Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, pomózcie Krzywa cukrowa - wynik po godzinie niższy niż przed. Któraś tak miała?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fff293256d78.jpg
Wujek google mówi że to hipoglikemia reaktywna i z tego co czytam to stan przedcukrzycowy... -
Anna Stesia wrote:Jadranka, a siedziałaś po badaniu czy gdzieś się przeszłaś?
Dobrze że jutro mam wizytę bo panikuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 12:03
-
Lucia88 wrote:Witajcie!
Nie wiem czy zaglądacie na Styczniowe Testowanie, dlatego chciałabym się przywitać po długiej przerwie, a przede wszystkim serdecznie pogratulować!!! Trzymam mocno kciuki za szczęśliwe rozwiązania!
Największe zaskoczenie? Oczywiście nasz Kwiatuszek, Flowwer oddzielnie Ci gratuluję jeszcze raz i życzę powodzenia!
PS. Wiem, że się część z Was martwiła, ale uwierzcie, nie byłam w stanie nic napisać, a nawet tego przeczytać.
Cieszę się że wróciłaś do nas po tak ciężkim wypadku.
W czasie twojej nieobecności podeszłam do IVF po małych perypetiach i ku mojemu niedowierzaniu udało się.
Czuje się w tej chwili bardzo dobrze.
Sammer nie możemy cały czas szukać dziur w całym bo fasolki mają się dobrze tylko mamy mają bujną wyobraźnię
Bajkaa idź i nawet wyplata na l4 ciazowym większa bo 100%
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Specjalistą nie jestem, ale wynik rzeczywiście chyba sygnalizuje jakąś nieprawidłowość, nie wiem tylko, jak poważną. Kiedy masz lekarza?
Aaa, przeczytałam właśnie, że jutro. No to super, myślę, że lekarz Ci wszystko wyjaśni, co tu tak naprawdę zaszło. Albo może wypowie się jakaś dziewczyna, która miała podobny przypadek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 12:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jadranka, ja tak mialam chyba w styczniu ale w ciąży nie byłam. Jak wrócę do domu to sprawdzę... to było związane z mega duzym wyrzutem insuliny, ktora zbiła tak szybko cukier.
-
Agniechaaa a plecy bolą Cię w krzyżu? U mnie praktycznie od miesiaca są takie bole pleców i brzucha, trochę jak miesiaczkowe. Lekarz juz dwa razy sprawdzal i nic niepokojącego nie znalazł. Jak mocno boli zalecil brac no-spe i wczoraj kazal zaczac magnez brać (biorę juž sama od kilku dni).
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Agniechaaa a plecy bolą Cię w krzyżu? U mnie praktycznie od miesiaca są takie bole pleców i brzucha, trochę jak miesiaczkowe. Lekarz juz dwa razy sprawdzal i nic niepokojącego nie znalazł. Jak mocno boli zalecil brac no-spe i wczoraj kazal zaczac magnez brać (biorę juž sama od kilku dni).
-
Witam w klubie krzyżowców. Ja tak ze dwa razy w tygodniu mam, do około dwóch godzin to trwa. Na początku jakoś to znosiłam, ale teraz już na nospie jestem. Czasami dochodzą mdłości i ból podbrzusza. Ostatni atak miałam w poniedziałek nawet podczas wizyty u lekarza. Wszystko ok, taka ciąża. Skoro całe życie bóle okresowe miałam głównie w krzyżu, to taka już moja "uroda".
Mi pomaga kąpiel albo termofor z pestek wiśni (tani, skuteczny, ale śmierdzi ).
Taki termofor przyda się Wam przy kolkach dzieciaczków później. -
Agniechaaa mi.lekarz na poprzedniej wizycie powiedział podczas badania ginekologicznego, ze mam długa szyjkę wygiętą do tułu czy jakoś tak i że to może powodować bóle pleców. I że to całkowicie normalne.
Też już miałam dwa razy infekcje grzybiczą, za każdym razem miałam globulki i maść pimafucin. Pomogły i na razie mam spokój.
Bajka to rozdrażnienie i nerwowość Ci przejdą. Chociaż może nie tak całkowicie. Mi się zdarzyło 2x nakrzyczec na dziadka. Co jest dla mnie nie do pomyślenia. Nawet mój emek patrzył na mnie jakby się bał i raz mnie teść tak zdenerwował że aż się cała trzęsłam. Ja ogólnie się nie denerwuje i prawie nic nie jest w stanie mnie wyprowadzić z równowagi.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny znowu przychodzę po poradę.
Zrobiłam rano mocz i mam:
baketerie - dość liczne
kryształy - fosforany bezpostaciowe - bardzo liczne
ciężar w normie
pH 7 przy normie 5,5- 6,5
reszta ok.
Wyczytałam w necie, że trzeba zrobić posiew moczu i prawdopodobnie zacząć antybiotykoterapię bo takie wyniki w ciąży wskazują na początek zapalenia dróg moczowych lub kamicy nerkowej
Miała któraś z Was podobnie? -
Agniechaaaa wrote:Kurczę cień mnie brzuch pobolewa a moze to promieniuje ból z pleców? Nie umiem sie kreślić a stresuje mnie toMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości