X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LAMKA, super że wszystko ok! I Mały całkiem sporo już waży :)

Nasza wizyta za tydzień, już mam wrażenie że sto lat się z Tosią nie widzieliśmy :P

W tym tygodniu w czwartek idziemy na warsztaty - Bezpieczny Maluch :)

FOZZLE kciuki za wizytę <3

LUNARIS, tak jak dziewczyny mówią, jeśli nie jesteście małżeństwem, to niestety nie zarejestrujecie online.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 09:56

lamka lubi tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu mój tez zawsze żelki przed przedszkolem - PATOLOGIA :D

Fozzie Bear, Rucola lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie- no raczej- samoakceptacja szalenie ważna!! :)
    kciuki i czekam na relacje :)

Rucola lubi tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka super wieści. Witaj w klubie ciężarnych z tardyferonem. :P

Aniu dziewczyny chyba już wszystko napisały. Jak masz możliwość to skorzystaj z wizyty u psychologa. Nie bój się prosić o pomoc, a zaprocentuje Ci to na przyszłość. Oskar cudowny!

Fozzie powodzenia!

Nasza Mała akrobatka fika w brzuchu od wczoraj wieczora gdzieś pod żebrami czuję ból jakbym tam miała siniaka nabitego od środka. :/
    No nic czas ogarnąć pracę.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris niech ciastek uzna dziecko przed porodem i wszystko będzie mógł załatwić sam. My tak robiliśmy.

Lamka super ze Domis tak ładnie rosnie.

Reset pewnie ze mała może sobie wypłukać kostium czy zrobić parę rzeczy wokół siebie. W końcu to już nastolatka!

reset, Emiilka, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj! &&&

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka super, że wszystko w porządku z synusiem <3

Trzymam kciuki nieustannie za resztę, ale serio muszę oddać się całkowicie burdelowi, jaki panuje wokół mnie i jakoś go ogarnąć :/ :(

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za zrozumienie! Mnie to chyba gryzło wewnętrznie w ubiegłym tygodniu, że gdzieś tam wobec Młodej poczułam jakieś negatywne emocje. Ale z drugiej strony M. mnie przekonywał, że to są też wakacje dla nas i mamy prawo czegoś tam oczekiwać i wymagać.
    Gryzło mnie też któregoś dnia to, że Młoda powiedziała, że zostaje w pokoju z wifi i klimą - na co ja zapowiedziałam, że nie po to jechałam na urlop, by siedzieć w pokoju i jak ma ochotę to niech do mnie dołączy należaku na basenie, po czym zawinęłam się z książką i drinkiem na leżak. Trochę wyrzutów sumienia miałam, ale po godzinie ja ochonęłam i odpoczęłam, zaś Młoda po godzinie wifi też zatęskniła za basenem i obie chyba byłyśmy szczęśliwsze.
    Ja generalnie wiem, że można być cały czas z dzieckiem i dla dziecka, ale też wiecie jak jest - mamy ją na tyle rzadko, że chciałam jej maksymalnie dużo czasu i uwagi poświęcać. Tylko chyba muszę też brać poprawkę na jej dorastanie.

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik śliczny suwaczek :-)

Jeżowa spokojnie ogarniaj, na nadrabianie przyjdzie czas ;-)

Karma w czwartek mam morfologię i się zastanawiam czy brać od dzisiaj ten tardyferon czy dopiero po badaniu.

Admiralka też idziemy na bezpiecznego malucha :-) w jakim mieście?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 10:12

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu gin Ci dał przed morfologią?

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

• reset Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam zdradzę, że jest szansa, że jeden z dinusiów do Was dołączy :) Od razu dzień stał się lepszy <3

summer86, lamka, Karma88, Emiilka, Fozzie Bear, Patrycja20, Nadzieja22, blue00, Bajkaaa, KateHawke, Lunaris, pilik, malka, Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka wielkie gratulacje !!!! Kawał chłopa ;)

Lunaris, tak jak Olik pisze, moja kuzynka poszła do urzedu stanu cywilnego przed porodem z ojcem dziecka, on je uznał za swoje i po porodzie mógł sam zarejestrować ;)

Gratuluje dzielnych przedszkolaków <3 ale Was emocje czekają teraz - pasowanie na przedszkolaka, pierwsze przedstawienia oj będziecie w tym roku wiele razy ryczeć ze wzruszenia :)

My już po rozpoczęciu roku szkolnego, plan lekcji lekko beznadziejny :/

Kto teraz w kolejce do wizyty ? Bo się pogubiłam ( wybaczcie nie zakodowałam godzin )

lamka, Patrycja20, Lunaris lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    A ja Wam zdradzę, że jest szansa, że jeden z dinusiów do Was dołączy :) Od razu dzień stał się lepszy <3
    czekamy! <3

lamka lubi tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset my tu na Was wszystkie czekamy, bo lista nam się kurczy i musi ktoś zajmować miejsca po naszych ciężarnych! ;)

lamka, Emiilka, reset lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec teraz Fozzie a później Phnappy.

