Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
LAMKA, super że wszystko ok! I Mały całkiem sporo już waży
Nasza wizyta za tydzień, już mam wrażenie że sto lat się z Tosią nie widzieliśmy
W tym tygodniu w czwartek idziemy na warsztaty - Bezpieczny Maluch
FOZZLE kciuki za wizytę
LUNARIS, tak jak dziewczyny mówią, jeśli nie jesteście małżeństwem, to niestety nie zarejestrujecie online.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 09:56
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka super wieści. Witaj w klubie ciężarnych z tardyferonem.
Aniu dziewczyny chyba już wszystko napisały. Jak masz możliwość to skorzystaj z wizyty u psychologa. Nie bój się prosić o pomoc, a zaprocentuje Ci to na przyszłość. Oskar cudowny!
Fozzie powodzenia!
Nasza Mała akrobatka fika w brzuchu od wczoraj wieczora gdzieś pod żebrami czuję ból jakbym tam miała siniaka nabitego od środka.
No nic czas ogarnąć pracę.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lunaris niech ciastek uzna dziecko przed porodem i wszystko będzie mógł załatwić sam. My tak robiliśmy.
Lamka super ze Domis tak ładnie rosnie.
Reset pewnie ze mała może sobie wypłukać kostium czy zrobić parę rzeczy wokół siebie. W końcu to już nastolatka!
reset, Emiilka, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny za zrozumienie! Mnie to chyba gryzło wewnętrznie w ubiegłym tygodniu, że gdzieś tam wobec Młodej poczułam jakieś negatywne emocje. Ale z drugiej strony M. mnie przekonywał, że to są też wakacje dla nas i mamy prawo czegoś tam oczekiwać i wymagać.
Gryzło mnie też któregoś dnia to, że Młoda powiedziała, że zostaje w pokoju z wifi i klimą - na co ja zapowiedziałam, że nie po to jechałam na urlop, by siedzieć w pokoju i jak ma ochotę to niech do mnie dołączy należaku na basenie, po czym zawinęłam się z książką i drinkiem na leżak. Trochę wyrzutów sumienia miałam, ale po godzinie ja ochonęłam i odpoczęłam, zaś Młoda po godzinie wifi też zatęskniła za basenem i obie chyba byłyśmy szczęśliwsze.
Ja generalnie wiem, że można być cały czas z dzieckiem i dla dziecka, ale też wiecie jak jest - mamy ją na tyle rzadko, że chciałam jej maksymalnie dużo czasu i uwagi poświęcać. Tylko chyba muszę też brać poprawkę na jej dorastanie.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyOlik śliczny suwaczek
Jeżowa spokojnie ogarniaj, na nadrabianie przyjdzie czas
Karma w czwartek mam morfologię i się zastanawiam czy brać od dzisiaj ten tardyferon czy dopiero po badaniu.
Admiralka też idziemy na bezpiecznego maluchaw jakim mieście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 10:12
-
A ja Wam zdradzę, że jest szansa, że jeden z dinusiów do Was dołączy
Od razu dzień stał się lepszy
summer86, lamka, Karma88, Emiilka, Fozzie Bear, Patrycja20, Nadzieja22, blue00, Bajkaaa, KateHawke, Lunaris, pilik, malka, Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lamka wielkie gratulacje !!!! Kawał chłopa
Lunaris, tak jak Olik pisze, moja kuzynka poszła do urzedu stanu cywilnego przed porodem z ojcem dziecka, on je uznał za swoje i po porodzie mógł sam zarejestrować
Gratuluje dzielnych przedszkolakówale Was emocje czekają teraz - pasowanie na przedszkolaka, pierwsze przedstawienia oj będziecie w tym roku wiele razy ryczeć ze wzruszenia
My już po rozpoczęciu roku szkolnego, plan lekcji lekko beznadziejny
Kto teraz w kolejce do wizyty ? Bo się pogubiłam ( wybaczcie nie zakodowałam godzin )lamka, Patrycja20, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reset my tu na Was wszystkie czekamy, bo lista nam się kurczy i musi ktoś zajmować miejsca po naszych ciężarnych!
lamka, Emiilka, reset lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnySiwulec teraz Fozzie a później Phnappy.
