X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówi że jest gdzieś 100stron do tyłu ale czytała nas :) teraz pewnie przy karmieniu będzie jej łatwiej czytać :)

A meczyla się 48h i potem skurcze parte były za słabe i musieli cc robić także wymeczyla się dziewczyna

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna nie było nic we śnie o tym czy zdałaś, przepraszam! Ale zdasz na pewno, więc to bez znaczenia :)

GG gratulacje kochana, jeśli tu zajrzysz do nas! Nie musisz nadrabiać, zacznij od tej strony od nowa czytać, będzie łatwiej :) współczuję długiego i ciężkiego porodu, ale synuś wszystko wynagrodzi!

Kochane, a czy polecacie pieluchy lidlowskie? Bo w sumie to mam taką zbieraninę: paczka z Lidla, paczka z Biedry, paczka Pampersów (tych zwykłych, nie Premium) i nie wiem co na początek do szpitala wziąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 11:59

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry <3

GG ogromne gratulacje! Wycałuj Tomcia od e-cioć! <3 <3 <3

Wybaczcie ale nie odniosę się dziś do niczego bo jakoś tak kiepsko się czuję. Kawa nie pomogła, muszę domowe sposoby w życie wprowadzić. A tu jeszcze posprzątać trzeba.

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GG gratulacje!!
    Jeżowa- ja planuje do szpitala i na początek używać pampers premium care. potem chyba trzeba sprawdzać co naszej Kruszynie pasuje- albo lidl albo biedronka ;p
    no i mam jedno opakowanie "1" z rossmanna.
    a dzieciaczki szybko wyrastają z pieluch nr 1 ?? :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 12:03

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GG - gratuluję! :)

Jeżowa - mi osobiście pieluszki z Lidla nie odpowiadają. Ale są też ich zwolennicy. Myślę, że taka zbieranina jest dobra, bo będziesz mogła sprawdzić, które sprawdzą się u Agatki.
    Każdemu odpowiada co innego :)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)

Teskniłyście troszke za mna? :D hihi

Dziewczyny ale sliczne brzuszki :) pieknie rosniecie.

Gratuluje ciaz donoszonych!!, udanych wizyt :)

Bajka ale Zosienka piekna :)

Floo twoj Szymus bedzie kradl serca, ale przystojniaczek :)

Lunaris wiem o czym mowisz z tym swedzeniem, to jakas masakra, tez to mam!

A ja po weekendzie ide do szpitala, juz mnie ogarnia lekki dolek :(

lamka, Emiilka lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Dzień dobry Kochane!!!
    Dobry dzień po ciężkiej nocy... U nas 3 CIA noc z rzędu Lewcio przez sen wije się, jęczy, czasem piszczy. Czytałam że to się zdarza, że może mieć problemy z gazami i faktycznie puszcza dużo bąków. Dziś idę po Espumisan i będę dawać przed nocnym karmieniem... Przy kupce też się męczy u już jest coraz rzadziej. Chciałabym mu ulżyć. W nocy on śpi pojekujac a ja Go tulę i bujam w nadziei że coś pomoże a wychodzą tylko bąki :( no i jestem ledwo żywa. Ale dziś i jutro emek jest w domu więc luzik.
    Co do problemów z emkami bardzo Wam współczuję. Ja na mojego nie powiem złego słowa, stara się bardzo ale jak same dobrze wiecie, mama to jednak mama...
    Ostatnio znajoma polecala probiotyk Biogaia na kolki u niemowląt, mówiła, że jej znajome to stosowaly i dolegliwości były zmniejszone znacznie u juniorów i u niej również Hania się nie męczyła. Sama nie wiem, ale badania również potwierdzają skuteczność stosowania probiotykow u małych dzieci, więc może warto spróbować.

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos a czemu do szpitala? Na badania?

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YOS oczywiście ,że tęskniłyśmy!!
    a czemu idziesz do szpitala? pisałaś już i mi umknęło?
    a jak ogólnie samopoczucie??

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - też masz zdjęcie z USG w profilowym i myślałam, że to Luna :p
    A z tymi 1 to różnie. Zależy jakie dziecko Ci się urodzi. Mój brat od razu wchodził w 2, bo miał 4120g i 61cm :p Alutka kilka paczek tych 1 użyła. Ale chyba tak max do miesiąca.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się Weekendowo! Wczoraj byłam z małżem na imprezie, wróciliśmy do domu po 4, 3 godziny snu a ja mam energii dzisiaj jak nigdy! Z mężem gorzej, energii wystarcza mu na całowanie z porcelana jedynie ;)... A szafa sama się nie złoży przecież?! Chciałam mu odpuścić, ale dostał ibuprom wypił piwo i sorry - do roboty!
    Pociesza mnie jedynie dzisiejszy sen, śnił mi się najlepszy seks ever! Szkoda, że nie da się nagrywać snów, bo bym sobie chyba zapętlenie ustawiła do końca życia ;)

Poza tym witamy się w 26 tc! Ostatni tydzień 6 miesiąca!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70f012f3bff8.jpg
    Brzuch 98 cm. Waga +3 kg. W przyszły poniedziałek idziemy wizytowac to j wagę małej poznamy <3

