Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja z mojego pierwszego nocnego podjadania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 01:12
JustynaG, pilik lubią tę wiadomość
-
My tez meldujemy sie z nocnego karmienia.
Fela gratulujemy obrotu na brzuszek!
Ibishka ząbka!
Byliśmy pół dnia na zakupach i Marcelek byl przekochany.. Tylko spał i budził się na jedzenie.
Dziewczyny maluszków macie dla nich jakas kurtkę jesienną na obecną pogodę i kilka następnych tyg.
My mamy kombinezon z polarku ale wydaje mi sie jeszcze za ciepło na niego. A znowu długie body i bluza nie wiem czy nie za chłodno... doradzce coś proszę
P.s. misiu wyglądasz jak milion dolarów, koleżankom męża oczy wyszły,? -
Ja też się melduję. Mały w końcu przysnął mi na rękach a emek pojechał do apteki bo matka espumisanie nie kupiła a mamy awarię... Kolejna noc w plecy... Ale jakoś trzeba przeżyć...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola Bobotic mocniejszy ale Delicol zdaje lepszy efekt połączony z Dicoflorem.
Melduję karmienie nr 3Rucola lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Rucola, my dawalismy Espumisan 100 3 razy dziennie. Zaczynaliśmy od 3-4 kropel, gdy Ania była większa dawalismy po 8.
U nas też już po spaniu, mała wstała o 4 na karmienie i nie wyraża chęci dalszego spania, śmieje się, bawi i zaczepia mniebez kawy się dziś nie obędzie.
-
Hej dziewczyny
Witam się i ja ale nie mam dobrych wieści.
Nic była okropna bo i wczoraj wieczór był okropny, poklucilam się mega z mężem nie wiem co to dalej będzie a potem płakałam razem z Zosia bo nie mogła się uspokoić a na dodatek z tego wszystkiego zapaliłam fajkę i mam wyrzuty sumienia
Jestem mega zmęczona i nie wiem czy czasem dziś nie zostanę na noc u mamy... Ogólnie wczoraj dzień źle się skończył a dziś źle zaczyna... -
Bajeczko przykro mi z powodu Twojej kłótni z emkiem..
Kurcze może faktycznie idz do mamy odpoczniesz jeden dzien i nabierzesz dystansu? hmm sama nie wiem. Zawsze będziesz mogła zrobić też wyniki a małą zostawisz u mamy.. choć pewnie one Ci teraz nie w głowie..
Nie miej wyrzutów z powodu papierosa. Trudno stało się. Musisz teraz postarac się dla Zosi by nie palić więcej.
My od piątku karmimy się na jedną pierś.. mały ok, gorzej moje piersi. Wczoraj musiałam jedną trochę odciągnąć bo już była jak kamień a do jej pory ponad 3h były..
Ale mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej.
-
Olik, karm tak jak wygodnie dla Ciebie i Marcela, u jednych system na 2 piersi lepiej się sprawdza. U nas latwiej na 1, bo mała krótko ssie, więc większa szansa że zje wiecej mleka drugiej fazy. I u nas przerwy 3h są rzadko, głównie w nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 08:50
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka- przykro mi z powodu sytuacji z mężem. Myślę że noc u mamy to dobry pomysł. Trochę odetchniesz, nabierzesz dystansu. Miejmy nadzieję ,że mąż też...no i mama zajmie się trochę Zosią, to odpoczniesz.
Olik- powodzenia z karmieniem, a w zasadzie z tym żeby piersi "ogarnęły" ten system i nie bolały
Ja dziś miałam erotyczny sen. Chciałam wykorzystać męża, ale wstał przede mną i wyszedł z psem :p -
summer86 wrote:Olik, karm tak jak wygodnie dla Ciebie i Marcela, u jednych system na 2 piersi lepiej się sprawdza. U nas latwiej na 1, bo mała krótko ssie, więc większa szansa że zje wiecej mleka drugiej fazy. I u nas przerwy 3h są rzadko, głównie w nocy.
My przerwy mamy stałe około 3h, czasami w nocy dłuzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 09:01
summer86 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Luna super ta szafa! ja bym się pewnie ze swoimi gratami nie zmieściła... ale u mnie nawet jak by jeden pokój na szafę przerobić to i tak by było mało
Ibishka gratulacje dla małego gryzoniateraz powinno być już z górki -najgorszy okres to przebijanie przez dziąsło.
