Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka a ft4 nie musisz robić? Moja gin z kliniki kazała mi wykonać m.i
Cieszę się że teraz ciąże przychodzisz bardzo dobrze.
Aga jesli Cię to stresuje podjedź do gina. Lepiej dmuchać na zimne. Fakt my przewrazliwione ale usprawiedliwione jesteśmy.
Rucola czekam na wieści.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bajka a ft4 nie musisz robić? Moja gin z kliniki kazała mi wykonać m.i
Cieszę się że teraz ciąże przychodzisz bardzo dobrze.
Aga jesli Cię to stresuje podjedź do gina. Lepiej dmuchać na zimne. Fakt my przewrazliwione ale usprawiedliwione jesteśmy.
Rucola czekam na wieści.
Rucola, kciuki!! ❤️Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Muszę robić ft4 tylko robiłam prywatnie a ft4 będę miała w poniedziałek ehh i tak to zawsze bywa że chce mi się spać a nie mogę zasnąć
Aha no ciąże mam bezproblemowa chociaż dziś źle się czuję, czuję jajniki i ogólnie mam złe myśli ale staram się je odganiac, czekam na segregator ciążowy i mam zamiar być dalej w zdrowej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 20:25
Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Rucola jak wizyta?
Olik jak masz możliwość to sprawdź ten mocz jeszcze raz, bardzo dokładnie się podrywając przed pobraniem próbki. U ciężarnych co prawda mogą być bezobjawowe infekcje, ale zwykle w osadzie są też leukocyty. Często taki wynik jest spowodowanym jakimś zanieczyszczeniem próbki podczas pobrania. Lepiej skontrolować. Bo jeśli to rzeczywiście infekcja powinno się leczyć.olik321, mi88 lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Ale zjadłam dzisiaj "zdrowa" kolację.
Pizza i pepsi
Unikam takich potraw ze względu na cholestaze, ale musiałam. A jak mi smakowało....
Ja dzisiaj też zaszalałam, śledzie, kanapki z szynką, serem pleśniowym i zapiłam piwem bezalkoholowym no żeby nie było zagryzalam wszytsko pomidorami koktajlowymi
Bajka! Twoje objawy są jak najbardziej normalne dla zdrowej ciąży która już będzie taka do końca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 21:00
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już po wizycie, ostatecznie został jeden pęcherzyk a w nim całe 2,7mm Człowieka, mojego!!!! Wiek maluszka idealnie pokrywa się z moim wyliczonym czyli 5tydz i 6dzień. Jestem prze-szczęśliwa!!!
Flowwer, malka, aiwlys, Izolda90, mi88, olik321, Anna Stesia, JustynaG, Jadranka, MaryAnn, Agniechaaaa, innamorata88, Lusesita, moniśka..., nenusia, Sarna84, Ania1003, Bajkaaa, Ruth, JuicyB, Yoselyn82, Bocianiątko lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A co do jedzenia.. mój eMek od wczoraj mnie ciągle pyta co jadłam i ile jadłam. Męczyłam go wczoraj wątpliwościami odnośnie wielkości malucha i jak to facet uprościł sobie, że to pewnie przez to, że mało jem a wcale nie tak nie jest. Mam 2,5 na plusie co jest chyba normą na tym etapie.
mi88, Jadranka lubią tę wiadomość
-
Rucola trochę szkoda, że został jeden, ale najważniejsze, że jest jeden cały i zdrowy maluch! W końcu marzenia się spełniają cieszę się bardzo!
Summer ja na ostatniej wizycie miałam 2kg na plusie, więc teraz pewnie też już będzie 2,5. W domu mam mało dokładną wagę i nie mam jak sprawdzić to chyba norma.
-
malka wrote:Rucola trochę szkoda, że został jeden, ale najważniejsze, że jest jeden cały i zdrowy maluch! W końcu marzenia się spełniają cieszę się bardzo!
Summer ja na ostatniej wizycie miałam 2kg na plusie, więc teraz pewnie też już będzie 2,5. W domu mam mało dokładną wagę i nie mam jak sprawdzić to chyba norma.mi88, Sarna84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rukola cuda trwają ♡♡♡ teraz fasolka niech rośnie i nabiera sił na pierwszy krzyk
Sammer ja się widełkami nie przejmuje bo każde dziecko ma swoje tempo wzrostu a my na siłę chcemy wszystko w stysyematyke czy widelki włożyć. Rośnie ? Rośnie!! I noe szukać problemów na siłę.
Malka dobrze że jestem po porządnej kolacji
Rucola, summer86, malka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Rucola piękny suwaczek jak oko moje cieszy ♡♡♡
Ja wam powiem mało co się irytuje ale moja "kochana" teściowa ta to potrafi....
A poszło o aktualną ustawę aborcją. Wiem ze to bardzo delikatny temat ale wqu..a mie bo przynajmniej kobieta ma wybór teraz jesli chce urodzić to dobrze ale jeśli noe czuję się na sile to może zrobić jesli dziecko chore.
Moja tesciowa jest PRZECIWNICZKĄ PRENATALNYCH bo wg niej to badanie ma na celu aborce i uwierzcie szlag człowieka bierze bo ona pielęgniarka.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Flowwer a jak Ty się czujesz?
A Ty jak się czujesz ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, też tak miałam przez jakis czas, jedynie senna byłam. Cieszelę się, że dobrze się czujesz
U mnie poza bolem brzucha, pleców i grzybkiem jest w zasadzie ok Tupię nogami w oczekiwaniu na pierwsze ruchy
Wkurza mnie ta cała sytuacja z aborcją.. kompromis sprawdzał się przez tyle lat. Ci którzy nie czuli się na silach, mieli wyjście a przecież tych, którzy sa przeciwni nikt do niczego nie zmuszał.