała rośnie szybko, wg wymiarów i główki i brzuszka termin na 29.12... Wg nóżki 30.12. No cóż, chyba bardzo chce być dzieckiem z 2018?
Fika pięknie, waży juz 289g.
Ja dostałam banalna słoiki, bo szyjka skrócila się z moich 6 cm na 4.8 cm.
Moja córka twarzy nie pokaże, ale krocze i nogi to z każdej strony, tak więc wrzucam zdjęcie nóżek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f37f93680501.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 18:47
summer86, Patrycja20, Bocianiątko, Achia, Tosia2323, JustynaG, KateHawke, lamka, kania85, Nadzieja22, Lunaris, Luna1993, Lusesita, pilik, Angelika83, Sarna84, Flowwer, Lena21, Emiilka, Jeżowa, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny