Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
RESET te samochodowe trójkąty mają podobno też takie zadanie, ze w przypadku wypadku ratownik od razu ma informacje żeby wpierw ratować dziecko.
Ja się jakoś kiepsko czuję od wczorajBrzuch pobolewa, apetytu brak, a gdy wczoraj się zmusiłam do spróbowania kolacji, to zwymiotowałam
Całą ciążę zero mdłości, a teraz takie coś. Mam nadzieję, że żadne choróbsko mnie nie bierze.
JuicyB, emi2016 lubią tę wiadomość
-
lamka jeśli do tego czasu będę w dwupaku, to będzie pieknie
Karma też zamowilam tego królisia
Natknęłam się dzisiaj na toczysta prawda:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b541b6b665bf.jpgLuna1993, Achia, Nadzieja22, Lusesita, Fozzie Bear, lamka, Patrycja20, Siwulec, summer86, Karma88, Lena21, emi2016, olik321, KateHawke, malka, JustynaG, Bajkaaa, Lunaris, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezowa tez właśnie o tym myślałam, że jutro zobaczę ją na usg ostatni raz i aż mi się ryczeć chce
ale już za maksymalnie miesiąc nasze okruszki będą z nami
zaraz po kciukach za Lewka trzymamy za Was
Jestem strasznie przetyrana i psychicznie i fizycznie. Staram się nie narzekać, ale strasznie mnie już dobija, że niemalże codziennie myślę "zaczyna się, przecież to tak boli", czekam czekam i wszystko rozchodzi się po kościach.
Ide rozwiązać jakiś egzamin próbny, albo mi się humor poprawi albo wpadnę w jeszcze większy dół -
nick nieaktualnyAdmiralka- mam nadzieję że to przejściowe i zaraz dolegliwości miną.
ja zauważyłam rozstępy..tzn 2, ale w sumie juz prawie na plecach, z prawej strony nad tyłkiem, no w zasadzie nad pośladkiem. mam się bać że zaraz poleci więcej?w sumie tam się nie smarowałam- choć wiem, że to nie ma wpływu. bo smaruje brzuch, uda i piersi oliwką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 11:46
-
Dzień dobry
Ale mi się cudnie spało, gdy mąż nie musiał wstawać po 5, tylko mogliśmy się tak w tygodniu potulić z rana
Mam wizytę na 14,30. Trzymajcie kciuki proszę
Ja oczywiście też trzymam za dzisiejsze wizyty i inne ważne sprawy
No to idę ogarnąć Grazie, bo ostatnio robiłam to tuż przed wyjazdem na wizytę i gin marudził, że Grażyna bardzo czerwona od goleniaKaczorka, Aga9090, Patrycja20, admiralka, lamka, Lena21, Karma88, Emiilka, KateHawke, StaraczkaNika, Lusesita, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Luna- daj znać po próbnym
Melevis- cudownerozbawiłaś mnie!
Melduję, że kawa dziś na mnie nie działała, wracając od klienta wstąpiłam na kaktusa i nieco mnie ożywiłChyba sobie wypełnię nimi zamrażarkę w pracy
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Luna1993 wrote:Karma aż sprawdziłam:
20 cm za 79 zł
30 cm za 145
50 cm za 345za przeproszeniem w dupach im się poprzewracało
Wizyta o 18
Muszs pokazac M te ceny to nie bedzie gderac, ze z Chin sciagam maskotke.
Ostatni raz na ekranie zobaczyc Malenstwo... Czyli to juz juz.
Pewnie to glupie, ale jak wczoraj te rozstepy zobaczylam to zrobilo mi sie smutno. Tak wiecie po babsku, z drugiej strony beda mi pokazywac walke o Emi. Musze sie przyzwyczaic, ze beda wieksze...Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:
Pewnie to glupie, ale jak wczoraj te rozstepy zobaczylam to zrobilo mi sie smutno. Tak wiecie po babsku, z drugiej strony beda mi pokazywac walke o Emi. Musze sie przyzwyczaic, ze beda wieksze...
poczułam dziś to samo.. w koncu jestesmy kobietami więc to chyba nic złego tak się poczuć?
ale ponoc bio oil rozjaśnia rozstępy :p
ale tez pomyślałam potem tak samo- że będą pokazywać moją walkę. no ale nie mamy już na to większego wplywu prawda?
