Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie, 4.8cm to i tak piękna szyjka
Co nie zmienia faktu, że jeśli masz ochotę dać sobie bana na słoiki to proszę bardzo! Masz prawo do relaksu i odpoczynku.
Achia, sprawdź po ile chodzą w necie i wystaw. Nawet jakbyś miała dostać 50zł to lepiej mieć niż nie miećSzczególnie jeśli nie potrzebujesz tego produktu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie, dlatego masz przyzwolenie na bana na słoiki
Trochę odpoczynku Ci nie zaszkodzi.
Ale szyjka nie musi rosnąćW końcu chcesz chyba urodzić w terminie.
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nika chyba rzeczywiście wyobrażenie
fakt że jeszcze do tej pory nie wrzucałam zdjęcia całej siebie, choć akurat kiedyś chyba na jednym miesięcznym wątku wrzuciłam zdjęcie od fryzjera - miałam na nim długie, proste i w takim miodowo-orzechowym blondzie włosy. Naturalny mam ciemny blond i całkowicie proste
A sukienka sięga mi jakieś 10-15 cm nad kostki, akurat tyle o ile jestem za duża
Brzuch mam i tak jakiś bardzo duży, znacznie szybciej mi wyskoczył niż w ciąży z Alicją. Taki jak tu na zdjęciu miałam dopiero gdzieś w 25-26tc. A w terminie porodu wszyscy myśleli że dopiero za 2 miesiące rodzę. No ale u mnie wszystko zupełnie inaczej się rozkłada, dziecko miałam standardowe a matka mocno niestandardowa to i dużo miejsca miałoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 19:43
-
Zbieram koszyk wyprawkowy dla mnie i małej.. Nie wiedziałam że temat np podkładów poporodowych jest tak skomplikowany
wielka podpacha a taki wybór
ale pamiętam że polecalyscie hartmanna i baby ono..
Mi się coś pomieszalo.. Za oknem było 27 stopni a ja w długich spodniach i dresowej bluzie w domu bo mi zimno... -
Amal ja miałam Canpol i się dobrze sprawdzały i majtki siateczkowe wielorazowe Horizon czy jakos tak.
-
nick nieaktualny
-
Lamka ja zurzyłam półtorej paczki czyli 15 sztuk nim przeszłam na normalne ale tz nocne z Naturella.
lamka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Vivanilka faktycznie wyluzowane maleństwo
aż mu zazdroszczę! dobrze mu u Mamusi
Minie ładne ma nogi dziewczyna to pokazuje!napięcie trzeba dawkować więc buzię pokaże nam za kilka miesięcy
Achia konkretna bryczkaskoro nie musisz nosić na górę to będzie dobrze służyć.
Ja pakuję nas na wyjazd, jutro ruszamy po śniadaniu i liczę że będę mogła Was nadrabiać z telefonu bo nie wyobrażam sobie ile będzie stron do 15 sierpnia!
Flower jak się macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 21:36
Vivanillka lubi tę wiadomość
-
Potwierdzam, że Canpol są wygodniejsze, ale ja użyłam 2 paczki tego rodzaju i potem miałam już Belle. Panicznie bałam się problemów i infekcji, więc w siateczkowych gaciach i tych wielkich podpaskach chodziłam 2 tygodnie. Dają lepszy przewiew niż podpaski, które mają klej. Kiedy po tygodniu założyłam na próbę podpaski miałam wrażenie, ze nici, którymi byłam szyta wpijaja mi sie w otworki powierzchni podpaski
No i akurat pierwsze kilka tygodni mojego połogu to upały, więc przewiew był jak najbardziej wskazany. Warto dziewczyny, żebyście miały już w szpitalu ze sobą octenisept i tantum rosa. W domu można też użyć nadmanganianu potasu. No i jeśli już bardzo nie cieknie można próbować chodzić bez majtek, aby wietrzyc strategiczne miejsca.
-
Mine i Vivanillka gratuluję wizyt zdjęcia bajeczne
Karma nie zazdroszczę sytuacji ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło.
Lunaris u nas wszystko ok dziś ma Szymek 2 tyg !!! Teraz to przewijanie- cyc- laktator i w tym schemacie caĺa doba. Czekam aż wyskoczą kolki bo na razie cisza przed burzą.Vivanillka, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Iza
wiele z nas przez to przeszło niestety, u mnie w lipcu była cb a w październiku szczęśliwy cykl
wierzę, że i u Ciebie niedługo wróci szczęście
Karma przykro mi, że taka akcja z rodzicami, nic mądrzejszego niż dzuewczyny nie wymyślę. Życzę aby sue ta sytuacja rozwiązała jakoś
Flo miło Cię widzieć
Ania dobrze, że fizjoterapeuta podpowiedział coś mądrego, niedługo się poznacie na tyle z Oskarem że wszystko będzie dobrze
Anna Stesia ja tez dość długo (chyba ok tygodnia) używałam podkładów bo wydawały mi się jakieś takie bezpieczneu nas w szpitalu były dostępne bez ograniczeń i nie wiem ile tego zuzylam dokładnie
Achia gratulacje bryki
Ja sobie bardzo chwale nasz Espiro next Manhattan - póki co jestem bardzo zadowolona, jest zwrotny dobrze i lekko się prowadzi zarówno na asfalcie jak i na leśnych ściezkach. Torba jest wygodna, wszystko się mieści. Nie wiem jak z ciężkością, bo mieszkam w domu na parterze i go nie muszę nigdzie taszczyć
Dobrej nocy kochane -
nick nieaktualny
-
Ja z kolei Tommee T. zwykłe i antykolkowe (+laktator ręczny) to była miłość od 1 wejrzenia i 2 lata z Frankiem się sprawdziła. Teraz Staś będzie korzystał z tego samego zestawu tylko smoczki nowe.
Koleżanka z kolei ma roczna córkę i jest w drugiej ciąży -od początku z Aventem i zostaje mu wierna.
Popatrz sobie może cenowo co lepiej wyjdzie, obie firmy dobre. Najważniejsze jest trzymanie się tego samego kształtu smoczka i w butelce i w usypiaczu nie zależnie od firmy (są różne: okrągłe, wygięte do podniebienia). Ja pokochałam smoczki Lovi day and night (po kilku miesiącach odkryłam że mają fluorescencyjne elementy i łatwiej znaleźć je po ciemku jak dziecko wypluje)
-
nick nieaktualny