Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny

Kurcze ale mi się dziś super spało. Miałam tylko dwie pobudki na toaletę a tak to spałam 10 h
Dziś dzień spotkań na całego bo ja też sie umówiłam z koleżankami na obiad i ciasto oczywiście na mieście ;p
Rucola u mnie się już zaczelo to co u Ciebie a jestem ponad tydzień w plecy. Czasami nie odbiorę telefonu bo np jestem w sklepie albo nie odpisze z prędkością błyskawicy na SMS i oddzwaniam a tam " a ja już myślałam że coś się dzieje że w szpitalu jesteście ". Zdaje sobie sprawę z tego że będzie jeszcze ciężej.
Miłego dnia dziewczyny ! -
nick nieaktualnyHahaha Mamunia weź jeszcze nie rodź, bo to dopiero 26 tydzień, Dominiś jeszcze nie jest gotowy
ale miło, że chcesz mnie wyręczyć w tych ciężkich chwilach 
Też mi się wydaje Lunka, że po prostu chyba ludziom ciężko jest się zachować w takiej sytuacji. -
Jeżowa, Karma88, nick nieaktualny, Patrycja20, summer86, Lunaris, Kotowa, nick nieaktualny, Siwulec, nick nieaktualny, nick nieaktualny, JuicyB, Bajkaaa, nick nieaktualny, Nadzieja22, pilik, Angelika83, Phnappy, Rucola, KateHawke, Lusesita, emi2016, Jadranka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ale ja to rozumiem, że można nie wiedzieć jak się zachować. To wtedy się siedzi cicho moim zdaniem. Nie streszczam Wam przecież całych rozmów jakie z ludźmi prowadzę, a naprawdę dają mi wyraźnie odczuć, że to już nic takiego i przesadzam. Wybaczcie ale jak pisałam z nią o jej ciąży to aż ćwierkała, a jak zaczęła mój temat to się speszyła i nagle przerwała rozmowę. Nie powiecie mi, że jak przyjaciółka pyta czy wyjde z Tosia na spacer i z jej dzieckiem, ja mówię że niestety nie mogę i słyszę, że przecież z Tosia było tak samo a prawie donosiłam, albo że będzie ok bo najwyżej polezy trochę w inkubatorze to jest mile. Albo ja naprawdę przesadzam, wymyślam sobie i te leki, skierowanie do szpitala to na wyrost. Tylko szkoda, że je biorę bo jak tylko przestaje to mam skurcze co kilkadziesiąt minut, a po nich czuję się jak ćpunka. To że nie leżę w szpitalu to tylko ze względu na Tosie, a nie dlatego że chce sobie poksiężniczkować i wzbudzać zainteresowanie. Serio życzyłalbym sobie chociaż jednej nudnej ciąży. A założę się, że gdyby coś się działo tej siostrze czy mojej koleżance, to byłby płacz i lament i wszyscy by skakali. Widocznie nie powinnam nikomu nic mówić, dusić to w sobie i przynajmniej nikt by mnie nie uważał za wariatkę

Z resztą to nieważne. Czuję się samotna w tym wszystkim i nie ma o czym gadać.
Karma o której masz wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 09:10
-
nick nieaktualny
-
Nika AHAHAHAHAHA
Ty to umiesz człowiekowi poprawić humor nawet jak ma całkiem dobry
-
Luna myślę że ludzie tak się zachowują bo sami tego nie przeżyli i nie zdają sobie sprawy z tego przez co przechodzisz
Tak jak piszesz- gdyby to ich dotknęło to by inaczej na to patrzyli. Przykro mi że nie masz jednej dobrej duszy przy sobie.... ale masz nas
My doskonale wiemy jakie masz obawy i że są całkowicie uzasadnione. Szkoda że Emek w tym wszystkim nie weźmie Cię pod pachę po pracy, przytuli i nie potrzyma za rękę- na pewno było by łatwiej. My trzymamy i życzymy żeby Zuzia posiedziała jak najdłużej pod serduchem. Jeszcze kilka tygodni i skończą się te głupie teksty a Ty będziesz tulić swój skarb
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Załóż coś fajnego, zrób sobie fryza pazurki i makijaż- od razu się poczujesz inaczej
aha! i wyślij Emkowi smsa z oczekiwaniami na co masz ochotę
[kiedyś Ciastek mnie zapytał co chcę na kolację bo byłam na dyżurze, walnęłam że rekina i szczęka mi opadła jak wróciłam a tam na stole świece, nakryte talerze i łosoś wędzony
miłe to było]
Ja uciekam na moją wyczekaną kawcie!
I jeszcze wywołuję parę osób bo coś ostatnio nie widać, nie słychać Amal, Flower, Nenusia JUHU !!! co u Was?
Ps czy tylko ja nie widzę avatarka Patrycji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 09:30
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Witam Was moje Kochane Dziewczyny! Tęskniłam

