Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli muszę dopompować piłkę
straszyli w instrukcji, że ma być max 65cm to nie chciałam przegiąć :p a jeszcze wentyl, który dali do kompletu nie pasuje do żadnej pompki, którą mam.. no nic, podziałamy, jak mąż z pracy wróci
Miłego dnia dla Wszystkich -
Witam sie z rana, ja juz gotowa do wyjscia. Mam byc na 9 w szpitaluMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris pieknie, juz 3 na poczatku, jak ten czas leci
Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry!
Matko, cholernie kocham swoją rodzinę, ale samotne poniedziałki po wspólnych weekendach są lepsze od rurek z kremem!summer86, reset, Karma88, olik321, Patrycja20, Luna1993, Lena21, Rucola, JustynaG, Bajkaaa, KateHawke, pilik, Jeżowa, malka, Emiilka, Lusesita, Nadzieja22, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Pingwin Marcyś pozdrawia https://naforum.zapodaj.net/thumbs/543518734ec5.jpg
Yoselyn82, Patrycja20, Luna1993, Fozzie Bear, Lena21, Siwulec, summer86, Kaczorka, Rucola, Aga9090, 91Ewela09, JustynaG, Bajkaaa, veritaserum, JuicyB, Madzik34, Achia, blue00, KateHawke, pilik, Jeżowa, malka, Morusek, Emiilka, Lusesita, Karma88, lamka, Nadzieja22, emi2016, Lunaris, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!! Nasze dzieci chyba ogólnie budzą się na karmienia koło 1wszej i 4tej bo mój Mały to samo
Dziewczyny wywaliłem poduszkę klin, daje Małemu Espumisan i chyba wychodzimy na prostą....ograniczam jeszcze ilość mleka karmienia bo ilości karmień nie ograniczę, bo jak nie dać dziecku i mam nadzieję że problem wymiotów opanujemy w ten sposób. Niepokój o którym pisałam to były gazy, Mały przez swoje Wicie się w łóżeczku chciał pozbyć się tych gazów a odchylanie główki i niechęć brzuszkowania to zapewne wina klina bo zbiegło się to idealnie w czasie... Ogólnie wierzę że przyszły lepsze czasyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 07:58
Lena21, summer86, Aga9090, JustynaG, Bajkaaa, veritaserum, KateHawke, pilik, Jeżowa, Emiilka, Karma88, lamka, Nadzieja22, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry - pomimo ze wietrzny i deszczowy
Yos - trzymam kciuki żeby za długo Cię nie trzymali
Lunaris - gratuluje 30tcto już kawał ciąży
Ja się witam z 21tc i o 17:30 mam wizytę połówkowa... mam nadzieje usłyszeć dobre informacje
Patrycja20, Kaczorka, olik321, summer86, Aga9090, JustynaG, Bajkaaa, Lena21, Achia, KateHawke, pilik, Jeżowa, Emiilka, Lusesita, Karma88, lamka, Nadzieja22, Lunaris, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Olik ale Marcys sliczny, jaki przystojniaczek
Siwulec kciuki mocne!Siwulec lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry
dogoniłam Was, jupii !
Alusia, Fela i Ninka to boskie dziewczynyFranio ma prześliczne kolezanki od urodzenia
Marcel to zajebisty pingwinekdo schrupania !
Klina nie mamy, ale powiem Wam że przy ulewaniu polecała i pediatra i położna, także nie wiem komu dziś mogą młodzi rodzice zaufać ? Wszystko trzeba jeszcze weryfikować
Bajka przykro mi, że z M się nie układa, nie wiem jaki jest powód kłótni, ale jeśli tak jak piszesz to dla Ciebie ważna sprawa to spróbujcie pogadać, bo niestety u nas najczęściej jest tak, że im dłużej się gniewamy tym jest trudniej się pogodzić
Pogoda w nocy fatalna, teraz wychodzi słońce
Fozzie chciałam oficjalnie podziękować za motywację do ruszenia dupy i zrobienia choć paru słoików
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e592cbed6c4.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:19
Kaczorka, Jeżowa, pilik, Emiilka, Karma88, lamka, Nadzieja22, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Przepraszam ze tak zniknelam,ale mieliśmy kryzysktory chyba minął.
Mała darla nam się przez kilka dni między 9-11, 13-14 i 17-20, kiepsko jadła i spała po 15minut między płaczem.
Myślałam ze się wykoncze.
Do tego wszystkiego dostałam okres,które trwał 7dni i lało się ze mnie gorzej niż po porodzie. Mąż w najgorszym czasie był w delegacji,cała rodzina chora i z opieką nad mała zostałam sama.
Na szczęście od piątku jest trochę lepiej i starałam się trochę odespac.
Wczoraj cały dzień w podróży, zapraszalismy na chrzest Anastazji.
Nie cytujcie, później usunę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 09:08
olik321, Kaczorka, Rucola, Patrycja20, Lena21, veritaserum, Malwas, summer86, Bajkaaa, JuicyB, StaraczkaNika, Luna1993, Madzik34, JustynaG, blue00, KateHawke, Aga9090, Jeżowa, malka, Emiilka, Morusek, pilik, Lusesita, Karma88, lamka, Nadzieja22, Sarna84, emi2016, Lunaris, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
I jeszcze Franio spam
To zdjęcie w lewym górnym rogu to z dziś - pajacyk #cebula z auchan za 10 zł, bardzo polecam
Pilik wczoraj jak czytałam wieczorem to mój mąż pytał co się tak cieszę do telefonu, wiec pokazałam mi zdjęcie Ninki a on pyta co to za dzieci?także tak jak pisałaś, kobieta zmienną jest
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8f235c27be2.jpgveritaserum, Kaczorka, JuicyB, Luna1993, Bajkaaa, Madzik34, Achia, blue00, olik321, KateHawke, Aga9090, Patrycja20, Jeżowa, malka, Emiilka, Morusek, pilik, Lusesita, Karma88, lamka, Sarna84, emi2016, Lunaris, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
No to pięknie dziś spamujecie... Franio na deser
Chłopak że palce lizać!!!
Zapomniałam jeszcze wczoraj napisać, że Aluśka pięknie prezentuje się w różu. Zresztą ładnemu we wszystkim ładnie !!!Kaczorka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyPiękne dzieci mamy tutaj na watku !!
U mnie dziś pierwszy dzien bez męża w domu...zobaczymy. Ania do 4 spala ładnie później się zaczęło wybudzanie co 2h zasypianie kolejną godzinę no i wyglądam jak zombie. Chyba brzuszek ja męczy bo kupy nie robiła od wczoraj wieczora.
Nie wiem jak sobie radzic zeby szybciej zasypiała po karmieniu.. bo karmimy się różnie ok 30 min zazwyczaj a kolejne usypianie to czasami nawet i godzinę. Przysypia na piersi odkładam ja do łóżeczka a ona oczy jak 5 zł i się zaczyna.