Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Dziewczyny, czy Was na kp też tak ciągnie do słodkiego? Staram sie jeść rozsądnie, ale zachcianki mam mega.. i się zastanawiam czy to efekt niewyspania, kp czy obudził się uspiony łasuch.
Okropnie mnie ciągnie. Ciągle coś omiatam paszczą. No i codzi3nnie jem loda, przed ciąża ich nie lubiłam.summer86 lubi tę wiadomość
-
Veritaserum nie wiem co Twoja mama ma na celu, ale żadna położna z prawdziwego zdarzenia nie polecałaby cc bez wskazań medycznych... mam wrażenie ze lepiej dla Twojego zdrowia psychicznego by było jakbyś była sama w domu teraz...
AnnaStesia a byłaś na heparynie w ciąży?
Nie chce straszyć, ale czasem lepiej wiedzieć - jak kobieta miała częste infekcje w ciąży lub właśnie była na lekach rozrzedzających, szycie często dłużej trwa i jest trudniejszy. Mi lekarz powiedział, że się skóra szarpała, prawie 50 minut szył i właśnie podobno to wina heparyny. A znieczulenie działało tylko na początku, potem miałam wrażenie że na żywca szyje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 11:22
lamka, Jeżowa, Anna Stesia, veritaserum lubią tę wiadomość
-
Lamka moja kuzynka rodziła i obyło się bez nacięcia i bez pęknięcia, ale córeczka była malutka i szczupła, więc to pewnie miało jakiś wpływ...
U nas na SR tak samo położna mówiła - nacięcie lepsze niż pękniecia, ale decyzję o nacięciu podejmują na bieżąco, jak widzą, jak pracuje nasze ciało. -
nick nieaktualnyJa dziewczyny wiem, że nacięcie jest lepsze niż pęknięcie i na pewno wolałabym być nacinana niż pęknąć, no ale tli się we mnie iskierka nadziei, że może w ogóle nic nie trzeba będzie robić. Chociaż przy donoszonej ciąży to raczej mało prawdopodobne.
-
Vivanilkav- gratuluję córeczki ♡♡
Yos - czekamy i zaciskamy kciuki
ja po oddaniu krwi (tarczyca) i po małych zakupach i uwaga... Czekam aż się schlodzi woda i robię Modżajto!!!lamka, Karma88, Vivanillka, Achia, Yoselyn82, pilik, KateHawke, Nadzieja22, Aga9090, malka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Ja po historii mamyginekolog oficjalnie przestałam narzekać na duże dziecko, trudno, najwyżej skończy się cesarką a ciuszki na 56cm nigdy nie będą użyte... Wolę w tę stronę, przecież ten jej Gilbercik to połowa Agatki!!! Bardzo trzymam za nich kciuki, oby to się wszystko dobrze skończyło.
Uwielbiam wyrażenie "masaż krocza penisem", jest takie pełne miłosnego uniesienialamka, Karma88, Phnappy, pilik, Rucola, KateHawke, Nadzieja22, Aga9090, Anna Stesia, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamka, na czerwcówkach sporo dziewczyn miało poród sn bez nacięcia i pęknięcia. Jedna ćwiczyla z tym specjalnym balonikiem.
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:Mi jedna koleżanka polecała też taki balonik jakby nadmuchiwany, który się wkłada wiadomo gdzie i można w ten sposób się uelastycznic i oswoić z porodem. Też nie miała nacięcia ani pęknięcia. Ale 300zł takie cudo kosztuje.
-
Dziewczyny czy jak wypiję kawę to da mi ona magiczną moc? Bo od trzech godzin, sprzątam, piorę, prasuję, robię zakupy i gotuję... Oczywiście tylko w mojej głowie, dupy z łóżka jeszcze nie ściągnęłam...
lamka, pilik, Patrycja20, Rucola, KateHawke, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Obejrzałam insta story mamyginekolog i jej Bibek był poniżej 0,1 percentyla!! Straszne maleństwo! Ja liczę, ze moje już do 1kg sie zbliżają.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Dzień dobry, ale mam nadrabiania
Biorę się do roboty.
Dzisiaj zaczynam 13 tydzień, a już jutro usg genetycznelamka, Jeżowa, Yoselyn82, Flowwer, KateHawke, Phnappy, Aga9090, admiralka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa ja mam dokładnie to samo, jakoś mnie tak muli, a piłam już jedną kawę. Bardzo chciałam dzisiaj przejrzeć kosmetyki/małe pierdoły i powywalać przeterminowane/nieużywane, żeby zrobić sobie trochę więcej miejsca i ogaru.
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja przez to że w końcu spałam lepiej troszkę to dostałam kopa, ogarniam szuflady, tak na siedząco
)
A w Rossmannie promocja 2+2 m.in na odżywki do włosów, pomadki ochronne i balsamy-w tym balsamy dla kobiet w ciąży- może któraś się skusipilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
Ja miałam tyle planów też na dzisiaj, a jak dotąd nie zrobiłam nic... Złożyłam kanapę i teraz siedzę zamiast leżeć, ot taki postęp
kawkę popijam, ale mocy nie czuję.
I mam całą listę rzeczy, które muszę przejrzeć, wyrzucić, uporządkować przed porodem i kurde wiem, że jak zacznę to jakoś pójdzie, no ale najpierw trzeba zacząć!!!