Nadrabiać będę sukcesywnie od jutra, wylądowałam dziś w nocy, w domu byłam o 4, a teraz jestem na chwilkę w pracy. Potem jeszcze ostatnie godziny z Młodą, a wieczorem chyba muszę odespać te wakacje
Także obiecuję od jutra wszystko nadrabiać, a póki co gratuluję serdecznie Justynie, bo jeszcze nie miałam okazji! Witaj Aniu na świecie
nick nieaktualny, Kaczorka, summer86, nick nieaktualny, Nadzieja22, Phnappy, Rucola, KateHawke, Anna Stesia, Lena21, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:16
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Luna niestety ludzie już tacy są i my na to nic nie poradzimy ... głowa do góry kochana ! Odpoczywaj ile wlezie byle by maleńka posiedziała jeszcze trochę w brzuszku :*
Lunaris ja tez go właśnie nie widze
zaraz wejdę na kompa i to ogarnę
nick nieaktualny, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej !

mi dziś się sniło odciąganie mleka :p owiem że czytałam post u mamyginekolog ale chyba zgłupiałam w tej ciąży ale akurat miałam wrażenie że ten artykuł jest jakoś ciężko napisany, nie mogłam go ogarnąć...
obudziłam sie tylko raz na siku! ale chyba wyprwa mnie tak zmęczyła:p
ale później poczułam ból brzucha, jakby ktoś mi uciskał i znow toaleta,ale na dwójeczkę. ja rozumiem że dzieci naciskają na pęcherz ale na dwójke tez??
rano za to pięknie mnie kopał,ale byłam zaspana i tylko rękę przyłożyłam. niesamowite że nasze brzuchy są takie plastyczne, dziecko tu ręką, nogą a brzuch się wygina i nic
Lna-powiedz Emkowi lepiej na co masz ochotę
bo z facetami różnie bywa- żebyś nie była potem rozczrowana
a co do reszty- Kotowa myślę ma racje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 09:35
-
Nika hahahahhaha
Jak tak czytam to mam złote dziecko, choć od kilku dni od 8 do 17 śpi w ramionach i cyca ciągnie ale od 19 śpi z przerwami na karmienie.
Nie odbieram tego że grymasi w dzień jako nerwowość tylko po prostu ma potrzebę bliskości zresztą ja też tego potrzebuje.
Mamy kolejny krok do przodu i już nie dokarmiam mm, waga pieknie rośnie.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, summer86, Kaczorka, nick nieaktualny, Jeżowa, Bajkaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Karma88, nick nieaktualny, olik321, pilik, Phnappy, Rucola, KateHawke, Lusesita, Anna Stesia, emi2016, Lena21, Nadzieja22, Jadranka, Lunaris lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Reset, napisz koniecznie jak się udały wakacje
jakieś fotki mile widziane 
Flowwer, myślałam o Tobie w nocy, że dawno się nie odzywałaś. Gratuluję sukcesu z kp
-
nick nieaktualny
-
Tak, fajne przytulankiPatrycja20 wrote:Dziewczyny czy już widać mój avatar ?

Reseciku, witaj po wakacjach
Czekamy na długi post z relacją z wyjazdu.
Flowwer, super że synuś taki śpiący i jedzący
A u nas w sobotę była w brzuchu mega balanga, za to wczoraj i dziś ledwie jakieś szmyru-szmyru. Już 2 razy sprawdziłam młodą detektorem i tylko to zaoszczędziło mi wycieczki na IP. Zaczynam widzieć jaka jestem znerwicowana i że muszę się doprowadzić do porządku zanim pojawi się dzidziuś. Tylko jak to zrobić?
Z zaginionych i milczących wywołuję jeszcze BLUE - heej, co tam? Udaje się leżeć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 09:59
Patrycja20 lubi tę wiadomość

może nawet rzęsy pomaluje zanim przyjdzie