Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lamka, dziękuję za odpowiedź, naprawdę staram się zdrowo odżywiać, jak na moje możliwości, Ty to pewnie byś i tak się zalamala
i podpisuje się pod opinie o Tardyferonie, unormował wizyty w toalecie, tak jak Rucola napisała - brak tabletki, brak dwójeczki następnego dnia.
Zostawiłam kabel do ładowania w aucie, auto w naprawie do czwartku, nie mam zapasowegoa dzisiaj noc u teściów, więc bez kompa i piszę z iphone'a męża w tempie jeden znak na 10 sekund
Ania, jaki śliczny twój synuś
Minie zazdroszczę czkawki, ja wciąż nie wiem, jakie to uczucie
Nika, no to cóż, reżim łóżkowy ciąg dalszy, szyjka ewidentnie to lubi, a to przecież najważniejsza wiadomość! Nenusia Ci potowarzyszą, będzie raźniej!
Mamunia gratuluję synka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 21:23
lamka, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapomniałam Wam powiedzieć, że przyszło ubranko Domina z Alie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65b391bec42e.jpg
Jeżuś proszę Cię, ja właśnie krokieta wciągnęłam.Nie jestem jakimś dieto-świrem, bez przesady.
Jeżowa, Luna1993, Achia, pilik, Rucola, olik321, -Mamunia-, KateHawke, Karma88, Amal, Nadzieja22, malka, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna, mamy świadomość, że ilość emocji w tym tygodniu była u Ciebie ogromna.
Odpoczywaj-Mamunia-, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
A ja znalazłam u siebie rozstępy na udach, więc się trochę posmucę z tego powodu dzisiaj... jak już wylazły to nastawiam się na plagę do końca ciąży
ja wiem, że to tylko estetyka, no ale jednak... tym bardziej, że mama ani babcia nie miały i liczyłam na dobre geny.
-
Kurcze Jeżowa nie wiem jak to w końcu z tymi genami bo ja mam skórę i figurę kropka w kropkę z siostrę a ta miała rozstępy już w 5 miesiącu ciąży a ogólnie przytyła 9 kg... Ja aktualnie 13 kg na plusie i jeszcze nie zauważyłam nic ale smaruje się jak opętana....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 22:02
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jeżowa, ja bez ciąży mam rozstępy po wewnętrznej stronie ud. Więc Ty masz chociaż Agatkę na pocieszenie (albo posadzisz na kolanach i Ci rozstępy zakryje;)).
Minie, mam smaka na krokieta przez Ciebie, a przez cały dzień zjadłam tylko koktajl z truskawek rano. No i kawęskąd ja mam wziąć krokiety o tej porze? Nawet sprawdziłam pyszne.pl, ale o tej porze tylko pizzerie dowożą
summer86, Lusesita lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Też się smaruję i niestety rozstępy mnie dopadły. Niby tylko kilka nad pępkiem... ale mam wrażenie, że z każdym tygodniem się rozciągają i zajmują coraz większą powierzchnię. Zobaczymy jak to będzie wyglądać po porodzie.
-
nick nieaktualnyNikuś brzuszek już się lekki pokazał, pochwalę się fotką z rana bo teraz mnie strasznie wzdeło.
Powiedziałam synkowi że będzie miał braciszka, zaskoczony i od razu łzy w oczach, chyba nie takiej wiadomości się spodziewał, jeśli już, bardziej nastawił się na siostrzyczkę. Zły moment wybraliśmy z mężem bo przed snem.
