X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wyglądasz prześlicznie ;) jak nimfa. naprawdę przepięknie :)

Rucola lubi tę wiadomość

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucolka! Jaka Ty jesteś piękna!!! Jak dobrze, że się załapałam :D Tym bardziej czekam na zdjęcia Lewka i trzymam kciuki, by urodę odziedziczył po Mamusi! <3

Rucola lubi tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka do zdrowej pupy np. Alantan maść, albo zielony linomag albo linomag bobo a+e. Możesz zerknąć też na tę analizę: http://www.srokao.pl/2011/10/analiza-kosmetyki-dzieciece-kremy_15.html

Emiilka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola boskie zdjęcie i boska Ty :) teściowa Ci powiedziała tkie słowa? patrząc na to zdjęcie stwierdzam że jest nienormalna. jesteś prześliczna!!

i jestem pewna że też chcę sesję brzuszkową :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 19:52

Rucola lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wyglądasz pięknie <3 i nie mam pojęcia gdzie Ty jesteś do cholery grubasem?

Jeśli chodzi o pieluchy my używamy pampers premium care, ale dostaliśmy tez zwykle pampersy zielone i faktycznie są gorszej jakości, wiec używamy ich w ciągu dnia a na noc i na wyjścia tych premium.
    Aaaaaa te premium care są teraz w kaufkandzie w promocji :) po 34.99 (ja używam już rozmiar 3)

Moim zdaniem to chore żeby kobiecie w ciąży czy tuż po porodzie komentować wagę - ja dużo nie przytyłam, niewiele mi tez zostało, ale mnie i tak wkurzają te komentarze ciagle jakby to był konkurs, a przecież tez brzuch mi odstaje a nogi mam koszmarne :/ pełno na nich pajączków i wyraźnych żył wzdłuż których robią się sińce

Rucola lubi tę wiadomość

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola - cudowna fotka, na pewno jak będzie obrobiona i będą wyciągnięte kolorki to super wyjdzie :) my się zapisaliśmy na sesję w połowie września :)

Co do tycia, wagi itp... wypatrzyłam czekoladę mleczną wedla krówkow - jak uwielbiam krówki, tak nią jestem strasznie rozczarowana :( :( :(

A co do wyprawki zrobiłam podsumowanie co mam z ubranek i czego mi brakuje. Trudno mi połapać się w rozmiarach, bo mam w większości tych co dostałam ucięte metki. Więc grupuje na mniejsze i większe :D

wyszło mi:

pajacyki małe 50 - 3szt
    pajacyki 56-62 - 9szt
    body krótki rękaw małe - 7szt
    body krótki rękaw większe - 16szt
    śpiocy mix - 16szt

Oczywiście nie mam osobno dla malców, raczej większość to unisexy ;) Wydaje mi się, że sporo mi na razie tego wyszło - ale z drugiej strony nie chcę pralki chodzącej non stop.

Rucola lubi tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola jaka ty piękna ❤️

Rucola lubi tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wyglądasz przepięknie :)

Rucola lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo rozmiaru pieluszek... Na początku lepiej mieć i 1 i 2? Bo w sumie do końca nie wiemy ile dziecko będzie ważyć i jak duze, czy długie będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 20:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola jaka Ty jesteś przepiękna <3 !!! Napatrzeć się nie mogę!

Lamka sama nie ogarniam tego suwaczka, jak lekarze nie straszą porodem przedwczesnym to suwaczka chce bym przenosiła ciążę jak słoń :D

Achia myślę że 1 wystarcza :) koło mnie urodziła dziewczyna 63 cm, 4,5 kg i używała 1 a ja 0

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 20:11

Rucola, Achia lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny!!!
    Mam nadzieję że dziś chociaż te zdjęcia w miarę wyszły bo poza tym samopoczucie do dupy. Ale już Wam nie smęcę...

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha od 2 do 5 kg czyli 1 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 20:18

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Dziewczyny na chwilkę wrzucam zdjęcie z twarzą z naszej dzisiejszej niby sesji, jutro będziemy kontynuować w domu, bo dziś po sytuacji z samochodem o której pisała wcześniej humor mnie opuścił. Ogólnie zdjęcia wyszły ładnie, ale sa jeszcze surowe, bez jakiejkolwiek obróbki

Dokładnie o 20:09 weszlam na forum i przegapiłam Twoją fotę! Ah ja pechowa...

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co u Olik i Marcelka...

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Dokładnie o 20:09 weszlam na forum i przegapiłam Twoją fotę! Ah ja pechowa...
    Nic nie straciłaś!!!
    Jak emek obrobi to jeszcze wrzucę:)

Achia, Minie Black, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś czas temu była promocja w empiku, że przy zakupach za 200zł - 50zł rabatu. A w koszyku miałam wrzucone produkty za 100zł i żal było nie skorzystać... więc zamówiłam pakiet Pampersow Premium Care - 88szt rozm "1" i 80 rozm "2".
    W ramach wyprawki dla malucha też dostaliśmy Pampersy w rozm 1. Mamy więc łącznie jakieś 140szt w rozmiarze "1" i 80 w rozmiarze "2"
    Liczę na to, że Mała zaakceptuje te pampersy :) A później planujemy potestować inne marki i wybrać te, które będą miały najlepszy stosunek jakości co do ceny :)

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę spytać o coś co mnie nurtuje i nie dostać po głowie, że czekam na rozwoj wydarzeń w domu? ;) Czy jak odchodzi mi ten czop (tak, to na pewno czop) ale stopniowo, bez krwi to jest szansa donoszenia do terminu, czy raczej tak jak piszą w internecie 2/3 tygodnie? Pytam Was, bo wiecie więcej niż niejeden lekarz

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusyna- czemu ja nigdy nie zuważam takich promocji?:p

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- bardzo bym chciała pomóc ale ja niestety nie mam pojęcia... ;)

• Rucola Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka ja też nie pomogę. W środę wypadł mi kawałek czopa i od wtedy cisza, tylko brzuch mnie boli mocno nocami i Lewcio już się malutko rusza. Bidulka nie ma już miejsca

Synek 💚 31.08.2018r.
‹‹ 1561 1562 1563 1564 1565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