Bajkaprzykro że się skłóciliście
wystarczy że teraz dzieci ćwiczą cierpliwość to Emkowie mogli by sobie już odpuścić. Jedź do mamy- odsapniesz chwilę, oderwiesz głowę od domu i zmienisz choć na chwilę otoczenie.
...mnie się śnił dziś erotyczny sen z exiorem... o rany! mam wyrzuty sumienia w stosunku do Ciastkaale co ja na to poradzę że ciężarna głowa tworzy takie fantazje...
-
nick nieaktualny
-
Lunaris, piątka! Też mi się ostatnio śnią exowie, raz jeden, raz drugi. Dobrze, że nie razem, bo już naprawdę byłoby dziwnie
Bajkaaa, Lunaris, olik321, Rucola, ibishka, Flowwer, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Witajcie Dziewczyny. Nie piszę dzień dobry, bo nie chcę zapeszać
hahaha głupia ja
Powoli zdaję sobie sprawę z tego, ze z dzieckiem niczego nie przewidzisz... za mną fatalna noc, za nami, całą trójką. dwoiliśmy sie z emkiem i troiliśmy żeby mały zasnał a on przysypiał na chwilkę i znów to samo. Jest już po 2 dawkach espumisanu 100. Bąków nie słychac, kupy nie widać... Dziś dostanie też dicoflor bo biogaja niestety u nas chyba się nie sprawdziale jest jeszcze ważna, więc będziemy próbowac wszystkiego.
Ogólnie nie chciałam pisac tu na forum zebyście nie pomyślały, ze jakaś nienormalna jestem, ale ja Małego karmię totalnie na żądanie, czasem i po pół godziny... co prawda pociuma cucka z 10 razy i koniec, ale zastanawiam się czy nie za bardzo jestem na Jego "żadanie" no i karmię średnio co 2h, w nocy też..... z czego około godzina idzie na usypianie więc w sumie tego snu mam tyle co kot napłakałAle na razie daję radę. Na okres karmienia nie chciałam pić kawy, ale dziś strzelę sobie malutką, należy mi się za tą noc...
Bajeczko Ty fajkę- ja kawę, piąteczka. Nie miej wyrzutów, bo nie karmisz piersią i nie szkodzisz Małej. Co do emka to bardzo Ci współczuję. ja nie wiem co bym zrobiła bez wsparcia swojego, ale Ty masz mamę pod ręką i nie zawahaj się tego wykorzystać. Z emkiem widocznie potrzebujecie czasu, zeby sytuacja się unormowała i za jakiś czas bęzie dobrze, zobaczysz.
Co do snów to ja swoich nie pamiętam, nawet nie wiem czy zdążę je miec
od stosunku przerwywanego gorszy jest chyba tylko sen przerywany:D
Żarty się mnie trzymają więc nie jest tak źle....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 11:22
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry
Bajka przykro mi, że tak się u ciebie ostatnio nakłada wszystko. Też myślę, że trochę czasu u mamy dobrze ci zrobi. I może przy okazji zrobisz badania. A nie mając nic mądrzejszego do powiedzenia po prostu cię przytulam
Ibishka pierwszy ząbek za Wami, teraz z górki
Luna ta szafa suuuper!
Malka wycałuj Felę w ten obracający się brzuszek od e-cioci :* :* :*
Olik Marcel pewnie wiedział że zakupy też dla niego to grzeczny byłCo do karmienia to doświadczenia jeszcze nie mam ale kibicuję w uregulowaniu &&&
Pilik współczuję z tą alergią... Ja pomidorki całą ciążę wcinam na śniadanie, ciekawe jak przy karmieniu to będzie. Buziaczki za wczorajsze 12 tygodni! :* :* :* ale ten czas leci
Flower Mamusiu na medal! Buziaki dla Ciebie i Szymcia :* :* :*malka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Flo widzę, ze Ciebie Macierzyństwo wzniosło na wyżyny pozytywizmu!!! Zabierz mnie ze sobą, podaj mi reke... bo u mnie sił coraz mniej....
Lewcio zaczął 4ty tydzień, z utęsknieniem czekam na świadome uśmiechy, bo wiem, ze to doda mi siłFlowwer lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021