Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna nie było nic we śnie o tym czy zdałaś, przepraszam! Ale zdasz na pewno, więc to bez znaczenia
GG gratulacje kochana, jeśli tu zajrzysz do nas! Nie musisz nadrabiać, zacznij od tej strony od nowa czytać, będzie łatwiejwspółczuję długiego i ciężkiego porodu, ale synuś wszystko wynagrodzi!
Kochane, a czy polecacie pieluchy lidlowskie? Bo w sumie to mam taką zbieraninę: paczka z Lidla, paczka z Biedry, paczka Pampersów (tych zwykłych, nie Premium) i nie wiem co na początek do szpitala wziąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 11:59
-
Dzień dobry
GG ogromne gratulacje! Wycałuj Tomcia od e-cioć!
Wybaczcie ale nie odniosę się dziś do niczego bo jakoś tak kiepsko się czuję. Kawa nie pomogła, muszę domowe sposoby w życie wprowadzić. A tu jeszcze posprzątać trzeba. -
nick nieaktualnyGG gratulacje!!
Jeżowa- ja planuje do szpitala i na początek używać pampers premium care. potem chyba trzeba sprawdzać co naszej Kruszynie pasuje- albo lidl albo biedronka ;p
no i mam jedno opakowanie "1" z rossmanna.
a dzieciaczki szybko wyrastają z pieluch nr 1 ?? :pWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 12:03
-
Witam sie i ja
Teskniłyście troszke za mna?hihi
Dziewczyny ale sliczne brzuszkipieknie rosniecie.
Gratuluje ciaz donoszonych!!, udanych wizyt
Bajka ale Zosienka piekna
Floo twoj Szymus bedzie kradl serca, ale przystojniaczek
Lunaris wiem o czym mowisz z tym swedzeniem, to jakas masakra, tez to mam!
A ja po weekendzie ide do szpitala, juz mnie ogarnia lekki doleklamka, Emiilka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola wrote:Dzień dobry Kochane!!!
Dobry dzień po ciężkiej nocy... U nas 3 CIA noc z rzędu Lewcio przez sen wije się, jęczy, czasem piszczy. Czytałam że to się zdarza, że może mieć problemy z gazami i faktycznie puszcza dużo bąków. Dziś idę po Espumisan i będę dawać przed nocnym karmieniem... Przy kupce też się męczy u już jest coraz rzadziej. Chciałabym mu ulżyć. W nocy on śpi pojekujac a ja Go tulę i bujam w nadziei że coś pomoże a wychodzą tylko bąkino i jestem ledwo żywa. Ale dziś i jutro emek jest w domu więc luzik.
Co do problemów z emkami bardzo Wam współczuję. Ja na mojego nie powiem złego słowa, stara się bardzo ale jak same dobrze wiecie, mama to jednak mama...
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Achia - też masz zdjęcie z USG w profilowym i myślałam, że to Luna :p
A z tymi 1 to różnie. Zależy jakie dziecko Ci się urodzi. Mój brat od razu wchodził w 2, bo miał 4120g i 61cm :p Alutka kilka paczek tych 1 użyła. Ale chyba tak max do miesiąca. -
Witam się Weekendowo! Wczoraj byłam z małżem na imprezie, wróciliśmy do domu po 4, 3 godziny snu a ja mam energii dzisiaj jak nigdy! Z mężem gorzej, energii wystarcza mu na całowanie z porcelana jedynie
... A szafa sama się nie złoży przecież?! Chciałam mu odpuścić, ale dostał ibuprom wypił piwo i sorry - do roboty!
