Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff nadrobiłam
ale wpadam tylko na chwilkę bo Rolnik zaraz leci 
Chciałam tylko powiedzieć Kaczorka te piłki pompuje się do średnicy jaka jest podana na opakowaniu. Ja kupiłam w piątek piłkę o średnicy. 75cm i tak ma być napompowana
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za rady dziewczyny ale zapewne nikt nie pamięta że w tym moim związku to ja bardziej lubię seks
a ze powód naszej kłótni jest duży to nie chce zamieść go pod dywan ze względu na tą chwilę szczęścia.
Mine opcja ze stronami w laptopie odpada bo ja nie używam lapka o było by od razu wiadome że to pokazówa dla niego no ale tak jak mówię on musi działać by było dobrze.
A co do podziału obowiązku to ja zazdroszczę tym co mają tak idealnie i życzę reszcie by tak było, mój był ideałem 3 tyg od porodu a potem stał się klasycznym ojcem z dawnych lat czyli ja matka polka a on głowa rodziny i tyle by go było.
No ale dobra koniec o mnie
Która rodzi w tym tyg?
-
nick nieaktualnyŁo jezu co ja bym dała za masaż penisem
a tu jeszcze tyle tygodni!
Ja nie rodzę, ani mi się śni
młoda miała czas do dzisiaj, żeby się namaścić czy chce wyjść, teraz za późno 
Przecudowne macie dzieciaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:43
Bajkaaa, Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
Luna, myślę, że 30 września będzie idealny na masaż penisem
Luna1993, Jeżowa, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór Mamuśki

Bajeczko, ja chyba też nie rodzę w tym tygodniu. Ani jednego skurcza, żadnego bólu brzucha, częstszego korzystania z toalety... No kompletnie nic. Podpisałam dzisiaj umowę z położną - tyle dobrze
Od piątku (skończonego 37 tc), piję herbatę z liści malin. Kupiłam też olej z wiesiołka w tabletkach i czekałam do dzisiaj, żeby zapytać położnej, czy mam to łykać, czy zażywać „dowcipnie”. Położna, ku mojemu zdziwieniu, nakazała się jeszcze z wiesiołkiem wstrzymać. Tak samo z ćwiczeniami na piłce. No to pozostanę na razie przy herbatce i masażu krocza.
Dziewczynki, piękne macie dzieciaczki. Udało mi się załapać na Ninkę, Aluśkę i Felcię
Coś wspaniałego, te minki i roześmiane oczka
Już się nie mogę doczekać spotkania z moją kruszynką.
Kto wizytuje w tym tygodniu? Bo obstawiam, że żadna z nas się jednak nie rozpakuje
Miłej nocy Dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:59
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/]
[/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
hmm.. tego nie wiemLuna1993 wrote:Haha Justynka mamy plan jeszcze 29
ale czy można jak jest rozwarcie? Bo gdzieś mi się obiło o uszy, że to ryzykowne ze względu na ryzyko infekcji?
W gruncie rzeczy często zaleca się seks w ciąży donoszonej a wtedy wiele kobiet ma jakieś rozwarcie. -
dołączamy z Anią
-
nick nieaktualny
-
cos się małe Anie zmówiły z pobudką około 1

Bajeczko, nie złość się na nas, chciałyśmy dobrze
Jeśli powód jest poważny to rozumiem, że nie chcesz odpuścić.
-
I ja sie melduje. Spac nie moge. Pada, wieje i kota zgarnialam do domu, bo sam nie potrafil przejsc przez drzwi.

Jeszcze sie wkurzylam wieczorem, bo M sciagaja dzis do,pracy, a mial miec wolne i mielismy pozalatwiac troche spraw. Mam tylko nadzieje, ze do SR sie wyrobi.
Bajka mam nadzieje, ze uda Wam sie te klotnie jakos rozwiazac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 01:45
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
My tez drugie karmienie. Mały pruka jak szalony.
Zapomnialam się dziś pochwalić- już mamy pierwsze agu czy inne "słowa ". Na początku myslalam ze przypadek ale juz codziennie rano podczas zabawy 2-3 razy jest agu
Lunaris, Karma88, Bajkaaa, Aga9090, KateHawke, pilik, Lusesita, Emiilka, Emiilka, lamka, Nadzieja22, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
O rany u mnie za oknem armagedon! Co to się dzieje....
Noc zaliczam do udanych- pobudka z powodu latających sprzętów (bynajmniej nie dywanów) za oknem. Jak my do przedszkola wyjdziemy?
30 tydzień START! czuję, że dotarłam do finiszu- odliczam ostatnie 8-10 tygodni
olik321, Yoselyn82, Fozzie Bear, Rucola, Luna1993, Achia, KateHawke, pilik, Emiilka, lamka, Nadzieja22, emi2016, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Lunaris, ale to zleciało!
Dzień dobry wszystkim. Chyba trzeba sie pogodzić, że jesień rozgościła się już na dobre.
Lunaris, olik321, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH