X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum - odparzenie to bardzo zaczerwieniona skóra z takimi rankami/krostkami. A to takie "pęknięcie" w pachwinie bym przemyła i nasmarowała Linomagiem.
    Warg sromowych mniejszych nie rozchylam. Nic się nie skleiło do tej pory ;) jak zmieniam pieluszkę, to chusteczką delikatnie przejeżdżam w rowku.
    A kikut najlepiej potraktować gazikami ze spirytusem. Octenisept opóźnia wysychanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 18:42

veritaserum lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Przedwczoraj była położna i oglądała ja i wszystko okej a dzisiaj właśnie w tej pachwincr mąż zauważył to. A czy jak posmaruje linomagiem to mam czekać aż wsiąknie i dopiero pielucha ?
    Matko człowiek jest taki nieporadny...

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veritaserum wrote:
    Dzięki dziewczyny. Przedwczoraj była położna i oglądała ja i wszystko okej a dzisiaj właśnie w tej pachwincr mąż zauważył to. A czy jak posmaruje linomagiem to mam czekać aż wsiąknie i dopiero pielucha ?
    Matko człowiek jest taki nieporadny...

Linomag jest tłusty, więc nie wsiąknie tak szybko. Posmarowałabym grubiej i założyła pieluszkę. A może gumka od pieluszki uciska w tym miejscu?

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika-zajrzyj na priv ;)

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum na kikut spirytus rozcienczony z woda

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha brak mi slow na temat twojej siostry. Ja mojej zawsze mowie co myślę ,co mi się nie podoba bez owijania w bawełnę . Czasem się obrazi,milczy przez miesiąc może dwa (no teraz cisza od czerwca az do wczoraj- napisała jak się czuje i co słychać)

Siwulec, przytulam mocno :*

• summer86 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum, co do warg sromowych, po kąpieli przy wycieraniu co kilka dni rozchylam i sprawdzam czy się nic nie posklejało. A tak normalnie to wacik z woda przy przewijaniu.

veritaserum lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do sklejania to moja znajoma przeżyła koszmar. Smarowała córkę sudokremem i okazało się że wargi się posklejały ... Musieli zabieg chirurgiczny wykonywać na takim maleństwie.

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane odnośnie higieny dziewczynek jest na pewno post na blogu mamyginekolog.
    Nadzieja super wyglądasz!

Achia no siostrę chyba najwyższa pora doprowadzić do porządku...

Siwulec przykro mi z powodu sytuacji, którą przedstawiłaś. :-( Bardzo to smutne, że nie można czasami liczyć na odrobinę empatii ze strony bliskich.

Dzisiaj dzień brzuszków, oto sztuczka pod tytułem: gdzie jest bobas? tu jest!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc169249436e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/889793d0a3a0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 19:39

Luna1993, Achia, Karma88, blue00, Jeżowa, KateHawke, Kaczorka, Rucola, Patrycja20, Yoselyn82, Lunaris, Nadzieja22, Siwulec, -Mamunia-, Aga9090, Bajkaaa, Madzik34, KateKum, Lusesita, pilik, JustynaG, Emiilka, Lena21, Izape_91, Morusek, emi2016 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do brzuszków- mój w przybliżeniu łącznie z udami( które są moim kompleksem :p)
    Zdjęcie z dziś z plaży, bo znwo byliśmy nad jeziorem. Mój pies coraz bardziej zapuszcza się na głęboką wodę! Jestem z niej dumna, bo jeszcze 2 dni temu się tego bała. Psia metamorfoza jak się patrzy!!:)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1d73dda5e62.jpg

A w ogóle chyba idzie zmiana pogody. Źle się dziś czuję. głowa mnie boli, oczy trochę też, mdłości nie odpuszczają. I chyba pełnia się zbliża..

Lamka superowo i zgrabnie wyglądasz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 19:52

Kaczorka, lamka, Patrycja20, Karma88, Lunaris, Yoselyn82, Nadzieja22, Siwulec, -Mamunia-, Aga9090, Bajkaaa, Madzik34, Jeżowa, Lusesita, pilik, JustynaG, Emiilka, Lena21, Izape_91, emi2016 lubią tę wiadomość

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ja myślę że twoja siostra to troszkę mało kumata chyba. Po Oskarka został jej kalafiorkowy mózg ciążowy. No nic tylko przybrać postawę Siwulca i olać przejmowanie się jej sprawami.

Siwulec nie zazdroszczę tego czasu... Ja tak z bratem miałam jak byliśmy mali i wiem jak ciężko dzieciom a co dopiero matce.

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - może idzie do Was ten sam front, co u nas przeszedł 1-2h temu. Wichura przeogromna, deszcz zacinał.
    A teraz od prawie godziny słyszę jak pojazdy na sygnale zasuwają w jedno miejsce.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/39b6cac145bc.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 20:04

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór Mamuśki!!! i te z dzieciaczkami w środku i na zewnątrz:)
    Moi Mężczyźni kimaja na kanapie a ja mam chwilę żeby Was ponadrabiać :)
    Lamcia, dawno nie widziałam Domisia ;)
    W związku z dniem donoszonych ciąż wnioskuję, aby swoje zdjęcie zamieściła także Kate, bo to tylko ona dziś się obija i brzucha nie wkleja ;)

lamka, Karma88, Bajkaaa, Jeżowa, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia gratulacje dla Bajli :-) a co do ud, to wyglądają normalnie, a brzusio uroczy. U mnie kompleksem też zazwyczaj są uda, ale w ciąży przeszkadzają mi tłuste ręce/ramiona :-/

Jestem za postulatem Rucoli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 20:12

Achia lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, może to przez ten wiatr?
    Zdjęcie super!

Wow, sudocremem po cipuszce? O.o

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja swoje uda uznawałam za atut, ale w ciąży sie mocno otłuściły i mimo, że ciąży brak, to uda dalej jakies takie olbrzumie....

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się po ciąży nic w sobie nie podoba.. straszny kryzys mam. A 3,5 kg jak zostało tak siedzi mimo ćwiczeń i rozsądnego jedzeniam

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Achia, może to przez ten wiatr?
    Zdjęcie super!

Wow, sudocremem po cipuszce? O.o
    no chyba. wyszlismy na spacer cobym się dotleniła przed snem i zacina jak cholera. okna na noc trzeba pozamykać, więc będe cierpieć

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, że napiszę tylko że macie piękne brzuszki Lamka, Achia <3 <3 <3 i popieram że Kate też mogłaby pokazać Nat :)
    Mam dziś spadek formy, latam przytulać porcelanę. Więc życzę Wam spokojnej nocy :*

lamka lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    A mi się po ciąży nic w sobie nie podoba.. straszny kryzys mam. A 3,5 kg jak zostało tak siedzi mimo ćwiczeń i rozsądnego jedzeniam

Ja nigdy figury super nie miałam wręcz przeciwnie ale teraz po porodzie mój brzuch to tragedia... Mam nadzieję że uda mi się go trochę okiełznać tylko nie wiem kiedy jak ja jestem permanentnie zmęczona, ja nie wiem może to jest jakaś lekka deprecha? Bo to chyba nie normalne że aż tak muszę odsypiac przecież już minęło prawie 7 tyg

Dziewczyny pięknie wygladacie :)
    Swoją drogą nie mogę doczekać się kolejnych dzieciątek forumowych

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 21:11

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 1894 1895 1896 1897 1898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