-
nick nieaktualnyKochane ja sobie na ewentualne rozstępy zamówiłam oczywiście z Ali jakiś niby zajebisty preparat i będę próbować
na razie nic mi się nie zrobiło nic nowego ale i tak całe biodra w krechach.
Co do Grazi to ja dzisiaj idę na wosk, bo sama już nie umiem (brzuch mi zasłania).
Nadzieja, Jeżowa kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 12:31
Nadzieja22, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Ja mam z okresu dojrzewania rozstepy, oczywiscie sa biale i prawie ich nie widac, ale te jak sa takie swieze troche wala w moje babskie ego.
Trzeba zyc z nimi i tyle. Przetrawie to w swojej durnej glowie i bedzie git.fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam podobne odczucia.
Emilka
Uwierzycie, że ta Panna skończyła 8 miesięcy? Dopiero Wam pokazywałam takiego 15 minutowego, spuchniętego naleśnika
reset, Nadzieja22, Karma88, Lena21, Fozzie Bear, Patrycja20, emi2016, lamka, JuicyB, pilik, Bobisia, olik321, Emiilka, Achia, KateHawke, Jeżowa, Luna1993, summer86, StaraczkaNika, malka, Lusesita, JustynaG, Rucola, Bajkaaa, Lunaris, Yoselyn82, agulineczka, Tosia2323, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Lamka właśnie kurde zastanawiam się nad woskiem na bikini i nogi. Jakieś 2 lata temu robiłam całą zimę i było super. Tak myślę czy może teraz nie zacząć znowu chodzić. Good idea? Bo u mnie to zawsze welcome to the jungle z włoskami
Powiedzcie mi czy warto zjeść coś słodkiego przed wizytą na rozruch malucha?
No i pyt nr 2, chodzicie w kieckach na wizyty, gdy macie usg przezbrzuszne? Ja ostatnio akurat w spódnicy byłam, bo było usg dowcipne (prenatalne u innego gina przez brzuch i miałam spodnie, bo było chłodno), ale tak teraz właśnie się zastanawiam nad sukienką -
lamka wrote:Kochane ja sobie na ewentualne rozstępy zamówiłam oczywiście z Ali jakiś niby zajebisty preparat i będę próbować
ale na razie nic mi się nie zrobiło nic nowego ale i tak całe biodra w krechach.
Co do Grazi to ja dzisiaj idę na wosk, bo sama już nie umiem (brzuch mi zasłania).
Nadzieja, Jeżowa kciuki
Lamka I love U - zawsze mi poprawia nastrój, że nie tylko ja mam alie bzikacały sierpień nic nie zamówiłam
Chyba czas najwyższy na nowe cuda
lamka, olik321, Rucola lubią tę wiadomość
-
Nadzieja u mojego gina są takie jednorazowe, fizelinowe spódniczki, więc jak byłam w sukience to po prostu wciągałam ją na dupę, żeby nie świecić bezpośrednio czerwonymi koronkami
Powodzenia na wizycie!Karma88, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja ja z reguly przed wizytami cos slodkiego wciagam.
A co do wizyt to nawet jak bym szla w spodnicy to i tak wole zdjac. Mi gin robi i dowcipne i brzuszne usg i zawsze mnie utapla po calosci tym zelem wiec szkoda ciuchow.Nadzieja22 lubi tę wiadomość
Emilka
nick nieaktualnyJa chodzę różnie, ale u zwykłej ginki mam najpierw usg na samolocie, potem każe mi się ubrać i dopiero robi przez brzuch.
Na połowkowym miałam sukienkę i tylko przez brzuch i szczerze to miałam gdzieś, że pokazuje koronkowe majtki.
Lenka ten krem się nazywa pasjel? pajsel? Jakoś tak. A dostałam już jeden zestaw kosmetyków (pielęgnacja twarzy) z Ali i baaaardzo sobie chwalę.
Nadzieja, jeśli miałaś wcześniej depilację woskiem to nie widzę problemu, w ciąży można normalnie się dopilnować. Ja akurat nóg nie woskuję, bo mi wrastają włoski.Nadzieja22 lubi tę wiadomość