A tak byłam ciekawa jak to jest mieć córkę, a będą otaczać mnie same siurdachy -
nick nieaktualnyNika lepiej choojowo ale stabilnie niż miałoby być gorzej
Ja chyba wybiorę się na tejpy w związku ze spojeniem. Widziałam się dziś z koleżanką, ktorej spojenie tak dokuczało że m.in jej mąż pomagał wstawać z łóżka.. i mówi- profilaktyka! W ogóle ma półrocznego synka, który tak dał jej w kość, że ojej. A cierpliwa jest że szok. Podziwiam. Nie dość że ciężki pobyt w szpitalu mieli + fatalna opieka, to on ma alergię pokarmową i skórną absolutnie na wszystko. Łącznie z jej mlekiem. Ale z każdym tygodniem jest lepieja cały czas odciągala pokarm(teraz dopiero wyhamowuje już.,a synek w 3 mcu definitywnie odstawił się od piersi), bo już jest na tyle ok że troszkę może go dać, więc jeśli się jeszcze bardziej poprawi to ma całą zamrażarkę mleka- i swoją i teściów
dla pocieszenia mówiła, że to wszystko zdarza się bardzo rzadko.
Jedno jest pewne- matki mają moc! Jesteśmy zajebiste!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 22:11
-
Dobry wieczór!
nadrobiłam
Admiralka świetne wiadomości! Tak trzymaća my trzymam dalej kciuki za Was
Mamunia, Nika współczuję tego leżenia. Dacie radę! Wspieram wirtualnie &&&
Lamka boski strój! Domiś będzie wyglądał normalnie czadersko!
Ania Oskar to sama słodycz o poranku (a raczej z wieczora)normalnie rozpływam się
lamka lubi tę wiadomość
-
Achia, a Twój eMek przypadkiem nie zajmuje się masażami?
Bo może on by Ci ogarnął te tejpy? -
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Achia, a Twój eMek przypadkiem nie zajmuje się masażami?
Bo może on by Ci ogarnął te tejpy? -
nick nieaktualnyReset, przyjezdzaj na krokiety! Mam z pieczarkami/serem i kapusta/rydze!
Chciałam powiedzieć co do rozstępów, że ze Stachem przytylam 20 kg!..... A rozstępy wyszły mi na udach...2 tygodnie po porodzie. Jednak po 3 latach wyglądają całkiem spoko, czuję się trochę jak tygrysia mamaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2018, 22:25
Achia lubi tę wiadomość
-
Mamo dotarlam do chalupy z 20 minut temu. Dr dal mi recepte jeszcze z jednym lekiem na 3 dni + czopki na ewentualne bole brzucha i latalam za apteka calodobowa. I tak M musi mi czopki odebrac w piatek,
Emilka ma 425g. Szyjka stoi w miejscu, ale bezpieczniej bedzie nigdzie nie wyjezdzac jak planowalismy. Moze jak dobije do 1kg.
Kij z tym, moge siedziec na dupie byle ona ladnie rosla i siedziala do grudnia gdzie siedzi.Flowwer, Nadzieja22, Bajkaaa, olik321, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dziewczyny zastanawiam się cały czas nad tymi rozstępami u tak sobie myślę, że może duży wpływ ma siemię lniane, które włączyłam do menu na stałe przy staraniach... Może dzięki temu skóra jest bardziej elastyczna. Lamka jak Ty to widzisz?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
A byłam dzisiaj u Doktorka. Nat waży już ok. 1800g. Szyjka zaczyna się powoli skracać ale to podobno naturalne w tym miesiącu. Natalka co do dnia odpowiada terminowi porodu, wszystko w środku piękne, wyniki w normie (żelazo muszę tylko brać bo hemoglobina się zmniejsza). No i był zszokowany jak bardzo Nat się rusza. Tak się dziwił że aż mnie to ubawiło. A jak mu powiedziałam że to nic i w nocy to się dopiero rozkręci to powiedział że współczuje po porodzie
Aaa no i znowu w domu mam ciśnienie 120/70 a u nich dziwnym trafem 140/85. Kazał mi mierzyć i dawać wyniki do książeczki bo mi w szpitalu zdiagnozują fałszywie nadciśnienie. No i co do porodu to zalecił informowanie szpitala że to in vitro bo wtedy szpital ma na względzie różne rzeczy (to mnie nawet zaciekawiło ale nie chciałam drążyć). No i kazał zapytać szpital jaki GBS sobie życzą. Bo podobno niektóre szpitale chcą jeden wynik z czystości pochwy i odbytu a niektóre każdy wymaz osobno.lamka, Nadzieja22, Lusesita, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość