Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer u mnie też Fela się wkurza przy piersi. Ale nie za każdym razem. Często jak je tak bardzo niespokojnie to pomaga odbicie. Ale czasem to nie wiem co jest przyczyną. Chyba też podczas jedzenia jelita zaczynają pracować i może coś ją tam uwiera... Ostatnio mamy problemy popołudniami/wieczorem z kolkami. Dzisiaj mi nawet sąsiadka z domu obok powiediała, że słyszala płacz
ale tak ją męczyło, że nawet ja się popłakałam
To w dzień masz fajne przerwy. Tak bym chciała. Ale w nocy też bym się stresowała pewnie. U mnie w dzień przerwa 2,5h jest tylko jak zaśnie w chuście. Inaczej spinpo 10-15min, 45min aktywności jakiejś i zaś jedzenie i tak w kółko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 19:19
-
Te przerwy są fajne tylko gdy idziemy na spacer, mała póki co nadal mało śpi w dzień, więc jesli jej nie karmię to trzeba jakoś ją zabawiać, a tak przy karmieniu chociaż książkę poczytałam w ramach rozrywki
dlatego też trochę mniej na forum piszę, bo najczęściej też przy karmieniu nadrabiałam.
Z kolką Cię rozumiem, też prawie płakałam gdy Anię męczyłoa sąsiadka mogłaby się w język ugryźć, no chyba że nie ma swoich dzieci i nie wie, że małe dzieci płaczą.
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki... Wróciłam z biegania po mieście.. Rano proszę o modlitwę za mnie
idę robić glukoze...
Upolowalam w ciuchu jeansy z serii h&m mama, szare, za... 3zlotel wyglądają prawie jak nowki, leżą supermam nadzieję że na jesień też będą ok..
Idę jeść i was nadrabiaćLusesita, malka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja mam takie nietypowe pytanie, ile wam się goila rana w kroczu? Ja myślałam że jest wszystko ok ale jak tam sobie dziś dotknęłam to tam popuchniete jest i przy szwach takie twardawe i nie wiem czy mam się martwić?
Moja Zosia to je mm chyba że potrzebuję się wyciszyć to potem daje jej pierś i wtedy usypia ale musi być pojedzona wtedy spokojnie doi pierś dziwne nie?
Poza tym mam lekkiego doła nie mam żywcem w co się ubrac:( ciuchy sprzed ciąży za małe a sukienki czy spódnice wyglądają źle... Nie mam kiedy coś sobie kupić no i nie wiem w czym chodzić na spacery, myślałam że to łatwiejsze będzie
Amal ale masz fuksa z tym ciuchem
Olik odezwij się, chyba że synus postanowil mieć piękna datę urodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBy7mistake dziękuję kochana i mocno trzymam kciuki za owocna owulację :*
Bajka ja miałam 2 szwy na zewnątrz, bo tylko lekko miałam otarcie i po ponad tygodniu się rozpuszczały, wczesniej nawet tam nie zaglądałam tak mnie przerażało to szycie. O dotykaniu już nie mówiąc. Jak nie jest spuchnięte jakos bardzo (w końcu to ciało obce) to chyba jest w porządku, ale może ktoś się wypowie jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 19:51
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór kobitki. Mam pytanie. Otóż strasznie pogorszyła mi się cera... Wygladam jakbyn miała trądzik... co chwilę cos wyskakuje... Może macie rady, lub znacie kosmetyki które można używać w ciąży a niweluja wypryski?
-
Mam pytanie do mamusiek, Kochane czy czop śluzowy jest dużej wielkości? bo jak wygląda to mniej więcej wiem, ale nie wiem czy to co ze mnie wyleciało wielkoscią odpowiada czopowi.....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bajkaaa, ja długo wyczuwałam szwy przy myciu i zgrubienie lekkie przy nich.. rozpusciły się ok 4 tygodni po porodzie dopiero.
Rucola, nie pomogę bo u mnie chyba czop odszedł dopiero przy akcji porodowej.Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Mam pytanie do mamusiek, Kochane czy czop śluzowy jest dużej wielkości? bo jak wygląda to mniej więcej wiem, ale nie wiem czy to co ze mnie wyleciało wielkoscią odpowiada czopowi.....
-
hmm, wyleciała mi ilość .... no taka płaska łyżeczka do herbaty, kolor przezroczysty, gęsty, bardzo gęsty jak galaretka
Trochę spanikowałam, ale już jest dobrze. zamiawam ostatnie rzeczy na allegro i ide pod prysznic się kąpac i golić i czekamy
aaa do karmienia zamówiłam komin FUN2beMUM, własnie byli znajomi i koleżanka własnie go ma i bardzo sobie chwali#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Wizyte mamy za 6 dni, ale tak naprawdę nie będe jej przyspieszać. Wymaz na GBS mam, ostatnie wyniki mam. Zresztą mojego lekarza nie ma, do położnej nie będę dzwonić "się pochwalić"
Jak się zacznie to się zacznie, ale przyznam, ze cholernie sie boję...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola- musiałam wygooglac
wygląda fajnie, mam nadzieję że dasz znać czy też sobie chwalisz jego funkcjonalność
No w końcu już lada moment poznasz swojego synka!Ja pewnie będę panikować chwilę przed :p choć chciałabym być oazą spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2018, 20:42
Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Mam pytanie do mamusiek, Kochane czy czop śluzowy jest dużej wielkości? bo jak wygląda to mniej więcej wiem, ale nie wiem czy to co ze mnie wyleciało wielkoscią odpowiada czopowi.....
Hmm, ciężko powiedzieć czy dużej.. u mnie to było takie białko jaja kurzego wielkości większego guzika od płaszcza. Ale mi odszedł razem z wodami, więc mogło to być "rozmyte".
Pojawiła się u nas szansa na "wynajem" mieszkania za same opłaty. Jak możecie, to trzymajcie jeszcze kciuki, żeby wszystko nam tam pasowało i byśmy się dogadali z właścicielem.
Bo podobnie jak u Karmy - ostatnio nie możemy się za bardzo dogadać z moim ojcem i mój mąż już chciał się wyprowadzić. Blokuje nas niestety tylko mój bezpłatny wychowawczy.
A gdyby wyszło z tym mieszkaniem, to byłoby super.Bajkaaa, lamka, JustynaG, Karma88, Emiilka, Lusesita, Jeżowa, malka, Patrycja20, Nadzieja22 lubią tę wiadomość