Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucolka! Jaka Ty jesteś piękna!!! Jak dobrze, że się załapałam
Tym bardziej czekam na zdjęcia Lewka i trzymam kciuki, by urodę odziedziczył po Mamusi!
Rucola lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola boskie zdjęcie i boska Ty
teściowa Ci powiedziała tkie słowa? patrząc na to zdjęcie stwierdzam że jest nienormalna. jesteś prześliczna!!
i jestem pewna że też chcę sesję brzuszkowąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 19:52
Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola wyglądasz pięknie
i nie mam pojęcia gdzie Ty jesteś do cholery grubasem?
Jeśli chodzi o pieluchy my używamy pampers premium care, ale dostaliśmy tez zwykle pampersy zielone i faktycznie są gorszej jakości, wiec używamy ich w ciągu dnia a na noc i na wyjścia tych premium.
Aaaaaa te premium care są teraz w kaufkandzie w promocjipo 34.99 (ja używam już rozmiar 3)
Moim zdaniem to chore żeby kobiecie w ciąży czy tuż po porodzie komentować wagę - ja dużo nie przytyłam, niewiele mi tez zostało, ale mnie i tak wkurzają te komentarze ciagle jakby to był konkurs, a przecież tez brzuch mi odstaje a nogi mam koszmarnepełno na nich pajączków i wyraźnych żył wzdłuż których robią się sińce
Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola - cudowna fotka, na pewno jak będzie obrobiona i będą wyciągnięte kolorki to super wyjdzie
my się zapisaliśmy na sesję w połowie września
Co do tycia, wagi itp... wypatrzyłam czekoladę mleczną wedla krówkow - jak uwielbiam krówki, tak nią jestem strasznie rozczarowana
A co do wyprawki zrobiłam podsumowanie co mam z ubranek i czego mi brakuje. Trudno mi połapać się w rozmiarach, bo mam w większości tych co dostałam ucięte metki. Więc grupuje na mniejsze i większe
wyszło mi:
pajacyki małe 50 - 3szt
pajacyki 56-62 - 9szt
body krótki rękaw małe - 7szt
body krótki rękaw większe - 16szt
śpiocy mix - 16szt
Oczywiście nie mam osobno dla malców, raczej większość to unisexyWydaje mi się, że sporo mi na razie tego wyszło - ale z drugiej strony nie chcę pralki chodzącej non stop.
Rucola lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola jaka Ty jesteś przepiękna
!!! Napatrzeć się nie mogę!
Lamka sama nie ogarniam tego suwaczka, jak lekarze nie straszą porodem przedwczesnym to suwaczka chce bym przenosiła ciążę jak słoń
Achia myślę że 1 wystarczakoło mnie urodziła dziewczyna 63 cm, 4,5 kg i używała 1 a ja 0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 20:11
Rucola, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucola wrote:Dziewczyny na chwilkę wrzucam zdjęcie z twarzą z naszej dzisiejszej niby sesji, jutro będziemy kontynuować w domu, bo dziś po sytuacji z samochodem o której pisała wcześniej humor mnie opuścił. Ogólnie zdjęcia wyszły ładnie, ale sa jeszcze surowe, bez jakiejkolwiek obróbki
Dokładnie o 20:09 weszlam na forum i przegapiłam Twoją fotę! Ah ja pechowa... -
JustynaG wrote:Dokładnie o 20:09 weszlam na forum i przegapiłam Twoją fotę! Ah ja pechowa...
Jak emek obrobi to jeszcze wrzucę
Achia, Minie Black, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jakiś czas temu była promocja w empiku, że przy zakupach za 200zł - 50zł rabatu. A w koszyku miałam wrzucone produkty za 100zł i żal było nie skorzystać... więc zamówiłam pakiet Pampersow Premium Care - 88szt rozm "1" i 80 rozm "2".
W ramach wyprawki dla malucha też dostaliśmy Pampersy w rozm 1. Mamy więc łącznie jakieś 140szt w rozmiarze "1" i 80 w rozmiarze "2"
Liczę na to, że Mała zaakceptuje te pampersyA później planujemy potestować inne marki i wybrać te, które będą miały najlepszy stosunek jakości co do ceny
-
nick nieaktualnyMogę spytać o coś co mnie nurtuje i nie dostać po głowie, że czekam na rozwoj wydarzeń w domu?
Czy jak odchodzi mi ten czop (tak, to na pewno czop) ale stopniowo, bez krwi to jest szansa donoszenia do terminu, czy raczej tak jak piszą w internecie 2/3 tygodnie? Pytam Was, bo wiecie więcej niż niejeden lekarz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunka ja też nie pomogę. W środę wypadł mi kawałek czopa i od wtedy cisza, tylko brzuch mnie boli mocno nocami i Lewcio już się malutko rusza. Bidulka nie ma już miejsca#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021