Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlik ja jestem za!
Kaczorka co do tortu to nie wiem, ale na pewno przepyszne ciasta/babeczki/ciasteczka i kawkę masz w Bema Cafe, Gnieździe, Central Cafe. Ogólnie mnóstwo jest przepysznych cukierni/kawiarni więc może weź ze sobą świeczki
Karma zdrowiej!
Patrycja cieszę się, że już lepiej.
Lena gratulacje kupy FraniaKaczorka, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Fozzie, czytajac post Olik przypomniało mi się - śniłaś mi się dzisiaj! Spotkałyśmy się w jakiejś szkole (?!) i Cię zaczepiłam czy czasem się z forum nie znamy
i w ogóle to mieszkałaś na moim osiedlu.. wiecej nie pamietam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 08:45
olik321, JustynaG, Karma88, Patrycja20, summer86, malka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:A mi się śnił Jason Statham <rozmarzona>
kojarzę Pana!
O i taka anegdota:
Oglądamy z małżem jakiś film i mu mówię podekscytowana:
-"Ooooo znam tego aktora!",
małż oczywiście patrzy na mnie jak na wariatke i mówi:
-"tak? To jak się nazywa?"
-"no nie pamiętam, ale go znam! On gdzieś już grał!"
Małż patrzy już jak na kompletna idiotke:
-"Mel Gibson"Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 08:53
lamka, Jeżowa, Karma88, Patrycja20, KateHawke, Nadzieja22, emi2016, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
Lamka - świeczka będzie na 100%
Dobrze, że mam jeszcze miesiąc, to może zdążę wszystko ogarnąć.
Agulineczka - straszy Cię trochę ta ginekolog. Aluśka do końca ciąży była poprzecznie ułożona i nikt mi do szpitala nie kazał się kłaść.
Udałam się na IP dopiero jak mi wody odeszły. Na spokojnie zrobili CC i nikt się specjalnie nie spieszył -
Fozzie przybij 5. Ja ostatnio patrzę na Jennifer Lopez i mówię oo znam te aktorkę tylko jak ona się nazywała. Takze no.. tytułów filmów tez nigdy nie pamiętam ale za to numery telefonów i kwoty kontraktów owszem. Jakos blizej mi do cyfr. Najlepiej tych premiowych
Fozzie Bear, Jeżowa, Rucola, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Ja oczywiście też jestem za!
Miłe spotkanie w doborowym towarzystwie? Zawsze
Agulineczka super, że wszystko w porządku na USG! I miejmy nadzieję, że uparciuszek się jednak przekręci jeszcze... W sumie to chyba główką w dół ma więcej miejsca prawda? Może jak mu się zrobi ciaśniej to poczuje instynktchociaż z drugiej strony współczuję Ci przekręcania się dużego dziecka, bo z pewnością to odczujesz na sobie! I po raz kolejny doceniam, że żyjemy w cywilizowanym świecie, gdzie w razie czego takie ułożenie to nie problem!
Czytam to "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy" i nastraja mnie bardzo pozytywnie, fajnie napisana książka, mężowi wczoraj pół godziny opowiadałam co tam wyczytałamwiem, że to tylko teoria, długo unikałam poradników, ale koleżanka mi ją pożyczyła i powiedziała, że dla niej ta książka odmieniła macierzyństwo, więc po takiej rekomendacji ciężko choćby jej nie otworzyć
mam też o karmieniu piersią, te 7 zasad czy coś, będę czytać, jak skończę tę
A mój mąż wczoraj wieczorem przytulił się do brzucha i stwierdził, że bardzo mu będzie go brakować, nie wie, jak się przyzwyczai że go nie ma, i że dla niego, to bym cały czas z taki brzusiem mogła chodzić, bo wyglądam najpiękniej...Kaczorka, lamka, Morusek, JustynaG, Aga9090, Rucola, olik321, Achia, Patrycja20, KateHawke, Nadzieja22, Lena21, summer86, emi2016, Emiilka, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Uff wróciliśmy wczoraj! Mam dość wakacjiale nie będę teraz smęcić tylko biorę się za nadrabianie
Bajkaaa, Nadzieja22, summer86, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!!
Mój Młody dał dziś w palnik w nocy. Pokazuje swoje książęce oblicze. Padlybyscie słysząc jak parska z niezadowolenia. Potrafi też pluć mlekiem Skubaniec mały. Aktualnie leży zatulikowany, przestał fuczec więc przysypia;) w końcu bo od 6.30 był jeden wielki foch...