Karma miałam hemoglobinę 11,4 dwa tygodnie temu (stąd recepta na tardyferon) i bardziej z mojej prywatnej ciekawości się zastanawiam czy nie sprawdzić czy moja dieta od tego czasu coś ruszyła ją do góry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 10:30
Siwulec, Melevis lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek!
Ja z tych wczorajszych emocji, byłam chyba tak wyczerpana, że nie wstałam w nocy na sikuTakże ominęły mnie nocne pogaduchy, które tak lubię
Yos, Siwulec, kciuki również za Wasze wizyty dziewczyny! Czyli dzisiaj 6 wizytującychNieźle, nieźle - będzie co świętować wieczorem
Lamciu, super rozpoczęliście z Domisiem ten dzisiejszy maratonSuper waga synia i piękna Twoja długaśna szyjka
Cieszę się, że wszystko ok!
Rucolka, gratululę rozkręcenia mlecznej krainy! To teraz do pełni szczęścia, niezbędne jest już tylko wyjście do domku, czego Wam życzę
Aniu, Oskarek wygląda bardzo elegancko! Super synuśDziewczyny mają rację - nie wahaj się skorzystać ze specjalistycznej pomocy. Trzymam kciuki, byś niebawem poczuła się lepiej
Za mamy przedszkolaków i uczniakow, trzymam również kciuki w tym wyjątkowym dniuMalychy sobie poradzą - nie mam wątpliwości. Za Was drogie panie mocne kciuki, cobyście spokojnie oddały Wasze szczęścia i zbyt wielu łez nie ulały
Dziewczyny, któraś z Was pisała o warsztatach „Mamo to ja” dla kobiet w ciąży (Agulineczko, Ty?). Czy mogłybyście podzielić się info, czy warto i ewentualnie z czego się podszkolić do konkursów? Obiło mi się o uszy, że nagrody są fajne, więc cebula się we mnie obudziłaZapisałam nas na 11 września.
A ja dzisiaj się relaksuję. Doszłam do wniosku, że to organizm wysyłał mi info, bym trochę zwolniła. Także teraz długa kąpiel, a potem leżakowanie. W przerwie tylko na chwilę wyskoczę do urzędu
Miłego dnia Mamusielamka, Patrycja20, Siwulec, Karma88 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyEmilka ja z Jeżową byłam na tym. Na stronie mamo to ja masz pytanie konkursowe (chyba z czym Ci się kojarzy "mamo to ja"?), więc możesz do niego przygotować jakąś formę artystyczną typu poemat, piosenka, proza, rysunek
pozostałe konkursy są losowe lub z wiedzy przekazanej na danej części warsztatów, także nic się nie musisz podszkalać.
A mi bezpieczny maluch koliduje z sr, więc pójdziemy chyba tylko na świadomą mamę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 10:33
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję się!
Klarkson waży juz.... 570g - pokazna dziewucha niej rośnie
Nie udało nam się zrobić 3d,ale widziałam zabawę w a ku-ku, pięknie zakrywa sobie oczy, wręcz na zawołanie!
Później pokazała nam druga zabawę - "zgadnij czym Cię kopie mamo?" otóż - nie wiadomo, czy to ręką czy to noga, strasznie szybka jest!
Wszystkie narządy pięknie pokazała, serduszko, nereczki, wątrobę, mozdzek itd, palców po 5 na każdej rączce i nozce
Ja jako mama mam sukcesywnie krzyczeć na męża, bo szyjka na ostatniej wizycie skrócona się z 6 na 4.7 a dziś już 3.5 - mam nadzieję, że da to do myslenia mojemu malzowi?!
A oto standardowo JEDYNE wyjściowe zdjęcie Klarksona :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cf1defd8956.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 10:50
Achia, Patrycja20, reset, lamka, Bocianiątko, Siwulec, Emiilka, Jeżowa, admiralka, Luna1993, Karma88, summer86, Nadzieja22, Kaczorka, Angelika83, Yoselyn82, Bajkaaa, -Mamunia-, olik321, KateHawke, Lunaris, pilik, Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość