Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja własnie wracam spod prysznica i przyznam się szczerze, ze przed chwilą pierwszy raz spłynęło na mnie uczucie, że już jestem gotowa, ze już chcę Go poznać... Oczywiście teraz znów się boję i jestem przerazona, ale przez kilkanascie sekund już ogromnie chciałam żeby jak najszybciej był ze mną , żebym już mogła Go przytulic.... Cudowne uczucie....
A tak swoją drogą od wczoraj mnie tak tłucze po brzuchu że dziś dałam mu nową ksywkę, jest moim "Parzystokopytnym"Achia, JustynaG, Minie Black, Flowwer, KateHawke, Jeżowa, Lena21, Bocianiątko, Lusesita, Sarna84, Nadzieja22, lamka, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Achia daję Mu wolną ręke, spełnił moje marzenie i wytrzymał do sierpnia
Nie będe Go wyganiać, chociaż uskuteczniam różne metody prryspieszanianp dziś pierwszy raz piję wywar z liści malin ale mam nadzieję, ze on już też czuje, ze może bezpiecznie wychodzić, że jest wyczekiwany i bardzo kochany...
JustynaG, KateHawke, Bajkaaa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyNo i upały zelżały! A szafki w kuchni masz pomyte ?
Uwaga- ciasto jednak jest sukcesem! Fakt że jabłka przytłoczyły dolną część ciasta, ale wszystko jest smacznejuhuuu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 21:48
Rucola, KateHawke, Lena21, Bajkaaa, lamka, pilik lubią tę wiadomość
-
Rucola, gratuluje! Widzę, że zaczynasz być gotowa na rozpakowanie się
Achia, ale robisz apetyt tym jabłecznikiem. A ja ostatnio się rozleniwiłam z ciastami (a troszkę piekłam w ciąży) bo mam fenomenalną piekarnię-cukiernię 10 minut spacerkiem i ciągle mają jakieś nowości, że naprawdę ciężko wyjść bez jakiejś babki czy ciastaRucola lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:No i upały zelżały! A szafki w kuchni masz pomyte ?
Uwaga- ciasto jednak jest sukcesem! Fakt że jabłka przytłoczyły dolną część ciasta, ale wszystko jest smacznejuhuuu.
nawet ta skichana pianą z białek.
-
Dobry wieczór wszystkim w ogóle. Nie odniosę się dziś do niczego bo pół dnia przespałam. Taka niemoc mnie wzięła że masakra. A do tego Natala to samo - tylko spała i musiałam ją zmuszać do ruchu żeby sprawdzić czy jest Ok... A teraz znowu idę zaraz spać. To pewnie przez to już mi słabo jak pomyślę że jutro znowu upały...
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Achia robisz tą Szarlotkę z papierówek z tego przepisu który dałam? Jak tak to się nie martw - ono zawsze wychodzi nawet jak masz wrażenie że poszczególne składniki coś nie wychodzą
nawet ta skichana pianą z białek.
choć dziś jabłka były mieszane :p
JustynaG wrote:Rucola, gratuluje! Widzę, że zaczynasz być gotowa na rozpakowanie się
Achia, ale robisz apetyt tym jabłecznikiem. A ja ostatnio się rozleniwiłam z ciastami (a troszkę piekłam w ciąży) bo mam fenomenalną piekarnię-cukiernię 10 minut spacerkiem i ciągle mają jakieś nowości, że naprawdę ciężko wyjść bez jakiejś babki czy ciasta
No to jesteś usprawiedliwiona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 22:12
-
Dziewczyny tak sobie przypomniałam co zabrać do szpitala, tu u mnie na liście nie było a trzeba było mieć podkłady na łóżko bo on chyba dwa dali a resztę we własnym zakresie.
No i to tantum rosa to ja kupiłam tego sporo bo idzie to strasznieKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik nie urodziłaś czasem? Bo mi się śniło, że urodziłaś ślicznego Marcelka.
Malka Olik kupiła torbę, ale nie wiem dokładnie z którego linka. Dodaj się może na grupie Aliexpress Polska na Facebooku, podaję linka z polecanymi. https://m.facebook.com/groups/316929541846399?view=permalink&id=691167287755954
Lunka, Sanka kciuki za wizyty (Sanka mam nadzieję, że dobrze pamiętam). Specjalne kciukasy za Zuziolka. My idziemy o 8.00.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 06:15
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka, Sanka trzymam za Was kciuki i bede zaglądać czy już coś pisalyscie
jeszcze kciuki za Karmę, mam nadzieję że rozmowa okaże się spokojna i jakoś dojdziecie do porozumienie, bo stres Wam teraz nie potrzebny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9aa107c9c89.jpg
Miłego dnia znad porannej kawy :*lamka, Yoselyn82, Achia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia dla Was na dzisiaj. Luna serduchem jestem z Toba dzisiaj. :-*
Dziekuje. To byly ciezkie dni, mocno psychicznie daly mi w kosc. Mam wyrzuty sumienia, ze Emilka musi to odczuwac.Luna1993 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma powodzenia, tylko na spokojnie. Trzymam mocno kciuki!
Też pozdrawiam Was wszystkie znad kawki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc8fcc806c86.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 07:02
Luna1993, Yoselyn82, Flowwer, Achia lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:04
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:04
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIza, metoda o której mówi Lamka, to podawanie ovitrelle po potwierdzonej owulacji w dawkach po 1/4 co 3 dni - wspomaga hormony, endo, groszka.
U Nas zaskoczyło, Bockowi niestety nie pomoglo
Co do badań to się właśnie zastanawiam, bo mutacje ok, ale w zasadzie (poprawcie mnie o ile się mylę?) na zespół tylko acard? A lekarze go stosują już profilaktycznie, więc ja po okresie zaczelabym po prostu brać acard 75...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 07:38
-
Przed biochemem mozesz sie i tak nie uchronic jak ma byc to bedzie.
Ale mutacje bym sprawdzila, zespol itp., bo moze bedzie Ci potrzebne wspomaganie w ciazy.
Ja bralam 75, ale kolejni ginowie kazali mi zwiekszyc na 150 i tak biore tez teraz w ciazy.
Trzymaj sie Kochana, nie pisalam za wiele, ale jak czytalam, ze sie nie udalo u Was bylo mi cholernie przykro. Ciesze sie, ze masz w M wsparcie. Dobrze, ze cos drgnely. Szkoda, ze tak tragicznie. Ale zapamietaj te dobre mysli i uczucia i walcz o kolejna ciaze. Mnie to trzymalo w ryzach.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia