Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff nadrobiłam
ale wpadam tylko na chwilkę bo Rolnik zaraz leci
Chciałam tylko powiedzieć Kaczorka te piłki pompuje się do średnicy jaka jest podana na opakowaniu. Ja kupiłam w piątek piłkę o średnicy. 75cm i tak ma być napompowanaKaczorka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za rady dziewczyny ale zapewne nikt nie pamięta że w tym moim związku to ja bardziej lubię seks
a ze powód naszej kłótni jest duży to nie chce zamieść go pod dywan ze względu na tą chwilę szczęścia.
Mine opcja ze stronami w laptopie odpada bo ja nie używam lapka o było by od razu wiadome że to pokazówa dla niego no ale tak jak mówię on musi działać by było dobrze.
A co do podziału obowiązku to ja zazdroszczę tym co mają tak idealnie i życzę reszcie by tak było, mój był ideałem 3 tyg od porodu a potem stał się klasycznym ojcem z dawnych lat czyli ja matka polka a on głowa rodziny i tyle by go było.
No ale dobra koniec o mnie
Która rodzi w tym tyg? -
nick nieaktualnyŁo jezu co ja bym dała za masaż penisem
a tu jeszcze tyle tygodni!
Ja nie rodzę, ani mi się śnimłoda miała czas do dzisiaj, żeby się namaścić czy chce wyjść, teraz za późno
Przecudowne macie dzieciaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:43
Bajkaaa, Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
Luna, myślę, że 30 września będzie idealny na masaż penisem
Luna1993, Jeżowa, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór Mamuśki
Bajeczko, ja chyba też nie rodzę w tym tygodniu. Ani jednego skurcza, żadnego bólu brzucha, częstszego korzystania z toalety... No kompletnie nic. Podpisałam dzisiaj umowę z położną - tyle dobrzeOd piątku (skończonego 37 tc), piję herbatę z liści malin. Kupiłam też olej z wiesiołka w tabletkach i czekałam do dzisiaj, żeby zapytać położnej, czy mam to łykać, czy zażywać „dowcipnie”. Położna, ku mojemu zdziwieniu, nakazała się jeszcze z wiesiołkiem wstrzymać. Tak samo z ćwiczeniami na piłce. No to pozostanę na razie przy herbatce i masażu krocza.
Dziewczynki, piękne macie dzieciaczki. Udało mi się załapać na Ninkę, Aluśkę i FelcięCoś wspaniałego, te minki i roześmiane oczka
Już się nie mogę doczekać spotkania z moją kruszynką.
Kto wizytuje w tym tygodniu? Bo obstawiam, że żadna z nas się jednak nie rozpakuje
Miłej nocy DziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 21:59
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Luna1993 wrote:Haha Justynka mamy plan jeszcze 29
ale czy można jak jest rozwarcie? Bo gdzieś mi się obiło o uszy, że to ryzykowne ze względu na ryzyko infekcji?
W gruncie rzeczy często zaleca się seks w ciąży donoszonej a wtedy wiele kobiet ma jakieś rozwarcie. -
dołączamy z Anią
-
nick nieaktualny
-
cos się małe Anie zmówiły z pobudką około 1
Bajeczko, nie złość się na nas, chciałyśmy dobrzeJeśli powód jest poważny to rozumiem, że nie chcesz odpuścić.
-
I ja sie melduje. Spac nie moge. Pada, wieje i kota zgarnialam do domu, bo sam nie potrafil przejsc przez drzwi.
Jeszcze sie wkurzylam wieczorem, bo M sciagaja dzis do,pracy, a mial miec wolne i mielismy pozalatwiac troche spraw. Mam tylko nadzieje, ze do SR sie wyrobi.
Bajka mam nadzieje, ze uda Wam sie te klotnie jakos rozwiazac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 01:45
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
My tez drugie karmienie. Mały pruka jak szalony.
Zapomnialam się dziś pochwalić- już mamy pierwsze agu czy inne "słowa ". Na początku myslalam ze przypadek ale juz codziennie rano podczas zabawy 2-3 razy jest aguLunaris, Karma88, Bajkaaa, Aga9090, KateHawke, pilik, Lusesita, Emiilka, Emiilka, lamka, Nadzieja22, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
O rany u mnie za oknem armagedon! Co to się dzieje....
Noc zaliczam do udanych- pobudka z powodu latających sprzętów (bynajmniej nie dywanów) za oknem. Jak my do przedszkola wyjdziemy?
30 tydzień START! czuję, że dotarłam do finiszu- odliczam ostatnie 8-10 tygodniolik321, Yoselyn82, Fozzie Bear, Rucola, Luna1993, Achia, KateHawke, pilik, Emiilka, lamka, Nadzieja22, emi2016, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Lunaris, ale to zleciało!
Dzień dobry wszystkim. Chyba trzeba sie pogodzić, że jesień rozgościła się już na dobre.Lunaris, olik321, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość