Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Admiralka - polubiłam za info dot. ratowania malucha w aucie. Też słyszałam, że te naklejki to przede wszystkim informacja w razie wypadku, żeby szukać dziecka w aucie.
Justyna - a ile dobowo ściągasz? Ilości się zwiększą, masz czas do 12 tygodnia na to aby to pięknie rozkręcić. Ponieważ swój pierwszy laktacyjny zeszyt chyba gdzieś w złości wyrzuciłam mam tylko dane z końca 2 miesiąca i miałam około 800-1000ml na dobę. Pod koniec 3 miesiąca już 1100-1300 i tak mam do dziś.
Ewela - bardzo mi przykro z powodu tych problemów. Mam tylko nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej. -
nick nieaktualnyOlik poka kieckę!
Fozzie jakbyś miała jakieś ciuszki chłopakowe na mniejsze rozmiary niż dla Olik to ja chętnie odkupiębo stwierdziłam po zdjęciach Jeżowej, że mam zdecydowanie za mało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 12:50
-
Ja tylko wpadam odpisać Justynie, potem nadrobię.
Justyna ta mata była jedyna na allegro, ale to jest produkt z Niemiec i na pewno będzie na Amazonie, mata nazywa się BABY BOUM BEMINI MATA KOCYK DO PAMIĄTKOWYCH ZDJĘĆWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 12:56
JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyReset zdałabym
Jezu jaka radość po 3 uwalonych testach na poziomie 80 pkt. Od razu chce mi się uczyć dalej. Uf
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfb08ac9661d.png
Ja do gina całe lato biegałam w sukienkach, skoro widzi mnie bez majtek to nie powinno to gorszyć w majtkachJeżowa, Achia, lamka, Patrycja20, Nadzieja22, Emiilka, reset, Aga9090, KateHawke, Lusesita, Rucola, JuicyB, Morusek lubią tę wiadomość
-
Też na wizyty chodziłam w sukienkach. U jednego gina miałam najpierw badanie na samolocie i usg też na samolocie, więc tak było najwygodniej. U drugiego najpierw samolot, później kazał się ubrać i dopiero robił przez brzuch.
Melevis, wszystkiego najlepszego dla Lenki z okazji 8 m-cy! Jest cudownaNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStary gin mi robił dowcipnie USG to się rozbieralam,a potem kazał się ubierać, prosił męża i robił przez brzuch
W Luxmedzie są te jednorazowego spódniczki i mogłyby być w każdym gabinecie moim zdaniem. Jest dyskretnie, nie łazi się z gołym tyłkiem to na samolot a to na kozetke. W sumie byłam zdziwiona jak poszłam do prywatnego gabinetu u starego gina że nie ma czegoś takiego. Kurde, koszą tyle za wizytę to mogliby je zakupić :pNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry piękne Panie
Rucolka, mocne kciuki za dzisiejszą wizytę Lewcia! I bardzo Ci dziękuję za ponowne wrzucenie zdjęciaZałapałam się i nawet Emkowi pokazałam
Toż to zdjęcie, to samo szczęście! Promieniejesz Kochana
Jeżowa, zaciskam kciuka za Twoją wizytęAle, że jak to? Ostatnia wizyta z małą w brzuszku?
Ja tak nie chcę u sobie - my mamy teraz termin wizyty na 1 października i liczę, że jeszcze dotrwamy
Tak - zaczynam cykać
Dziewczyny, a ja bardzo polecam warsztaty „Mamo to ja”. Super tematy są poruszane, gratisy dla każdego (m.in. paczka pampersow, dwie paczki mokrych chusteczek, bajka na dvd, breloczek, smycz, pieluszka flanelowa, gazetki), nagrody za odpowiedzi na pytania, loteria no i konkurs na skojarzenieMy akurat zajęliśmy 4 miejsce w konkursie (dzięki Lamce, bo poradziła, by pracę wcześniej przygotować w domu - takie wygrywają) i dostaliśmy jeszcze 2 paczki pampersów. Ale 3 pierwsze miejsca bardzo ładnie nagrodzone: mata edukacyjna, karuzela i projektor - wszystko FP. Na Fb znajdziecie wszystkie informacje o tych warsztatach. Mamusie maluszków do 1 roku mają swój blok i swoje nagrody. Za rok na pewno też pójdziemy
Miłego dnia Kobitki
Ps. Lunka, Kate, 9 dni do donoszonej!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 13:02
Karma88, KateHawke, Lusesita lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Melevis, właśnie! Te spódniczki przecież są!