Pociesza mnie jedynie dzisiejszy sen, śnił mi się najlepszy seks ever! Szkoda, że nie da się nagrywać snów, bo bym sobie chyba zapętlenie ustawiła do końca życia
Poza tym witamy się w 26 tc! Ostatni tydzień 6 miesiąca!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70f012f3bff8.jpg
Brzuch 98 cm. Waga +3 kg. W przyszły poniedziałek idziemy wizytowac to j wagę małej poznamy
Z gorszych info chyba dorobilam się przepukliny na brzuchu, od pępka w górę ewidentnie wychodzą mi flaki... Jak żyć?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 12:31
Luna1993, Achia, Lunaris, Yoselyn82, KateHawke, Patrycja20, Lusesita, Aga9090, Karma88, JustynaG, Jeżowa, Nadzieja22, Madzik34, Rucola, olik321, summer86, Siwulec, lamka, Emiilka, Sarna84, Lena21, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa Tosi najbardziej przypadły do gustu pieluchy z kauflanda
z Lidla teraz mam paczkę, zobaczymy co z tego będzie. Każde dziecko niestety reaguje inaczej na dane pieluchy
Achia Zuzia puszcza oczko do Oskarka, śliczny avatarek
Fozzie powtórzę się, ale wyglądasz przezajebiścieAchia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Achia - też masz zdjęcie z USG w profilowym i myślałam, że to Luna :p
A z tymi 1 to różnie. Zależy jakie dziecko Ci się urodzi. Mój brat od razu wchodził w 2, bo miał 4120g i 61cm :p Alutka kilka paczek tych 1 użyła. Ale chyba tak max do miesiąca.
a zdjęcie zmieniłam bo nie mogę się na nie napatrzeć
Fozze- wyglądasz bosko!! zazdroszczę wagi :p -
Fozzie laseczka!
podziwiam za obcasy, ja już tylko na płaskim człapię.
Yos a z jakiego powodu szpital? jak podzielasz moje swędzenie to serdecznie współczuję!
GG Gratulacjesuper że jesteście już razem
-
nick nieaktualnyMoja 48 cm i z kolei 1 były o wiele za duże, ale pamiętam też, że szybko z 0 wyrosła
Lunaris strasznie Ci współczuję tego swędzenia, jak pomyślę o moim AZS po porodzie, miałam wielkie rany na całym ciele, sterydy na rok przez swędzenie... Ciekawe czy teraz znów tak będzie -
O mamo Luna mam nadzieję że nie- u Ciebie! a u siebie to już nie wiem co, może Dr na coś wpadnie. Myślę że to jakieś efekty uboczne ciąży- hormony albo ta niewydolność wątroby.
Idę jakiś obiad strugać, Franek do tej pory lata w pidżamie po mieszkaniu :p fajne takie leniwe przedpołudnie. W tą pogodę nie mam wyrzutów sumienia. -
Achia - ja tak zrobiłam
miałam paczkę 1 i karton 2. Nie robiłam zapasów pieluszek właśnie dlatego, że nigdy nie wiadomo jak długo maluch będzie ich używać.
A teraz nie ma przecież problemu z dostępnością, więc zawsze można dokupić
Zdjęcia Oskara i Zuzi są piękne
Lunaris - przybijam piątkę Frankowi - ja też jeszcze w piżamieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 12:55
Achia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jezowa ja dla Małej kupuje z Lidla Lupilu Soft & Dry. One są takie cieniutkie i chyba od rozmiaru 3.
1 i 2 wiem że są te premium comfort, troche grubsze.
Mi one pasują. Nie uczulaja, nie przeciekaja i często są w dużych opakowaniach .
A trochę tych pieluch przetestowalam .Achia, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi! W sumie to racja, dobrze mieć kilka różnych firm pieluszek, to przynajmniej będziemy mogli zmieniać dowoli
do szpitala wpakowałam Lupilu, bo takie były pierwsze z góry, choć zastanawiam się jeszcze czy nie zamienić na Pampers Premium, bo dużo z Was też je polecało... Ech, dylematy kraju pierwszego świata!
Minie cudownie wyglądałaś, a brzusio to taka okrąglutka piłeczkaszafa już zbudowana?
U nas do rodziny dołączył kolejny jeż:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea64de396334.jpg
Chodziliśmy wokół niego od kilku miesięcy i w końcu kupiliśmy
Jeżyk nazwany na cześć Marie Skłodowskiej-Curie, to dla dziecka spłodzonego przez parę chemików nada się akuratmam nadzieję, że Agatce też się spodoba, no i spełni swoją rolę oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 13:58
Nadzieja22, Achia, Luna1993, Aga9090, veritaserum, Bajkaaa, Lunaris, KateHawke, Patrycja20, Siwulec, lamka, Lusesita, Emiilka, emi2016 lubią tę wiadomość