Lenka gratulacje dla Frania!!! Kupa to jest coś
Justynka jak będę przy kompie to wyślę linka maty:)
Ewela strasznie Ci współczuję. W ogóle współczuję Wam wszystkim mającym przeróżne problemy z karmieniemJesteście mega silne Babki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 09:20
JustynaG lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola przykro mi, że noc ciężka, ale jak tak piszesz o synku, to mam jedno skojarzenie - zachowuje się jak mały lew, więc wszystko w normie
dobrze, że teraz udało Ci się go nieco wyciszyć i oboje możecie odpocząć
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Za mną też ciężką noc, czuję się "skopana"- młody sobie taką dyskotekę urządził że ojej.musze zapytać lekarza która część ciała jest po lewej stronie bo tam najbardziej czuję.. a potem ktoś za oknem bardzo głośno wolał "Tofik- do pana! Gdzie jesteś?" Takze ten...
Luna- a jak się czujesz teraz i w ciągu dnia? dobrze że jutro wizyta!
Do mnie dotarła paczuszka z HiPP, książeczka, chusteczki, i teczuszka taka z grubszej tekturki-w sam będzie na książeczkę zdrowia Maluszkajak ktoś się rejestruje to dostaje taka przesyłkę, także panie w ciąży jak chcecie to też się rejestrujscie :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d30ead7e284b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 09:36
Karma88, Kaczorka, Rucola, Patrycja20, KateHawke, Aga9090, Nadzieja22, olik321, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Achia rozumiem Cię z tym skopaniem doskonale. W nocy obudziłam się na lewym boku, a po prawej byłam skopana, że nawet nie musiałam dotykać, bo i bez tego bolało.
Przyszła paczuszki z Ali.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8a795fee613.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 09:38
Lusesita, Kaczorka, Rucola, Achia, lamka, Patrycja20, Bajkaaa, Morusek, KateHawke, Aga9090, Yoselyn82, Lena21, JustynaG, olik321, emi2016, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Mi z Ali też powoli spływają gadżety
a może nasze dzieci dziś się zmówiły przeciwko nam
ja się tak śmieje pod nosem i tak prawdę powiedziawszy mimo tego, że tak mało spałam to i tak czuję się wyspana. Dziecko odkopała we mnie złoża cierpliwości i wyrozumiałości
Dziś mamy kontrolę krwiaczka w nadnerczu o 14. Bardzo Was proszę o kciuki...Kaczorka, Achia, Nadzieja22, Lena21, JustynaG, emi2016, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola trzymam, żeby się wchłonął i nie straszył Was!
Ja z Ali tylko to zamówiłam. Na razie idą jeszcze 3 paczki do mnie z różnych miejsc, więc poczekam aż wszystko dotrze, zrobię comiesięczne opłaty i po wszystkim będę znowu szaleć z zakupami.Rucola lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ewela problemy z kupa mogą być spowodowane alergia na białka mleka krowiego.
Bebilin Comfort pomaga przy kolkach i zaparciach, bo ma obniżoną zawartość laktozy i częściowo shydrolizowane białka. Tylko sama piszesz, że malutka była na nim 3tyg i dalej bylo źle.
Daj szansę aby zaskoczyła na ten Nutramigen. Wiem że on śmierdzi i na paskudny smak, ale wiem też że potrafi pomoc.
Co prawda u Was lekarz zaczął z grubej rury bo od Puramino, ale przybpoprawiw zawsze można zejść na zwykły Nutramigen.
Wiem, że jest Ci ciężko ale spróbuj. -
nick nieaktualny
-
Co do gadżetów to muszę kupić 4 zasłonki na szyby do samochodów, bo mały jak wampir nie przepada za światłem na razie:) chcemy kupić czarne, bardzo neutralne.
Achia wrzuciła trójkąt ostrzegawczy " jedzie z nami dziecko" montuje się takie coś??? My z założenia tego nie chcieliśmy a teraz się zastanawiam#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Co do dziwnych snów, śniło mi się dziś ze mój szwagier rodził w samochodzie dziadka
zadzwoniłam rano poinformowałam go o tym
Odzyskałam siły i w końcu wysprzatalam mieszkanie, pranie się pierze i biorę się zaraz za szykowanie obiadu