Karma miałam hemoglobinę 11,4 dwa tygodnie temu (stąd recepta na tardyferon) i bardziej z mojej prywatnej ciekawości się zastanawiam czy nie sprawdzić czy moja dieta od tego czasu coś ruszyła ją do góry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 10:30

Siwulec, Melevis lubią tę wiadomość

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek!

Ja z tych wczorajszych emocji, byłam chyba tak wyczerpana, że nie wstałam w nocy na siku :D Także ominęły mnie nocne pogaduchy, które tak lubię ;)

Yos, Siwulec, kciuki również za Wasze wizyty dziewczyny! Czyli dzisiaj 6 wizytujących :D Nieźle, nieźle - będzie co świętować wieczorem :)

Lamciu, super rozpoczęliście z Domisiem ten dzisiejszy maraton ;) Super waga synia i piękna Twoja długaśna szyjka :) Cieszę się, że wszystko ok!

Rucolka, gratululę rozkręcenia mlecznej krainy! To teraz do pełni szczęścia, niezbędne jest już tylko wyjście do domku, czego Wam życzę <3

Aniu, Oskarek wygląda bardzo elegancko! Super synuś :) Dziewczyny mają rację - nie wahaj się skorzystać ze specjalistycznej pomocy. Trzymam kciuki, byś niebawem poczuła się lepiej <3

Za mamy przedszkolaków i uczniakow, trzymam również kciuki w tym wyjątkowym dniu ;) Malychy sobie poradzą - nie mam wątpliwości. Za Was drogie panie mocne kciuki, cobyście spokojnie oddały Wasze szczęścia i zbyt wielu łez nie ulały ;)

Dziewczyny, któraś z Was pisała o warsztatach „Mamo to ja” dla kobiet w ciąży (Agulineczko, Ty?). Czy mogłybyście podzielić się info, czy warto i ewentualnie z czego się podszkolić do konkursów? Obiło mi się o uszy, że nagrody są fajne, więc cebula się we mnie obudziła :D Zapisałam nas na 11 września.

A ja dzisiaj się relaksuję. Doszłam do wniosku, że to organizm wysyłał mi info, bym trochę zwolniła. Także teraz długa kąpiel, a potem leżakowanie. W przerwie tylko na chwilę wyskoczę do urzędu ;)

Miłego dnia Mamusie :)

lamka, Patrycja20, Siwulec, Karma88 lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka ja z Jeżową byłam na tym. Na stronie mamo to ja masz pytanie konkursowe (chyba z czym Ci się kojarzy "mamo to ja"?), więc możesz do niego przygotować jakąś formę artystyczną typu poemat, piosenka, proza, rysunek :-D pozostałe konkursy są losowe lub z wiedzy przekazanej na danej części warsztatów, także nic się nie musisz podszkalać. ;-)

A mi bezpieczny maluch koliduje z sr, więc pójdziemy chyba tylko na świadomą mamę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 10:33

Emiilka lubi tę wiadomość

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lamciu za info :D Puszczę wodze fantazji i zobaczymy, co mi z tego wyjdzie ;)

lamka lubi tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie jak tam Klarencja?

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 3 września 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się!
    Klarkson waży juz.... 570g - pokazna dziewucha niej rośnie :)
    Nie udało nam się zrobić 3d,ale widziałam zabawę w a ku-ku, pięknie zakrywa sobie oczy, wręcz na zawołanie! :)
    Później pokazała nam druga zabawę - "zgadnij czym Cię kopie mamo?" otóż - nie wiadomo, czy to ręką czy to noga, strasznie szybka jest!

Wszystkie narządy pięknie pokazała, serduszko, nereczki, wątrobę, mozdzek itd, palców po 5 na każdej rączce i nozce :)
    Ja jako mama mam sukcesywnie krzyczeć na męża, bo szyjka na ostatniej wizycie skrócona się z 6 na 4.7 a dziś już 3.5 - mam nadzieję, że da to do myslenia mojemu malzowi?!

A oto standardowo JEDYNE wyjściowe zdjęcie Klarksona :
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cf1defd8956.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 10:50

Achia, Patrycja20, reset, lamka, Bocianiątko, Siwulec, Emiilka, Jeżowa, admiralka, Luna1993, Karma88, summer86, Nadzieja22, Kaczorka, Angelika83, Yoselyn82, Bajkaaa, -Mamunia-, olik321, KateHawke, Lunaris, pilik, Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość

‹‹ 1729 1730 1731 1732 1733 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