Z gorszych info chyba dorobilam się przepukliny na brzuchu, od pępka w górę ewidentnie wychodzą mi flaki... Jak żyć?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 12:31

Luna1993, Achia, Lunaris, Yoselyn82, KateHawke, Patrycja20, Lusesita, Aga9090, Karma88, JustynaG, Jeżowa, Nadzieja22, Madzik34, Rucola, olik321, summer86, Siwulec, lamka, Emiilka, Sarna84, Lena21, emi2016 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa Tosi najbardziej przypadły do gustu pieluchy z kauflanda :) z Lidla teraz mam paczkę, zobaczymy co z tego będzie. Każde dziecko niestety reaguje inaczej na dane pieluchy

Achia Zuzia puszcza oczko do Oskarka, śliczny avatarek <3

Fozzie powtórzę się, ale wyglądasz przezajebiście :)

Achia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Achia - też masz zdjęcie z USG w profilowym i myślałam, że to Luna :p
    A z tymi 1 to różnie. Zależy jakie dziecko Ci się urodzi. Mój brat od razu wchodził w 2, bo miał 4120g i 61cm :p Alutka kilka paczek tych 1 użyła. Ale chyba tak max do miesiąca.
    czyli warto mieć jedną paczkę "2" już w zapasie tak? zuzyc i tak się zużyje prędzej czy później:p
    a zdjęcie zmieniłam bo nie mogę się na nie napatrzeć <3
    Fozze- wyglądasz bosko!! zazdroszczę wagi :p

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie laseczka! <3 podziwiam za obcasy, ja już tylko na płaskim człapię.

Yos a z jakiego powodu szpital? jak podzielasz moje swędzenie to serdecznie współczuję!

GG Gratulacje <3 super że jesteście już razem :)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja 48 cm i z kolei 1 były o wiele za duże, ale pamiętam też, że szybko z 0 wyrosła

Lunaris strasznie Ci współczuję tego swędzenia, jak pomyślę o moim AZS po porodzie, miałam wielkie rany na całym ciele, sterydy na rok przez swędzenie... Ciekawe czy teraz znów tak będzie

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo Luna mam nadzieję że nie- u Ciebie! a u siebie to już nie wiem co, może Dr na coś wpadnie. Myślę że to jakieś efekty uboczne ciąży- hormony albo ta niewydolność wątroby.

Idę jakiś obiad strugać, Franek do tej pory lata w pidżamie po mieszkaniu :p fajne takie leniwe przedpołudnie. W tą pogodę nie mam wyrzutów sumienia.

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - ja tak zrobiłam :) miałam paczkę 1 i karton 2. Nie robiłam zapasów pieluszek właśnie dlatego, że nigdy nie wiadomo jak długo maluch będzie ich używać.
    A teraz nie ma przecież problemu z dostępnością, więc zawsze można dokupić :)

Zdjęcia Oskara i Zuzi są piękne <3

Lunaris - przybijam piątkę Frankowi - ja też jeszcze w piżamie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 12:55

Achia, Lunaris lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszłam się przywitać w 27 tygodniu :) czy to już 7 miesiąc ?!

Miłego dnia Wam życzę :)

Patrycja20, Achia, Kaczorka, Nadzieja22, Bajkaaa, Lunaris, KateHawke, Siwulec, Emiilka, Flowwer, emi2016 lubią tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa ja dla Małej kupuje z Lidla Lupilu Soft & Dry. One są takie cieniutkie i chyba od rozmiaru 3.
    1 i 2 wiem że są te premium comfort, troche grubsze.
    Mi one pasują. Nie uczulaja, nie przeciekaja i często są w dużych opakowaniach .
    A trochę tych pieluch przetestowalam .

Achia, Jeżowa lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi! W sumie to racja, dobrze mieć kilka różnych firm pieluszek, to przynajmniej będziemy mogli zmieniać dowoli :) do szpitala wpakowałam Lupilu, bo takie były pierwsze z góry, choć zastanawiam się jeszcze czy nie zamienić na Pampers Premium, bo dużo z Was też je polecało... Ech, dylematy kraju pierwszego świata!

Minie cudownie wyglądałaś, a brzusio to taka okrąglutka piłeczka <3 szafa już zbudowana? :D

U nas do rodziny dołączył kolejny jeż:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea64de396334.jpg
    Chodziliśmy wokół niego od kilku miesięcy i w końcu kupiliśmy :)

Jeżyk nazwany na cześć Marie Skłodowskiej-Curie, to dla dziecka spłodzonego przez parę chemików nada się akurat :D mam nadzieję, że Agatce też się spodoba, no i spełni swoją rolę oczywiście :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2018, 13:58

Nadzieja22, Achia, Luna1993, Aga9090, veritaserum, Bajkaaa, Lunaris, KateHawke, Patrycja20, Siwulec, lamka, Lusesita, Emiilka, emi2016 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
‹‹ 1897 1898 1899 1900 1901 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