Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21c6558a689c.jpg
Anna Stesia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaczorka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karma88, Patrycja20, JustynaG, Rucola, Nadzieja22, Bajkaaa, Lunaris, Izape_91, Jeżowa, nick nieaktualny, Bocianiątko, nick nieaktualny, Sarna84, Flowwer, moniśka..., Lusesita, MamaFabianka, Siwulec, pilik, Sanka, StaraczkaNika, summer86, KateHawke, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Amy333, nick nieaktualny, ibishka, Phnappy, Emiilka, Jadranka, Morusek, Lena21, Barbarka1984, nick nieaktualny, Yoselyn82, by7mistake, Karolina90, KateKum, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olik Kochana!!!! Jestem z Ciebie bardzo dumna o ile mogę tak napisać. Jestem ciekawa czy prognozowali taką wagę czy to niespodzianka??
Odpoczywaj teraz bo się biedna nameczyłaś.
Ogromne gratulacje!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Rucola w środę miał mieć 3,8kg
Jest naszym slodkim klocusiem
Nie kopiujcie zdjec pozniej usunęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 03:43
Rucola, nick nieaktualny, Patrycja20, Lunaris, Izape_91, Kaczorka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Jeżowa, nick nieaktualny, Anna Stesia, Karma88, Bocianiątko, Nadzieja22, nick nieaktualny, Sarna84, Flowwer, Lusesita, MamaFabianka, Siwulec, Sanka, KateHawke, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Malwas, nick nieaktualny, Phnappy, Lucia88, Emiilka, Jadranka, nick nieaktualny, Morusek, Lena21, nick nieaktualny, Yoselyn82, KateKum, Angelika83, Angelika83, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Olik! Moje gratulacje. Byłaś bardzo, bardzo dzielna. Wszystkie tu trzymałyśmy za Ciebie kciuki.
Mam jedynie, że choć trochę sprawiedliwości będzie na tym świecie i za trudy porodowe - będzie Ci lżej w połogu. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:07
Lunaris, Patrycja20, nick nieaktualny, Kaczorka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karma88, Rucola, Nadzieja22, nick nieaktualny, Siwulec, pilik, nick nieaktualny, KateHawke, nick nieaktualny, Lusesita, Emiilka, nick nieaktualny, Yoselyn82, KateKum lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Olik GRATULACJE MAMUSIU !!!
-
Olik, gratuluję ❤
Niech Marcelek rośnie zdrowo i da odpocząć mamie po porodzie.
Bajka, powiedz mi ile godzin dziennie śpi Twoja Zosia?
Zastanawia mnie tryb dnia mojego dziecka, przez cały dzień spała może ze 3 godziny.
A jeśli chodzi o pocenie się, to u mnie też makabra, ciągle czuje od siebie pot. Nie pomaga nawet prysznic w ciągu dnia.