Dzięki Wam bardzo za podpowiedzi :*
U mojego gina też zawsze na samolocie badanie przed usg. Teraz jeszcze na pewno będę miała cytologię.
Lamka mi znowu na nogach od maszynki wrastają
A ktoś jeszcze oprócz Karmy wcina słodkie przed wizytą? -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Olik poka kieckę!
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 14:22
Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość
-
Admiralka- jak kiedyś poruszyłam ten temat z policjantem (bo myślałam, że to sygnał, że faktycznie policja ma szukać po wypadku dziecka, które np. wypadło z auta) to mi powiedział, że jak widzą fotelik w aucie to zawsze jest domniemanie, że dziecko tam było. O pierwszeństwie ratowania i tak decyduje stan pasażera, a nie domniemane życzenie wyrażone w trójkącie.
Ja nie neguję, jak ktoś ma ochotę to proszę bardzo. Piszę tylko o odczuciach kierowcy z (olaboga, właśnie sobie to uświadomiłam) rozpoczętym 15 rokiem za kółkiem. Mnie wręcz czasem te trójkąty drażnią (już tu kiedyś opisywałam chyba jak jedna pani pod auchan mnie prawie potrąciła, bo ONA jedzie z dzieckiem i się zapatrzyła do tyłu na fotelik i ja powinnam BARDZIEJ uważać, bo ona ma trójkąt ostrzegawczy).
Luna- gratulacje kochanie :* Przestań panikować z tą połową przerobioną! Uczyłaś się 5 lat i nikt teraz nie nauczy się w 2 miesiące 60 aktów prawnych. Teraz tylko odświeżasz wiedzę i uczysz się ichniejszego myślenia testowego. Zobaczysz, zdaszLuna1993 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Olik sama sukienka super, ale faktycznie coś z tymi ramionami nie tak chyba... I ogólnie no nie wiem, tak trochę Cię przytłacza? Nie wiem jak to powiedzieć
taka za smutna dla Ciebie mam wrażenie!
Rucola mocne kciuki za kontrolę krwiaczka, żeby nie było po nim ani śladu!
A ja muszę niedługo się zebrać do wyjścia, a Gertruda nieprzygotowana, nogi też nie, twarz jak straszydło i jestem głodna, ale nic pysznego w domu nie ma...
A co do wizyty to w sumie nie pomyślałam, że może jeszcze jakaś będzie, bo do tej pory miałam co 4 tygodnie i tak uznałam, że kolejnej nie będzie... Ale pewnie jednak Emilka masz racjęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 13:34
-
nick nieaktualny
-
No też jakoś mi nie pasuje i czuje się w niej dziwnie..
Kurde a z młodym dygałam odebrac paczkę ze sklepu.
Co do Ali zastanawiam sie czy zamówić małemu matę edukacyjną i te puzzle piankowe na podłogę co by się nie poobijal i nam podłogiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 13:41
-
nick nieaktualny
-
Ja kupowałam puzzle piankowe przez jakąś czeską stronę, a to dlatego, że wszystko co na Allegro i w sklepach było słabej jakości. Sporo moich znajomych kupowało takie puzzle w PL i były one mega cienkie, wywijały się na wszystkie strony i ogólnie lipa. Te moje mają ponad 2cm grubości, a wszystkie inne, które oglądałam, miały 1-1,5cm. No i trzymają się już niemal 3 lata, ani razu nie ściągałam z podłogi - mam w salonie wielki plac zabaw
Chociaż może przez te 3 lata się zmieniło i już spokojnie można kupić takie grubasy -
nick nieaktualny